Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.153
- Πόντοι
- 2.606
Με τι αντάλλαγμα??λοιπον τα σοβαρα πορτοφολια του μπου Νιπλης,Μπραμπ να ετοιμαστουν να μου κοβουν μισθο μην τους γαμησω

Με τι αντάλλαγμα??λοιπον τα σοβαρα πορτοφολια του μπου Νιπλης,Μπραμπ να ετοιμαστουν να μου κοβουν μισθο μην τους γαμησω
λογικο ειναι με τετοιους συνομιλητεςΗ κουβέντα έχει πάρει την κατιούσα
Ένας 55αρης εξηνταρης τι φύλλο θα πετάξει στο τραπέζι για να κερδίσει το ωραίο το μουνι που το περνάει 20 χρόνια την ψωλή του ; Το σώμα του ; Την εμορφαδα του ; Και δεν μιλάω για να γαμησει 5 φορές ένα μουνι αυτό μπορεί να το καταφέρει εννοώ να την έχει αγκαζε την γκόμενα πριβέ για καιρόπολλη υλιστικα μας τα λετε μα δεν ειναι 100% αυτη η αληθεια.
σορρυ που θα σε στεναχωρήσω αλλα και εσυ κοβεις μισθο και δεν το εχεις παρει χαμπαριεσυ εχεις κοψει μισθο η τσιγκουνευεσε?![]()
![]()
![]()
επειδη ειμαι λαικο καλο παιδι και μισθωτος θα το κανουν για την ψυχουλα τους....βρηκα και τριτο τον ΠριγκηψΜε τι αντάλλαγμα??![]()
![]()
Θέατρο πάω μόνο Τάρλοουμαλακιες λετε
λογικο ειναι με τετοιους συνομιλητες
ποτε θα παμε θεατρο αγορινα να δουμε τιποτα της προκοπης και μετα να αναλυσουμε εις βαθος τα γενομενα
Mε το ιδιο που θα κανει αν δεν του τα δωσουνΜε τι αντάλλαγμα??![]()
![]()
ο καθενας οπως την βρισκειΘέατρο πάω μόνο Τάρλοου
Δηλαδή αν άλλαζε η ζωή σου έβγαζες 19 χιλιάρικα το μήνα και ήσουν 20 χρόνια μεγαλύτερος από τώρα χωρισμένος με παιδιά θα ήθελες τον ζαρωμένο τον γιαρμα να βρεις στην ηλικία σου που να σ' αγαπάει άσε με ρε μαλεα τώρατο καταλαβαινω αν και δεν το ασπαζομαι φιλε
δεν γινοταν να τα γραψω καλύτερα απο Μπραμπ και Αγιο , αυτες οι 2 σελιδες ειναι οτι εχει γραφτει σε 150 νηματα εδω μεσα και ακομα ψαχνονται ολοι
ΛΟΙΠΟΝ ΝΙΠΛΗΣ ΜΠΡΑΜΠ,ΠΡΙΓΚΗΨ ΑΠΟ 200 ευρω τον μηνα εκαστος μουνακια..τσαμπα σας βγαινω σαν να ειμαι το βαφτιστηρι σας![]()
από 100 ευρώ επιπλέον οι υπόλοιποι δύο, να καλύψουν τα δικά μου.ΛΟΙΠΟΝ ΝΙΠΛΗΣ ΜΠΡΑΜΠ,ΠΡΙΓΚΗΨ ΑΠΟ 200 ευρω τον μηνα εκαστος μουνακια..τσαμπα σας βγαινω σαν να ειμαι το βαφτιστηρι σας![]()
"Τον ζαρωμένο τον γιαρμά"Δηλαδή αν άλλαζε η ζωή σου έβγαζες 19 χιλιάρικα το μήνα και ήσουν 20 χρόνια μεγαλύτερος από τώρα χωρισμένος με παιδιά θα ήθελες τον ζαρωμένο τον γιαρμα να βρεις στην ηλικία σου που να σ' αγαπάει άσε με ρε μαλεα τώρα
κοιτα να ημουν 60 και μονος δε ξερω ειμαι και μαλακας εγω αισθηματιας τι να σου πωΔηλαδή αν άλλαζε η ζωή σου έβγαζες 19 χιλιάρικα το μήνα και ήσουν 20 χρόνια μεγαλύτερος από τώρα χωρισμένος με παιδιά θα ήθελες τον ζαρωμένο τον γιαρμα να βρεις στην ηλικία σου που να σ' αγαπάει άσε με ρε μαλεα τώρα
δεν μπαινω σε αυτη τη λογικη γιατι δεν με ενδιαφερει,απο την αλλη ομως μια 40αρα θα παει με εναν 55αρη και ας μην εχει χρημα.Ένας 55αρης εξηνταρης τι φύλλο θα πετάξει στο τραπέζι για να κερδίσει το ωραίο το μουνι που το περνάει 20 χρόνια την ψωλή του ; Το σώμα του ; Την εμορφαδα του ; Και δεν μιλάω για να γαμησει 5 φορές ένα μουνι αυτό μπορεί να το καταφέρει εννοώ να την έχει αγκαζε την γκόμενα πριβέ για καιρό
ΟΛΟΙ ΑΠΟ 200από 100 ευρώ επιπλέον οι υπόλοιποι δύο, να καλύψουν τα δικά μου.
Έτσι κάνουν τα σοβαρά πορτοφόλια.