baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.042
- Πόντοι
- 6.035
48 ΒΟΤΚΕς ΚΑΙ 72 ΤΖΙΝ ΤΟΝΙΚ ...72!!!!!!!!!!!!!τι ηπιες σημερα?![]()
ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ φοβερες....τετοιες θα παρω μια φορα στανταρ πριν τελιωσει το καλοκαιριΤις τσουρεκοφρυγανιές λησμονήσατε.![]()
ο καντινιερης που ειναι?![]()
ποσο εισαι κατατρελο φιλαρακι;Μεγαλωνω με βλεπω να παθαινω κριση μεσης ηλικιας.
48 ΒΟΤΚΕς ΚΑΙ 72 ΤΖΙΝ ΤΟΝΙΚ ...72!!!!!!!!!!!!!
πες ηλικίαΜεγαλωνω με βλεπω να παθαινω κριση μεσης ηλικιας.
ξηροκαρπια η πατακια?48 ΒΟΤΚΕς ΚΑΙ 72 ΤΖΙΝ ΤΟΝΙΚ ...72!!!!!!!!!!!!!
ποσα 6 εστειλες , ΠΟΣΑ ?48 ΒΟΤΚΕς ΚΑΙ 72 ΤΖΙΝ ΤΟΝΙΚ ...72!!!!!!!!!!!!!
Σε πολυ λιγα χρονια θα βαρεσω σαρανταρα, εσεις πως αντιμετωπισατε τη κριση μεσης ηλικιας που ειστε γερονταρες.ποσο εισαι κατατρελο φιλαρακι;
7 ΝΙΠΛΗ ΜΟΥ ΕΦΤΑ!!!!!!!!!ποσα 6 εστειλες , ΠΟΣΑ ?
σταματησε και το μαστερ σεφ και χαθηκαμε.Λες να τρεχει σε τιποτα πεθερικα ο κακομοιρης?
![]()
εντελως στην πουτσα μου....ειναι ωραιο να μεγαλωνεις χαπακωμενε σαικοκιλερ μου αρκει να μεγαλωνεις ομορφαΣε πολυ λιγα χρονια θα βαρεσω σαρανταρα, εσεις πως αντιμετωπισατε τη κριση μεσης ηλικιας που ειστε γερονταρες.
Παθαμε πολιτιστικο σοκ, παθαμε.σταματησε και το μαστερ σεφ και χαθηκαμε.![]()
![]()
![]()
Δεν ειναι ωραιο εχουνε αρχισει και μου μιλανε στο πλυθηντικο τα 20χρονα.εντελως στην πουτσα μου....ειναι ωραιο να μεγαλωνεις χαπακωμενε σαικοκιλερ μου αρκει να μεγαλωνεις ομορφα![]()
λογικο ειναι δε πειραζει δες το σαν ενδειξη σεβασμου και να ξεχασεις οτι θα πηδηξεις πιτσιρικα χωρις λεφτα επισηςΔεν ειναι ωραιο εχουνε αρχισει και μου μιλανε στο πλυθηντικο τα 20χρονα.
Eίναι θέμα και τι είδους ζωή κάνεις. Αν είσαι τύπος που δεν κινείται εύκολα ότι και να τρως πάντα θα έχεις παραπανίσια κιλά. Έχω δει εκτομορφικούς τύπους μόλις έκοψαν τη σωματική δραστηριότητα να στρογγυλεύουν.Επειδή βλέπω κουβέντα για το βάρος,δεν παίζει μόνο ο αριθμός των κιλών ρόλο,αλλά και η κατανομή τους στο σώμα,το ποσοστό μυικής,οστικής μάζας,λίπους και κυρίως τα γονίδια!
ΕΙχαμε σουβλες και ψησιμο στη σχαρα,δεν υπηρχε χωρος για πατε μανιταριων και σως τεριγιακισταματησε και το μαστερ σεφ και χαθηκαμε.![]()
![]()
![]()