Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.474
- Πόντοι
- 12.756
ο Αθηναίος μας βγηκε πολυ αντρουα , αλλα στο αναποδοΠεσαμε σε ντιγκινταγκες![]()
ο Αθηναίος μας βγηκε πολυ αντρουα , αλλα στο αναποδοΠεσαμε σε ντιγκινταγκες![]()
Για τον Αθηναιο δεν το περιμενα. Τον ειχα σε υποληψη, και τωρα....ο Αθηναίος μας βγηκε πολυ αντρουα , αλλα στο αναποδο
λιγοι μειναμε εδω μεσα οι ''καθαροι αντρες'', πρεπει να προσέχουμε , εδω το ψηνουν το ψαρι και απο τις 2 μεριέςΓια τον Αθηναιο δεν το περιμενα. Τον ειχα σε υποληψη, και τωρα....![]()
εσυ δεν εχεις να φοβηθεις τπτ.μην ριχνεις το επιπεδο ρε,ΜΗΝ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙΣ
γνωριστηκαν στα κοφυ μπερυ...ο αθηναιος φορουσε ενα ασπρο τοπακι και μια μακρια πολυχρωμη φουστα με φραμπαλα, σαν την καρυ μπραντσο...καθονταν σε διπλανα τραπεζια και πιασανε κουβεντα για το στοιχημα και το ufc....τα υπολοιπα ειναι ιστορια....νομιζω δεν ρωτησες τους σωστους ανθρωπους εδω μεσα για τον Αθηναιο ..
για πες για την ξαφνικη γνωρίμιαπως συνεβει ?
εννοειται φιλε-Μπαρε..αυτος ο αστακουδακιας ριχνει το νημα στον βουρκοεσυ δεν εχεις να φοβηθεις τπτ.
ζηλευουν που δεν εχουν ενα σεσκουλα και αυτοι.εννοειται φιλε-Μπαρε..αυτος ο αστακουδακιας ριχνει το νημα στον βουρκο
γνωριστηκαν στα κοφυ μπερυ...ο αθηναιος φορουσε ενα ασπρο τοπακι και μια μακρια πολυχρωμη φουστα με φραμπαλα, σαν την καρυ μπραντσο...καθονταν σε διπλανα τραπεζια και πιασανε κουβεντα για το στοιχημα και το ufc....τα υπολοιπα ειναι ιστορια....
ξεχνας μου φαινεται οτι σε πλευριζει καργα τον τελευταιο καιρο..και οπως σε κοβω λιγο μαλακο θα ενδωσειςζηλευουν που δεν εχουν ενα σεσκουλα και αυτοι.![]()
ξεχνας μου φαινεται οτι σε πλευριζει καργα τον τελευταιο καιρο..και οπως σε κοβω λιγο μαλακο θα ενδωσεις
φιλε-μπαρε δεν σε βλεπω καλα![]()
![]()
δειξε μου τον φιλο σου να σου πω ποιος εισαι.
![]()
εχεις δικιο μου κολλαει πολλη ο ρετρο τελευταια,αυτο το υποχθονιο κουναβι.φιλε-μπαρε δεν σε βλεπω καλα
αυτη η μαστιγαΣχεσεις ''βιτρινας'' , που περνατε τελεια δεν ξενογαματε και ολα ειναι περιφημα ...
δεν υπαρχει βλακα σχεση βιτρινας,ουτε το παιζω κατι που δεν ισχυει..το τελειο δεν υπαρχει ...ειναι προσωπικη αποφαση να ειναι καποιος σωστος επειδη θελει την στιγμη που θελει κλπΣχεσεις ''βιτρινας'' , που περνατε τελεια δεν ξενογαματε και ολα ειναι περιφημα ...
τι εννοας τον πηρε ο βαρκαρης και τον πηγαινει στον κατω κοσμο?
μην μου τα ''πουλάς'' εμενα αυτα , δεν ψαρώνωδεν υπαρχει βλακα σχεση βιτρινας,ουτε το παιζω κατι που δεν ισχυει..το τελειο δεν υπαρχει ...ειναι προσωπικη αποφαση να ειναι καποιος σωστος επειδη θελει την στιγμη που θελει κλπ
αδιαφορω...εγω γραφω αυτο που γουσταρω να κανω και ξεχνας τομαρι οτι μεχρι τα 45 ημουν χειροτερος απο σεναμην μου τα ''πουλάς'' εμενα αυτα , δεν ψαρώνω