Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
OP
OP
The Saint*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.430
Πόντοι
25.467
Πάντως, και για να σας λύσω την απορία, η σωσίας της Βογιατζάκη δεν έιχε καμία τύχη όταν έπεσε στο δρόμο του η άλλη.

Για να φανταστείτε τα μεγέθη, η τύπου Βογιατζάκη ήταν κατηγορία υπερβαρέων και η άλλη κατηγορία σούμο.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
με ποσα λεφτα θα γαμουσες χοντρη;επιπεδου αλεξ
Λοιπόν θα σας γράψω μία ιστορία. Είμαι λιώμα, πριν 25 χρόνια, μόνος και καταλήγω στο Μετάξι ξημερώματα. Τα πιο πολλά σπιτάκια κλειστά (ξημέρωνε), άλλα είδα φως σε ένα και μπήκα. Εκεί ήταν μία πολύ χοντρή. ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΗ. Όπως ήμουν ξαπλωμένος στο κρεβάτι σκεφτόμουν "αποκλείεται να τελειώσω από το μεθύσι". Και όμως. Τύποι, μετράω τώρα το άνοιγμα των χεριών μου που θυμάμαι την είχα στο πισωκολλητό, μιλάμε 75 εκατοστά μέση είχε. Έχυσα. ΕΧΥΣΑ

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.370
Πόντοι
12.756
με ποσα λεφτα θα γαμουσες χοντρη;επιπεδου αλεξ
δεν ξερω αγορινα μου, δεν το έχω σκεφτεί
μπορει να κανω πλακα εδω για να πειράξω τον Αλεξ αλλα η παχυσαρκια ειναι η αρρωστια του μελλοντος , και ειναι σοβαρά τα πραγματα

Μιλαμε τωρα για κατηγορία Αλεξ εττσι , δηλαδη που για να μπουν στο αυτοκινητο πιανονται απο την πορτα και απο τον ουρανό και μπαινουν κωλο μεσα και μετα η υπολοιπη

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.543
Πόντοι
12.756
μπορει να κανω πλακα εδω για να πειράξω τον Αλεξ αλλα η παχυσαρκια ειναι η αρρωστια του μελλοντος , και ειναι σοβαρά τα πραγματα

Μιλαμε τωρα για κατηγορία Αλεξ εττσι , δηλαδη που για να μπουν στο αυτοκινητο πιανονται απο την πορτα και απο τον ουρανό και μπαινουν κωλο μεσα και μετα η υπολοιπη
αν δεν υπαρχει θεμα υγειας που παιζει αυτο το θεωρω καταντια να ειναι καποιος η καποια πολλα κιλα παραπανω

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.122
Πόντοι
1.206

Tου αρέσουν οι έχουσες 2-3 περιττά κιλά ή μιλάμε για υπέρβαρες κλπ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.370
Πόντοι
12.756
αν δνε υπαρχει θεμα υγειας που παιζει αυτο το θεωρω καταντια να ειναι καποιος η καποια πολλα κιλα παραπανω
αν δεν ειναι θεμα υγείας ειναι θεμα ψυχολογικό , πεφτουν στο φαγητο γιατι ειναι το μονο που τους δινει ευχαρίστηση και αισθάνονται καλα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Tου αρέσουν οι έχουσες 2-3 περιττά κιλά ή μιλάμε για υπέρβαρες κλπ?
του αρεσουν αυτες που αν ανεβουν σε μηχανακι νομιζεις οτι στεκονται στον αέρα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.543
Πόντοι
12.756
αν δεν ειναι θεμα υγείας ειναι θεμα ψυχολογικό , πεφτουν στο φαγητο γιατι ειναι το μονο που τους δινει ευχαρίστηση και αισθάνονται καλα
ναι ισχυει αυτο καποιες φορες με πιανει και μενα να θελω να φαω τα παντα

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.532
Πόντοι
736
Αγαπητοί συνάδελφοι και επισκέπτες. Καθώς οι αρμοδιότητές μου στην Κλινική είναι πολλές και κάποιες φορές απουσιάζω από το πόστο μου, να με κάνετε μένσιο "@since1991" έτσι ώστε να μπορώ να επεμβαίνω άμεσα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
79.370
Πόντοι
12.756
Το θέμα είναι να μπορείς να το ελέγξεις.
δεν μπορεις αγορίνα , γινεται εξαρτηση , οπως θελει ο οργανισμος πρεζα για να νιωσει την ευχαριστηση και να σβησει απο νταγκλα, ετσι ειναι και με το φαγητο , πεφτουν σε φουντ κομμα

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.122
Πόντοι
1.206
Πέρα από την πλάκα όμως:
Η ύπαρξη υπερβολικά πολλών ή υπερβολικά λίγων κιλών σε αμφότερα φύλα δεν είναι κάτι το υγιές.Πολλάκις μπορεί να παίζει πρόβλημα υγείας.
Όμως επ' ουδενί ρατσιστικά και υποτιμητικά σχόλια,γιατί δεν είναι κατώτερα όντα ή ζώα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.543
Πόντοι
12.756
δεν μπορεις αγορίνα , γινεται εξαρτηση , οπως θελει ο οργανισμος πρεζα για να νιωσει την ευχαριστηση και να σβησει απο νταγκλα, ετσι ειναι και με το φαγητο , πεφτουν σε φουντ κομμα
οταν πρωτοσυγκατοικησα μεσα σε ενα χρονο πηρα 6 κιλα χωρις να το καταλαβω....επαθα εγκεφαλικο μαλακα..σε 3 μηνες τα γαμησα ολα και απο τοτε παιζω μονιμα συν πλην 2 κιλα

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Δ
Απαντήσεις
76
Εμφανίσεις
3K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom