Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.468
- Πόντοι
- 12.756
εχεις δει ρατσιστη με φιλιππινεζα σπιτι ?Ρατσιστης εισαι ρε Νιπλη.Με τον Ατενεζο ανοιγεις διαλογο ομως![]()
μεχρι και η φιλιππινεζα δεν μπορει τους αλβανους
εχεις δει ρατσιστη με φιλιππινεζα σπιτι ?Ρατσιστης εισαι ρε Νιπλη.Με τον Ατενεζο ανοιγεις διαλογο ομως![]()
Για κανένα ψαράκι είναι σήμερα Ηλίαεχεις δει ρατσιστη με φιλιππινεζα σπιτι ?
μεχρι και η φιλιππινεζα δεν μπορει τους αλβανους
ειναι ανοιχτος ?Για κανένα ψαράκι είναι σήμερα Ηλία
Θα πάρω τηλέφωνοειναι ανοιχτος ?
στειλε τον Αθηναιο , να μας φερει και ντελιβεριΘα πάρω τηλέφωνο
Θα χαθεί αυτός θα πάει Ρόμβης για γυροστειλε τον Αθηναιο , να μας φερει και ντελιβερι
Ρατσιστης εισαι ρε Νιπλη.Με τον Ατενεζο ανοιγεις διαλογο ομως![]()
Θα τους το κλεισω το μαγαζι.Ποιος το χει?Να πω στον Νιπλη να παρει το πλειοψηφικο πακετο μετοχωνΚαφές με πορτοκαλάδα: το νέο trend του ΤikTok!
![]()
Και που να διαβάσεις όλο το άρθρο...Θα τους το κλεισω το μαγαζι.Ποιος το χει?Να πω στον Νιπλη να παρει το πλειοψηφικο πακετο μετοχων![]()
Μερες που ειναι καλυτερα να μην συγχυστωΚαι που να διαβάσεις όλο το άρθρο...![]()
![]()
![]()
Συμφωνώ...Μερες που ειναι καλυτερα να μην συγχυστω![]()
Τι συμβαίνει;@Thirsttrap ελα απο εδω μωρη παιχτουρα
Eιχανε δικιο οι γραφες,θα 'ρθει η αποκαλυψη,τα υστερα του κοσμου.Καποιος να σταματησει αυτην την τρελα πριν να ειναι πολυ αργαΣυμφωνώ...
Για την ιστορία, ο "χυμός" πορτοκάλι είναι συμπυκνωμένος ζαχαρούχος ζυμός κονσέρβα... Φρεσκότατο δλδ, αλλά βγάζει καλές φώτο για το τικτοκ και διάφοροι βλάκες το πασάρουν ως νέο τρεντ και καλά...![]()
ειμαι σιγουρος οτι ρωτησα τους σωστους ο Αθηναιος μου εχει αποδειξει οτι ειναι λεβέντης ,ηταν μια κρυα νύκτα του χειμώνα οταν γνωριστήκαμε θυμάμαι εβρεχε ,αέρας και αγιαζι τοτε ηρθαν τα πρώτα μηνύματα στο νημα ηταν μηνύματα σεβασμού και αλληλοϋποστήριξης τοτε ενιωσα οτι ένιωσε και αυτος οτι αυτη η φιλια θα ειναι μοναδικηνομιζω δεν ρωτησες τους σωστους ανθρωπους εδω μεσα για τον Αθηναιο ..
για πες για την ξαφνικη γνωρίμιαπως συνεβει ?
το νημα και τα σαη θελει αφοσιωση . δεν μπορεις να εισαι φωτοβολιδα μελοςΤι συμβαίνει;
Ποιοί πιστεύεις πως είναι οι λόγοι που το μέλος @athinaios44 αποφεύγει διακριτικά τη φιλία σου;ειμαι σιγουρος οτι ρωτησα τους σωστους ο Αθηναιος μου εχει αποδειξει οτι ειναι λεβέντης ,ηταν μια κρυα νύκτα του χειμώνα οταν γνωριστήκαμε θυμάμαι εβρεχε ,αέρας και αγιαζι τοτε ηρθαν τα πρώτα μηνύματα στο νημα ηταν μηνύματα σεβασμού και αλληλοϋποστήριξης τοτε ενιωσα οτι ένιωσε και αυτος οτι αυτη η φιλια θα ειναι μοναδικη![]()
χοντρο.Ποιοί πιστεύεις πως είναι οι λόγοι που το μέλος @athinaios44 αποφεύγει διακριτικά τη φιλία σου;
παρα πολυ καλη ερωτηση / απορίαχοντρο.