Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Ε αυτες θα μεινουνε μονες τους. Δεν ειναι ολες ετσι.μα εχει δημιουργησει προσδοκιες δεν θελει αυτο και εκει φρικαρει
Ε αυτες θα μεινουνε μονες τους. Δεν ειναι ολες ετσι.μα εχει δημιουργησει προσδοκιες δεν θελει αυτο και εκει φρικαρει
δεν αξιζει τον κοπο το μονο που κερδιζεις ειναι εμπειρια που ισως καποια στιγμη σου χρειαστει.Μαυρίλα είναι, άσε... τα ξέρω όλα αυτά από μέσα.
Ακούγονται ωραία άλλα όταν τα ζεις δεν είναι και τόσο...
Κι' εγώ όσο και αν μου αρέσουν η δράση, τα έργα κλπ κλπ, κάποια στιγμή το βαριέσαι.
Αστειεύτηκα Αγιέ μου. Ναι, είναι ένα από τα επιτυχημένα σενάρια αυτό.Καμία σχέση.
Ο κ. Καθηγητής έχει απόλυτο δίκιο.
Στις "μυαλωμένες" που έχουν δουλέψει και ξέρουν πως βγαίνουν τα λεφτά, αρέσει η "σταθερότητα".
Θα προτιμήσουν να ζήσουν με κάποιον με τον οποίον θα διάγουν μια απλά αξιοπρεπή ζωή για πολλά χρόνια, παρά με κάποιον που έχει φράγκα και ενδέχεται κάποια μέρα ή να τα χάσει ή να τις παρατήσει.
σου ειπα ρεμαλι οτι αυτες που την εχουν δει πολυ την πατανε λεμεΕ αυτες θα μεινουνε μονες τους. Δεν ειναι ολες ετσι.
Ακριβως ΑΥΤΟ !!Τυπε υπάρχουν άνθρωποι που έχουν σοβαρά εισοδήματα και έχουν κοστολογήσει την γυναικεία παρουσία δίπλα τους με ένα ποσό συνήθως είναι χωρισμένοι με παιδιά που δεν ενδιαφέρονται για άλλη οικογένεια πληρώνουν το μηνιαίο παράβολο και έχουν αυτό που θέλουν απλά και πεζά
ευτυχως εγω δεν εχω τετοια προβληματα δν εχω λεφτα οποτε δεν εχω και αγχοςΌχι φίλε το χειρότερο είναι να νομίζεις ότι κάθεται για κάτι άλλο
εσυ τι πιστευεις οτι δεν υπαρχει εστω και ενα μικρο του κομματι που πιστευει σε αυτο το κατι αλλο?Όχι φίλε το χειρότερο είναι να νομίζεις ότι κάθεται για κάτι άλλο
Ρε δεν παει ετσι εχει γκομενες που την βλεπουνε αλλα μετρανε κιολας.σου ειπα ρεμαλι οτι αυτες που την εχουν δει πολυ την πατανε λεμε
πες τα να μην τα γραφω εγω !!! ΠΕΣ ΤΑΌχι φίλε το χειρότερο είναι να νομίζεις ότι κάθεται για κάτι άλλο
σαφως μετρανε δεν ειπα το αντιθετο αλλα δυστυχως δεν υπαρχουν πλεον τα πορτοφολια που υπηρχαν παλια για να τις στηριξουνΡε δεν παει ετσι εχει γκομενες που την βλεπουνε αλλα μετρανε κιολας.
ΕΙΠΑΜΕ ΜΕ 2-3 χιλιαρικα το μηνα οι περισσοτερες ειναι οκ.σαφως μετρανε δεν ειπα το αντιθετο αλλα δυστυχως δεν υπαρχουν πλεον τα πορτοφολια που υπηρχαν παλια για να τις στηριξουν
με 2 καπως αρκετοι ας πουμε με 3 λιγοιΕΙΠΑΜΕ ΜΕ 2-3 χιλιαρικα το μηνα οι περισσοτερες ειναι οκ.
παιζουνε αρκετοι με αυτα τα λεφτα.
Σε αυτό τον κόσμο υπάρχουν και οι λαγοί ακοζαρηστοι πυρφόροι υπάρχουν και οι μπερμπατηδες που έχουν τον τρόπο τους αλλά έχουν περάσει και τα χρόνια τους βρίσκουν μια μούνα την ταισουνε την ποτίζουν της ψωνίζουν και έχουν μια συντροφιά στον πουτσο τους άμα χαλάνε και 2 και τρία χιλιάρικα το μήνα μιλάμε στο ξαναλέω για ανθρώπους με σοβαρά εισοδήματα όχι μισθούςπαω πασο αν και εγω δεν θα το εκανα ποτε...
έτσι. Από όλα αυτά μόνο ένα είναι το άσχημο σενάριο. Η αυταπάτη. Τα υπόλοιπα όλα λειτουργούνε αρμονικά είτε για λόγους αγάπης είτε για λόγους συμφέροντος.Όχι φίλε το χειρότερο είναι να νομίζεις ότι κάθεται για κάτι άλλο
πολλη υλιστικα μας τα λετε μα δεν ειναι 100% αυτη η αληθεια.πες τα να μην τα γραφω εγω !!! ΠΕΣ ΤΑ
Κατσε ρε εσυ μενεις γλυφαδα και δεν ξερεις και εγω μενω δυτικα και ξερω ?με 2 καπως αρκετοι ας πουμε με 3 λιγοι
το καταλαβαινω αν και δεν το ασπαζομαι φιλεΣε αυτό τον κόσμο υπάρχουν και οι λαγοί ακοζαρηστοι πυρφόροι υπάρχουν και οι μπερμπατηδες που έχουν τον τρόπο τους αλλά έχουν περάσει και τα χρόνια τους βρίσκουν μια μούνα την ταισουνε την ποτίζουν της ψωνίζουν και έχουν μια συντροφιά στον πουτσο τους άμα χαλάνε και 2 και τρία χιλιάρικα το μήνα μιλάμε στο ξαναλέω για ανθρώπους με σοβαρά εισοδήματα όχι μισθούς
ΠΟΣΑ ΛΑΙΚ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ??? ΠΟΣΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΟΥΣε αυτό τον κόσμο υπάρχουν και οι λαγοί ακοζαρηστοι πυρφόροι υπάρχουν και οι μπερμπατηδες που έχουν τον τρόπο τους αλλά έχουν περάσει και τα χρόνια τους βρίσκουν μια μούνα την ταισουνε την ποτίζουν της ψωνίζουν και έχουν μια συντροφιά στον πουτσο τους άμα χαλάνε και 2 και τρία χιλιάρικα το μήνα μιλάμε στο ξαναλέω για ανθρώπους με σοβαρά εισοδήματα όχι μισθούς