athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.507
- Πόντοι
- 12.756
αναλαβετε τον εσεις εγω ειμαι προκατειλημενος και θα του βγαλω τα αρχιδια να τα κολλησω στα αυτια του θα τον παω τσιρκο μεντρανοπελατακι ξεπεταχτηκε απο το πουθενα![]()
αναλαβετε τον εσεις εγω ειμαι προκατειλημενος και θα του βγαλω τα αρχιδια να τα κολλησω στα αυτια του θα τον παω τσιρκο μεντρανοπελατακι ξεπεταχτηκε απο το πουθενα![]()
το πιο μουνοπανο γρουσουζης εδω μεσα ειναι ο αρκουδιαρης μπαρος που να του χωθει ατσαλινα στον κωλο και να βγει απο τις αμυγδαλες
εχεις δει το ονομα του σε καμία σαν και αυτες ?εδω πιστευει οτι ειναι μεγαλο-κατασκευαστης δεν θα ακουει τα μυρμηγκια;
προχωρα συναδελφε , δεν μπορω να ασχοληθω εγω τωρα με την περιπτωσηαναλαβετε τον εσεις εγω ειμαι προκατειλημενος και θα του βγαλω τα αρχιδια να τα κολλησω στα αυτια του θα τον παω τσιρκο μεντρανο
θα το εκανα αλλα δεν γινεται δεν εχω λαθαρο μυαλο...εκτος αν κανω πειραματα πανω του..συμφωνειτε;προχωρα συναδελφε , δεν μπορω να ασχοληθω εγω τωρα με την περιπτωση
οτι θες κανε , πληρωνει η οικογένεια , εχει μαρουλιθα το εκανα αλλα δεν γινεται δεν εχω λαθαρο μυαλο...εκτος αν κανω πειραματα πανω του..συμφωνειτε;
δεν φταιω εγω αυτος ειναι μουνοπανο αγαπητε,οσφυοκαμπτης,γιουφτος,εμμονικος,ψυχασθενης κλπκαι είχε διαφανεί ότι διάγετε μία περίοδο ηρεμίας και ενδοσκόπησης![]()
Δεν έχω καταλάβει...
Βαλτός είστε κι εσείς;
Είδα και έπαθα να τους μαντρώσω μετά το Πασχαλινό γλέντι!
Και τώρα έρχεστε εσείς να μουτουτον ξαναξεσηκώσετε;
πρωτα θα του ξηλωσω τα καρυδακια που εχει για αρχιδια ,το ενα θα το κολλησω στο κουτελο,το αλλο θα το βαλω στην γλωσσα να εχει μονιμη αρχιδιλα για γευσηοτι θες κανε , πληρωνει η οικογένεια , εχει μαρουλι
υπαρχουν ανθρωποι μυρμηγκια τοσοδουλικα![]()
![]()
![]()
πρωτα θα του ξηλωσω τα καρυδακια που εχει για αρχιδια ,το ενα θα το κολλησω στο κουτελο,το αλλο θα το βαλω στην γλωσσα να εχει μονιμη αρχιδιλα για γευση
θα το εκανα αλλα δεν γινεται δεν εχω λαθαρο μυαλο...εκτος αν κανω πειραματα πανω του..συμφωνειτε;
Κε διεθυντα μαλλον ακουει ραδιοσυχνοτητες , συμβαινει αυτο οταν εχουν εισχωρησει μεταλα στον εγκεφαλό τουΕνδιαφέρουσα διαστέυρωση.
Για δώστε μας περισσότερες πληροφορίες.
Σας μιλάνε; Ή σας μεταφέρουν την σκέψη τους με τις κεραίες τους;![]()
Κε διεθυντα μαλλον ακουει ραδιοσυχνοτητες , συμβαινει αυτο οταν εχουν εισχωρησει μεταλα στον εγκεφαλό του
το εχω συναντησει παλιά σε περιπτωσεις απο το Κοσοβο απο διαφορες εγχειρήσεις που εβαζαν προσθετα
Χρειαζεται εγκεφαλικη εκθεση σε μαγνητικο τομογραφο , να δουμε που θα κολλήσει το κεφαλι του , και μετα ραδιενεργή θεραπεία
πρεπει να αγοράσουμε ειδικες στολες μολυβδου ή τον αφηνουμε και ετσι και του δινουμε μια παρακεταμόλη
να παρουμε τηλεφωνο την ασφαλιστική του , να δουμε αν καλυπτει δωρεά οργάνωνΚάνα μυρμηγκάκι θα ήταν.![]()
Κε διεθυντα μαλλον ακουει ραδιοσυχνοτητες , συμβαινει αυτο οταν εχουν εισχωρησει μεταλα στον εγκεφαλό του
το εχω συναντησει παλιά σε περιπτωσεις απο το Κοσοβο απο διαφορες εγχειρήσεις που εβαζαν προσθετα
Χρειαζεται εγκεφαλικη εκθεση σε μαγνητικο τομογραφο , να δουμε που θα κολλήσει το κεφαλι του , και μετα ραδιενεργή θεραπεία
πρεπει να αγοράσουμε ειδικες στολες μολυβδου ή τον αφηνουμε και ετσι και του δινουμε μια παρακεταμόλη
ο στρατος του Μπαρου
Ένας μέρμηγκας κουφός με πήρε απ το χέρι
Είμαι λέει ο πιο σοφός σ' ολόκληρο τ' ασκέρι