Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Το μαρακι δεν εχει αναγκη να εχει λεφτα θα παντρευτει κανα μεγαλοαστο.για πες μας ποσο τυχερος εισαι ... φανταζομαι περισσοτερο απο το Μαρακι
Το μαρακι δεν εχει αναγκη να εχει λεφτα θα παντρευτει κανα μεγαλοαστο.για πες μας ποσο τυχερος εισαι ... φανταζομαι περισσοτερο απο το Μαρακι
υπαρχει και κοσμος που δουλευει και 650 , τι θες να μου πεις ? το ξερω και το καταλαβαινωΕγω ειμαι τυχερος αλλα μην τα λες τα 1100 για λιγα , ο μισος κοσμος δουλευει για λιγοτερα.
Γνωστό call girl μου έχει πει την ατάκα "ωραία αρχίδια, γεμίζει το στόμα"Το θέμα είναι να ταχεις στα αρχιδια όχι στο πέος αυτά γαμανε ΑΥΤΑ
Εσυ ειπες οποιος παιρνει 1100 να βαλει πετρα στο λαιμο να φουνταρει.υπαρχει και κοσμος που δουλευει και 650 , τι θες να μου πεις ? το ξερω και το καταλαβαινω
ρε μαλακα πως γινεται να καθονται διευθυντες για 1000-1200;νταξ εχω δει προισταμενους με 850 ευρωυπαρχει και κοσμος που δουλευει και 650 , τι θες να μου πεις ? το ξερω και το καταλαβαινω
απο την παλια εχουν ακριβυνει και τα διοδια.γυρω γυρω πηγαινε μην μπεις αττικη οδο
Εντάξει, τι SUV να έχει ο νίπλης, κανένα κασκάϊ φαντάζομαιαν εισαι ο νιπλης με τα suv ναι...αλλιως πρεπει να εισαι ΠΟΛΥ ευπαρουσιαστος,ωραιο σωμα,κατι να εχεις να τις εξιταρεις και αν θα σου κατσουν θα ειναι για λιγες φορες...
δεν το νομίζω , σιγουρα βοηθάνε τα υλικά , αλλα δεν ειναι παντα τα αυτα που κανουν την διαφοράαν εισαι ο νιπλης με τα suv ναι...αλλιως πρεπει να εισαι ΠΟΛΥ ευπαρουσιαστος,ωραιο σωμα,κατι να εχεις να τις εξιταρεις και αν θα σου κατσουν θα ειναι για λιγες φορες...
ειναι μουνης αυτος κανα πανακριβο θα εχειΕντάξει, τι SUV να έχει ο νίπλης, κανένα κασκάϊ φαντάζομαι
σαφως αλλα εδω λεμε για 50αρη με 25αρα..δεν συμφωνεις με την αναλυση;δεν το νομίζω , σιγουρα βοηθάνε τα υλικά , αλλα δεν ειναι παντα τα αυτα που κανουν την διαφορά
εξ ορισμου καποιος που ειναι πανω απο 25 θα παιρνει παραπανω χρηματα απο εναν 25αρη ή 28 , αν εχει νορμαλ δουλεια , γιατι υπαρχουν και 30αρηδες που παιρνουν 1300 μπορει και παραπανω
το ειπα σε εσενα , δεν το ειπα για ολους , μεχρι τα 40 ειπα επισηςΕσυ ειπες οποιος παιρνει 1100 να βαλει πετρα στο λαιμο να φουνταρει.
Μικτά τυπεΕσυ ειπες οποιος παιρνει 1100 να βαλει πετρα στο λαιμο να φουνταρει.
ρε μαλακα πως γινεται να καθονται διευθυντες για 1000-1200;νταξ εχω δει προισταμενους με 850 ευρω
γι αυτο στο ειπα , να φας το 50ευρωαπο την παλια εχουν ακριβυνει και τα διοδια.![]()
![]()
![]()
Εγω βγαζω περισσοτερα καθοντας.το ειπα σε εσενα , δεν το ειπα για ολους , μεχρι τα 40 ειπα επισης
μαθε αναγνωση μπας και παρεις καμία αυξηση
ειναι μουνης αυτος κανα πανακριβο θα εχει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σαφως αλλα εδω λεμε για 50αρη με 25αρα..δεν συμφωνεις με την αναλυση;
θεσουλα?Για τον τίτλο, τους φουσκώνουν τα μυαλά με κάτι τέτοια και νομίζουν πως κατι τρέχει στα γύφτικα. Και κάποια στιγμή ξυπνάνε...
λιγοι ξυπνανε...γνωριζω ενα μαλακα που ηταν διευθυντης σε σουπερ μαρκετ και ενα αλλο υποδιευθυντη σε αλλο σουπερ μαρκετ και πηγαν να μου φλεξαρουν μισθο..οταν τους ξεφτυλισα εψαχναν τρυπα να κρυφτουν..αξιοπρεπεστατη και δυσκολη δουλεια αλλα οχι και να καμαρωνεις σαν γυφτικο σκεπαρνιΓια τον τίτλο, τους φουσκώνουν τα μυαλά με κάτι τέτοια και νομίζουν πως κατι τρέχει στα γύφτικα. Και κάποια στιγμή ξυπνάνε...
θεσουλα?![]()
![]()
![]()