celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.189
- Πόντοι
- 6.056
Ναι εμεις θα πληρωσουμε και τις σπαταλες σας,σερφαρει ο αλλος στο μπου και δεν τον νοιαζει για το ρευμακαλος εισαι....στειλε τον στον Αλεξουκο να πληρωσει...
Ναι εμεις θα πληρωσουμε και τις σπαταλες σας,σερφαρει ο αλλος στο μπου και δεν τον νοιαζει για το ρευμακαλος εισαι....στειλε τον στον Αλεξουκο να πληρωσει...
Δε μπορώ να πω, σχετικά καλά θα έλεγα αφού καίω ρεύμα για την θέρμανση...καλος εισαι....στειλε τον στον Αλεξουκο να πληρωσει...
ακομα και εμενα να ξερεις με εκπλησει ο κοσμος του μπου και ας ειμαι πολλα χρονια εδω μεσα...Ναι εμεις θα πληρωσουμε και τις σπαταλες σας,σερφαρει ο αλλος στο μπου και δεν τον νοιαζει για το ρευμα
Τον επόμενο χειμώνα το νοσοκομείο...Οχι 401 ειναι το νοσοκομειο,μπερδευτηκες μαλλον
κουκλος εισαι θα συγχαρει την εταιρεια ο ΑλεξΔε μπορώ να πω, σχετικά καλά θα έλεγα αφού καίω ρεύμα για την θέρμανση...
ΠΕριμένω την ανάλυση, είμαι περίεργος.κουκλος εισαι θα συγχαρει την εταιρεια ο Αλεξ
200πλας ρητραΠΕριμένω την ανάλυση, είμαι περίεργος.
Τώρα απλά μου ήρθε το μήνυμα με την ενημέρωση.
Φαντάζομαι, σε επόμενο θα φανεί η ρήτρα.200πλας ρητρα
α νομιζα τελικος...η ρητρα μπαινει και στους εναντιΦαντάζομαι, σε επόμενο θα φανεί η ρήτρα.
Είμαι αρκετά επιφυλακτικός για το αν είναι αυτός ο τελικός, δε πιστεύω πως είναι.
ΤΙ λες μωρε,ακους εκει θερμανση,στην Αθηνα ζειτε,το πολυ να αναψετε κανενα σπιρτο το Γεναρη και ξεμπερδεψατε.(Τι να πουμε κι εμεις εδω πανω).Μηπως θελει και κανενα πλυντηριο για τα ρουχα?Δηλαδη στο χερι δεν μπορειτεκουκλος εισαι θα συγχαρει την εταιρεια ο Αλεξ
Το θέμα είναι ποια ρήτρα έχει μπει, γιατί από τον Ιανουάριο πήραν φωτιά.α νομιζα τελικος...η ρητρα μπαινει και στους εναντι
Τι είναι το πλυντήριο?ΤΙ λες μωρε,ακους εκει θερμανση,στην Αθηνα ζειτε,το πολυ να αναψετε κανενα σπιρτο το Γεναρη και ξεμπερδεψατε.(Τι να πουμε κι εμεις εδω πανω).Μηπως θελει και κανενα πλυντηριο για τα ρουχα?Δηλαδη στο χερι δεν μπορειτε
ρητρα γαμησιου...ξερω πολυ καλαΤο θέμα είναι ποια ρήτρα έχει μπει, γιατί από τον Ιανουάριο πήραν φωτιά.
Οπότε ακόμη δεν πανηγυρίζω...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι είναι το πλυντήριο?
Κατι πολυτελειες για αργοσχολους,μαζι με κουζινα,σιδερο,θερμοσιφωνο κλπ ενεργοβορες συσκευεςΤο θέμα είναι ποια ρήτρα έχει μπει, γιατί από τον Ιανουάριο πήραν φωτιά.
Οπότε ακόμη δεν πανηγυρίζω...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τι είναι το πλυντήριο?
ο γαμιολης θα ειναι σε κανα σπιτι ηλικιωμενων για μερεμετι και θα τους παρει 200 ευρω για δεκαπεντε λεπτα δουλειαΤι ψέμα να πούμε στον @baros όταν μπει?
Για καλό μήνα...
Αυτά είναι σέσκουλα...κανω σεξ ολο το 24ωρο
tο μουνοπανο ο εκμεταλευτης , τα γεροντακια που δουλευα μια ζωη για μια συνταξη και τρωνε μια φρυγανια την μερα παει ο γαμωπουστας και τους παιρνει 200αρικα και μετα ειναι στην πεινα τα γερόντιαο γαμιολης θα ειναι σε κανα σπιτι ηλικιωμενων για μερεμετι και θα τους παρει 200 ευρω για δεκαπεντε λεπτα δουλεια
πετροβολισμο στον εκμεταλευτη-μπαρο στα προτυπα αραβικων και αφρικανικων χωρωνtο μουνοπανο ο εκμεταλευτης , τα γεροντακια που δουλευα μια ζωη για μια συνταξη και τρωνε μια φρυγανια την μερα παει ο γαμωπουστας και τους παιρνει 200αρικα και μετα ειναι στην πεινα τα γερόντια