athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.589
- Πόντοι
- 12.756
να σου πω...μαλακας εισαι;τον παριστανεις;πινεις ναρκωτικα ;Πόσα χρόνια έχεις να πας σε συνεστίαση ρε κουρκούταβλε;
να σου πω...μαλακας εισαι;τον παριστανεις;πινεις ναρκωτικα ;Πόσα χρόνια έχεις να πας σε συνεστίαση ρε κουρκούταβλε;
μεγαή κουβεντα,ΜΕΓΑΛΗ.δεν υπαρχουν γενικα φιλε-μπαρε οχι μονο εδω..,η πραγματικη φιλια ειναι δυσευρετη και σπανια και απαρτιζεται απο ολιγομελη πυρηνα 1-2 ατομων σχεδον παντα
Μλκς είμαι αλλά με απαξίωσες κάργα τώρανα σου πω...μαλακας εισαι;τον παριστανεις;πινεις ναρκωτικα ;
εκτος του Αντζελο , και παλι αν δινεις 10 ευρω και τρως για 50 δεν ειναι ''πληρωνω''ο μαλακααντζελο που κανει πλακα ομως μαλεα οποτε φας σκατα
ζητω συγνωμηΜλκς είμαι αλλά με απαξίωσες κάργα τώρα![]()
Βασικά φίλοι μένουν μόνο από τα παιδικοεφηβικά χρόνια, μόνο από τότε.δεν υπαρχουν γενικα φιλε-μπαρε οχι μονο εδω..,η πραγματικη φιλια ειναι δυσευρετη και σπανια και απαρτιζεται απο ολιγομελη πυρηνα 1-2 ατομων σχεδον παντα
γενικα στην ζωη μου οτι τρωω παντα το πληρωνω...ουτε καν καλεσμενος δεν παω καπου αν δεν παω κατι εγω που να ειναι εφαμιλλο απο αυτα που θα μου δωσουνεκτος του Αντζελο , και παλι αν δινεις 10 ευρω και τρως για 50 δεν ειναι ''πληρωνω''
ας το πιστεψουμε για την ωρα μεχρι να μπουν οι μαρτυρες στο νημαγενικα στην ζωη μου οτι τρωω παντα το πληρωνω...ουτε καν καλεσμενος δεν παω καπου αν δεν παω κατι εγω που να ειναι εφαμιλλο απο αυτα που θα μου δωσουν
σχεδον παντα ναι ισχυει..γενικα σχεδον ολοι ειναι πουστρακια,δοσιλογοι,ρουφιανοι κλπ και ειδικα αυτοι που βοηθαςΒασικά φίλοι μένουν μόνο από τα παιδικοεφηβικά χρόνια, μόνο από τότε.
Και από τα φοιτητικά χρόνια, ελάχιστοι φυσικά...Βασικά φίλοι μένουν μόνο από τα παιδικοεφηβικά χρόνια, μόνο από τότε.
αυτο ηθελα να γραψω , αν θες να δεις ποιοι ειναι οι φιλοι ξεκινα να δανειζεις και δεν θα σου μεινει κανεναςσχεδον παντα ναι ισχυει..γενικα σχεδον ολοι ειναι πουστρακια,δοσιλογοι,ρουφιανοι κλπ και ειδικα αυτοι που βοηθας
γενικα ξεκινα να βοηθας και σε λιγο οντως θα μεινεις μονος...αυτο ηθελα να γραψω , αν θες να δεις ποιοι ειναι οι φιλοι ξεκινα να δανειζεις και δεν θα σου μεινει κανενας
Στου νιπλη οταν παμε θα του παμε δωρο ενα κουτι πετρες θα ειναι βαρυτατο δωρο.γενικα στην ζωη μου οτι τρωω παντα το πληρωνω...ουτε καν καλεσμενος δεν παω καπου αν δεν παω κατι εγω που να ειναι εφαμιλλο απο αυτα που θα μου δωσουν
και τον γιο του τον εχει πλευρισει η αλλη η γκολ ντιγκερ απο το ριαλιτι μονδελων...ναι ρε θα σωθει ξεκαθαρα..
Εκανε λαθος που το πηγε ετσι αυτη
Ποιος νομιζεις εβγαλε στο τυπο ολο αυτο ? ο τυπος για να την ξεφτιλισει
Τωρα θα την βγαλει προγραμμα και θα μαθουν ολοι τι κουμασι ειναι η τυπισσα
Και μετα θα μαζευτει και θα μπει παλι στο καβουκι της που της πληρωσει αυτος
εσυ πως το ξερεις αφου δεν δανειζεις χαριζεις.αυτο ηθελα να γραψω , αν θες να δεις ποιοι ειναι οι φιλοι ξεκινα να δανειζεις και δεν θα σου μεινει κανενας
ωραιο μουνι αυτη παντως για τον ασχημομουρη ...και τον γιο του τον εχει πλευρισει η αλλη η γκολ ντιγκερ απο το ριαλιτι μονδελων...
ειναι καταδικασμενη αυτη η οικογενεια να τους τη φανε ολη την περιουσια τα αρπακτικα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νιπλης μαλακα ουτε νερο δεν θα σου δωσει αν δεν πληρωσεις..θα εχει μαζι του το μηχανημα για τις καρτες σε περιπτωση που δεν εχεις μετρητα,θα πληρωσεις και μετα θα πιεις νεροΣτου νιπλη οταν παμε θα του παμε δεωρο ενα κουτι πετρες θα ειναι βαρυτατο δωρο.
Εμπνευσμένο....Στου νιπλη οταν παμε θα του παμε δεωρο ενα κουτι πετρες θα ειναι βαρυτατο δωρο.
αλλα ωραια αρπαχτικα αλε βου ζε βουα.και τον γιο του τον εχει πλευρισει η αλλη η γκολ ντιγκερ απο το ριαλιτι μονδελων...
ειναι καταδικασμενη αυτη η οικογενεια να τους τη φανε ολη την περιουσια τα αρπακτικα...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ και να πληρωνες δεν θα τα ειχες , αυτο ειναι το κριμααλλα ωραια αρπαχτικα αλε βου ζε βουα.