Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 13.156
- Πόντοι
- 2.606
Mε το ιδιο που θα κανει αν δεν του τα δωσουν![]()
Κάτσε να δούμε...

Mε το ιδιο που θα κανει αν δεν του τα δωσουν![]()
Μονο αμα πας καζαμπλανκα για ολικη εγχειρηση εχεις ελπiδα να τσιμπολογησεις.ΟΛΟΙ ΑΠΟ 200
δλδ μου κλεβουν τα λεφτα μεσα απο τη τσεπη και δεν το παιρνω χαμπαρι?σορρυ που θα σε στεναχωρήσω αλλα και εσυ κοβεις μισθο και δεν το εχεις παρει χαμπαρι
άκουσαν για λεφτά και έφυγαν. Αύριο θα γράψουν πάλι. Εκτός και γράψει η λεγάμενη οπότε θα επιστρέψει με σπινιές ο νίπλης.ΟΛΟΙ ΑΠΟ 200
δεν στα κλεβουν τα δίνεις , εκει ειναι η διαφοράδλδ μου κλεβουν τα λεφτα μεσα απο τη τσεπη και δεν το παιρνω χαμπαρι?![]()
![]()
![]()
Όχι απλώς καλά. Πολύ έως πάρα πολύ καλά. Και έχουν αυτοτέλεια οικονομική και αυτοπεποίθηση και φροντίζουν τον εαυτό τους και μπορούν να απογειώσουν μια σχέση, γιατί βγάζουν αυτή τη σιγουριά τους στη σχέση. Και είναι όντως κίνητρο να είσαι σε σχέση με μια τέτοια γυναίκα.ειπαμε μην γενικεύουμε , υπαρχουν και καποιες που βγαζουν και αυτες καλα λεφτα , και ειναι με τον ανθρωπο που γουσταρουν και προσπαθει καθε μερα να γινει καλυτερος και να προχωρήσει στην ζωη του και οικονομικα και κοινωνικα ή οπως θελουν αυτες
Αρκετες θελουν λουσα, αλλα και καποιες προτιμουν την ηρεμια και την ασφαλεια με καποιον μέσο οικονομικά ανθρωπο
από σένα περίμενα τα δυνατά διδάγματα και μπήκε ο μπράμπ και έκλεισε το βιβλίο εντυπωσιακά.παμε παραδειγματα να μαθετε λιγο μπαλίτσα ή να αφησω Μπραμπ και Αγιο να σας ξεφτιλισουν ?
θα παω εδω πιο πανω στον βαγενα να σου στειλω ανθοδεσμη.δεν στα κλεβουν τα δίνεις , εκει ειναι η διαφορά
δλδ μου κλεβουν τα λεφτα μεσα απο τη τσεπη και δεν το παιρνω χαμπαρι?![]()
![]()
![]()
Το τι είμαστε σοβαρά πορτοφόλια είναι αυθαίρετα συμπεράσματα δικά σου ο καθένας εδώ μέσα μπορεί να πλάσει το μύθο του Αγγελικουση αλλά να είναιο Άγγελος από τον Κολωνό που διάβαζε πολύ κλικ και νίτρολοιπον τα σοβαρα πορτοφολια του μπου Νιπλης,Μπραμπ να ετοιμαστουν να μου κοβουν μισθο μην τους γαμησω
δεν στα κλεβουν τα δίνεις , εκει ειναι η διαφορά
οταν λεμε κοβω μισθο παει να πει πληρωνω για την συντροφια της συνοδεια της κλπ τα καθημερινα ειναι μεσα στο προγραμμα.Δεν εννοεί αυτό, αλλά ότι θέλοντας και μη συμμετέχεις σε έξοδα που μόνος ενδεχομένως δεν θα τα είχες.
Ελπίζω να το μεταφράζω σωστά.
τον αφησα να παιξει πρωτο μπουζουκι , το έχει δεν ειναι κανενας τυχαίος , απλα τον εχω τσεκαρει οτι γενικά δεν μιλάει ο πουστηςαπό σένα περίμενα τα δυνατά διδάγματα και μπήκε ο μπράμπ και έκλεισε το βιβλίο εντυπωσιακά.
παιξε με την κολομβιανη τυπε με τα λεπτα αισθηματαΕδω ειμαι αλλά τι να κανω? Αφου λειπει η Γουινι