Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.468
- Πόντοι
- 12.756
Τον είπες ξεκάθαρα πουστη , άσε τώρα μην τα γυρίζεις , θα έρθει και θα σε πάει αίματι εννοας τον πηρε ο βαρκαρης και τον πηγαινει στον κατω κοσμο?![]()
Τον είπες ξεκάθαρα πουστη , άσε τώρα μην τα γυρίζεις , θα έρθει και θα σε πάει αίματι εννοας τον πηρε ο βαρκαρης και τον πηγαινει στον κατω κοσμο?![]()
ειναι και νηφιτσα ο μπουστης.Τον είπες ξεκάθαρα πουστη , άσε τώρα μην τα γυρίζεις , θα έρθει και θα σε πάει αίμα
ειδες ρε μαλακα τηλεφωνο Τζανετου στον Φλοριαν που πλακωθηκαν για τα μπλουζακια και τα λεφτα;παντως μουνοπανας ο κοφυς μπερυς
στον φλοριαν οχι δεν το ειδα , το ειδα λαιβ στον Μαικ που ανανταλλαζαν φωνητικα ..ειδες ρε μαλακα τηλεφωνο Τζανετου στον Φλοριαν που πλακωθηκαν για τα μπλουζακια και τα λεφτα;
1 ολόκληρο 24ωρο θα μπορούσες?ξυπνησα κατα τις 9:30 χωρις τσιγαρα και μεχρι τις 13:00 που βγηκα ημουν ακαπνος
πορισμα πειραματος: νταξει τελικα μπορεις να ζησεις χωρις τσιγαρο μαλλον αλλα δεν αξιζει δεν ειναι ζωη αυτη![]()
Το έφτιαξα λίγο... μην γενικεύουμε...Bαρος 24/04/2022 λογια σοφων του μπου ανδρων![]()
Μονο λυπη,κριμα που θα αναγνωριστει η σοφια του μεταΤο έφτιαξα λίγο... μην γενικεύουμε...
δεν θα περνουσε με τιποτα μαλλον ξερεις 1 λεπτο θα μοιαζει 4ωρο1 ολόκληρο 24ωρο θα μπορούσες?
δεν ειναι τιποτα μαν , μονο παρα πολλα νευρα θα εχεις τυπε , ακουσε μεδεν θα περνουσε με τιποτα μαλλον ξερεις 1 λεπτο θα μοιαζει 4ωρο
αλλα με λιγα νευρα πολλα παγωτα και κανενα βιβλιο κουτσα στραβα θα επιβιωνα πιστευω![]()
δεν παω να το κοψω ρε τρελος εισαι? απλα βαριομουν να κατεβω μεχρι την γωνια και ξεμειναπαρα πολλα νευρα θα εχεις τυπε , ακουσε με
απομακρυνε και αιχμηρα αντικειμενα
ξεκινα να λες σε γνωστους και φιλους οτι θα εισαι λιγο επιθετικος , εως πολυ
μια χαρα θα παει , αν δεν μπεις φυλακη θα το έχεις κόψει
Kαλα μην το λες,και αλλοι με 3-4 πακετα την μερα το εκοψαν μαχαιρι μολις τους ειπε ο ντοκ τα ευχαριστα.Αλλα ξερω και μια γιαγια-αλανι που ειπε "Τοσα χρονια το καπνιζω να το κοψω τωρα?Λες και μου μενει πολυς καιρος"δεν παω να το κοψω ρε τρελος εισαι? απλα βαριομουν να κατεβω μεχρι την γωνια και ξεμεινα
ποτε δεν θα το κοψω μη σου πω πιο ευκολα κοβω τον πουτσο μου παρα τα μαρλμπορο![]()
εγω την πρωτη φορα που το εκοψα ηταν επειδη ειχα ξεμεινει και λεω δεν γαμιεταιδεν παω να το κοψω ρε τρελος εισαι? απλα βαριομουν να κατεβω μεχρι την γωνια και ξεμεινα
ποτε δεν θα το κοψω μη σου πω πιο ευκολα κοβω τον πουτσο μου παρα τα μαρλμπορο![]()
δωσε βαση..ο ΦΛΟΡΙΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΓΙΑΤΕ...λενε οτι ειναι αλβανος και το κρυβει και αυτο ειναι το ονομα τουστον φλοριαν οχι δεν το ειδα , το ειδα λαιβ στον Μαικ που ανανταλλαζαν φωνητικα ..
εχεις λινκ ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΛΟΡΙΑΝ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥΣ !! δεν μπορουν να ειχαν κανονικα ονοματα οι ΑΜΕΑ..
ειδες εσυ οτι ξεκινάνε τσαμπουκα , οποτε και ο ενας θα λεει απο το ενα καναλι και ο αλλος θα απανταει απο το δικο του ?
δωσε βαση..ο ΦΛΟΡΙΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΓΙΑΤΕ...λενε οτι ειναι αλβανος και το κρυβει και αυτο ειναι το ονομα του
μακαρι πυρηνικη απο Πουτιν
γεμισαμε Αλβανους ρε τυπε
και τωρα εδειχνε τιβι τιγκα λεει ο Αλιμος απο Ελληνες ... και το 98% ηταν Αλβανοι ρε μαλακα , ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ