athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.582
- Πόντοι
- 12.756
ποσοι νομιζεις ειναι αυτοι πλεον;Δεν ειπα παμπλουτοι αλλα να βγαζεις 2-3 χιλιαρικα.
ποσοι νομιζεις ειναι αυτοι πλεον;Δεν ειπα παμπλουτοι αλλα να βγαζεις 2-3 χιλιαρικα.
Τύποι όλο για φράγκα μιλάτε, αλλά η κουβέντα δεν έχει περάσει τα 1200 μηνιαίως
Είμαι σίγουρος φίλε troub, εγώ να πω την αλήθεια αυτές τις μέρες ήπια μερικά...θα επινα ενα...
Σιγουρα πανω απο το 5% που ειναι οι μουνες.ποσοι νομιζεις ειναι αυτοι πλεον;
και γω τετοια θεση θελω.Ξέρω τύπο που έγλυψε μέχρι αηδίας για να πάρει τον τίτλο και τα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή με 0 αύξηση. Έχει περάσει καιρός από τότε, μπορεί να έχει αλλάξει αυτό, αλλά γελούσε ο κόσμος τότε.
Και είναι και πολύ μεγάλη εταιρεία η συγκεκριμένη...
Είσαι μεγάλος γνώστης, ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣμέχρι τα 40 είσαι όμορφος/άσχημος, μέχρι τα 50 εισαι ευπαρουσίαστος/μη ευπαρουσίαστος, από τα 50 και μετά είσαι φτωχός/πλούσιος. Αυτή είναι η κλίμακα των γυναικών.
Δεν εχεις ιδεα ρε τι γινεται, τα λεφτα κοιτανε ολες.
εμ ειδες;ξερεις ποσες μουναρες ξεκωλιαρες γνωρισα που εμειναν μονες αλκοολικες με γατια και σκυλια,αλλες που τελικα κακοπαντρευτηκαν και αλλες που σαλεψαν;Σιγουρα πανω απο το 5% που ειναι οι μουνες.
Αν εννοείς χτικιάρης,όχι.ελαφρύς είσαι να υποθέσω
Κάτσε τύπε, άλλο 2 χιλιάρικα, άλλο 3Δεν ειπα παμπλουτοι αλλα να βγαζεις 2-3 χιλιαρικα.
Ρε δεν ξερω τι λες εγω αυτες που βλεπω στα γυμναστηρια τις παρακαλανε 100 αντρες.εμ ειδες;ξερεις ποσες μουναρες ξεκωλιαρες γνωρισα που εμειναν μονες αλκοολικες με γατια και σκυλια,αλλες που τελικα κακοπαντρευτηκαν και αλλες που σαλεψαν;
Στράτο Καραμάνη εσύ?Δεν εχεις ιδεα ρε τι γινεται, τα λεφτα κοιτανε ολες.
και γω τετοια θεση θελω.![]()
![]()
![]()
ΤΙ αντρες ρε τις παρακαλανε;αυτο εχει σημασια;οι φραγκατοι που λες;ΑΡΧΙΔΙΑ..Ρε δεν ξερω τι λες εγω αυτες που βλεπω στα γυμναστηρια τις παρακαλανε 100 αντρες.
Μια φορά ένας δικός μου μου έδωσε μια κάρτα στα αγγλικά σοπινγκ μερτσεταιζερ και κάτι αλλά δεν θυμάμαι 3 σειρές τίτλος ήταν πωλητής σε μαγαζί της Γλυφάδας και καθάριζε τότε κάπου σημερινά 800 ευρώΞέρω τύπο που έγλυψε μέχρι αηδίας για να πάρει τον τίτλο και τα καθήκοντα του τεχνικού διευθυντή με 0 αύξηση. Έχει περάσει καιρός από τότε, μπορεί να έχει αλλάξει αυτό, αλλά γελούσε ο κόσμος τότε.
Και είναι και πολύ μεγάλη εταιρεία η συγκεκριμένη...
Ταινιούλα και Pizza Fanειπαμε μην γενικεύουμε , υπαρχουν και καποιες που βγαζουν και αυτες καλα λεφτα , και ειναι με τον ανθρωπο που γουσταρουν και προσπαθει καθε μερα να γινει καλυτερος και να προχωρήσει στην ζωη του και οικονομικα και κοινωνικα ή οπως θελουν αυτες
Αρκετες θελουν λουσα, αλλα και καποιες προτιμουν την ηρεμια και την ασφαλεια με καποιον μέσο οικονομικά ανθρωπο
Οκ συμφωνω απλα δεν παιζει να μεινουνε γεροντοκορες με γατες εκτος αμα το αποφασισουν.ΤΙ αντρες ρε τις παρακαλανε;αυτο εχει σημασια;οι φραγκατοι που λες;ΑΡΧΙΔΙΑ..
εχω αλλη φιλοσοφια και πλεον ψαχνω την ηρεμια μου.Μιλάμε για μονάδα ηλεκτροπαραγωγής.
Εκεί τρέχεις... ΤΡΕΧΕΙΣ...
για να στο λεω γινεται τα εχω δει με τα ματια μου και στο εξηγω.....η ομορφη ξεκωλιαρα εχει δημιουργησει προσδοκιες...περιμενει,περιμενει,στο τελος παιρνει τα αρχιδια μου,φρικαρει και αυτο ητανΟκ συμφωνω απλα δεν παιζει να μεινουνε γεροντοκορες με γατες εκτος αμα το αποφασισουν.