since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.532
- Πόντοι
- 736
Στην πύλη μόλις ήρθαν 5 τυλιχτά και μία πατάτες για τον Αθηναίοτο ελεγχω εννοειται στο 90%...
Στην πύλη μόλις ήρθαν 5 τυλιχτά και μία πατάτες για τον Αθηναίοτο ελεγχω εννοειται στο 90%...
χαλαρα το περασεςοταν πρωτοσυγκατοικησα μεσα σε ενα χρονο πηρα 6 κιλα χωρις να το καταλαβω....επαθα εγκεφαλικο μαλακα..σε 3 μηνες τα γαμησα ολα και απο τοτε παιζω μονιμα συν πλην 2 κιλα
αν δεν ειναι με πιτα σικάλεως πετα ταΣτην πύλη μόλις ήρθαν 5 τυλιχτά και μία πατάτες για τον Αθηναίο
επαθα σοκ σου λεω...χαλαρα το περασες
Ναι, γράφουν με πίτα σικάλεως και άπαχη σωςαν δεν ειναι με πιτα σικάλεως πετα τα
με σως γιαουρτι πρεπει να ειναι . για κοιτα να σιγουρευτειςΝαι, γράφουν με πίτα σικάλεως και άπαχη σως
Σαν γιαούρτι μοιάζει, αλλά μυρίζει παράξενα λίγο.με σως γιαουρτι πρεπει να ειναι . για κοιτα να σιγουρευτεις
μην ακούς τους αλμπάνηδες εδώ, χρειάζεσαι σοβαρή θεραπεία από επιστήμονες. Να σταματήσεις να βλέπεις και τις παλέτες στη Μύκονο για βίλα.κυκλοφορουν αναμεσα μας.![]()
![]()
![]()
Γλυκά εγώ δεν τρώω.απεξω εχω να φαω πολλους μηνες...ολα σπιτικα...πιτσες,σουβλακια και αυτα μια δυο φορες τον μηνα..εκοψα τελειως και τα γλυκα σπιτικα και αυτα..αυτο με πονεσε πολυ
και οι παλετες τις μυκονου εχουν αλλο χρωμα.μην ακούς τους αλμπάνηδες εδώ, χρειάζεσαι σοβαρή θεραπεία από επιστήμονες. Να σταματήσεις να βλέπεις και τις παλέτες στη Μύκονο για βίλα.
ωχκαι οι παλετες τις μυκονου εχουν αλλο χρωμα.![]()
![]()
![]()
ρε φιλε μιλαμε για σπιτικες σοκολατοπιτες,κεικ γαματα κλπ...τα εκοψα τι να κανωΓλυκά εγώ δεν τρώω.
Καμιά σαβούρα τύπου πίτσες και πιτόγυρα,1 φορά την εβδομάδα ή 1 στις 15 μέρες ελέω λοκντάνουν.Προ λοκντάουν,1 τον μήνα.
Όλες τις άλλες ημέρες τι τρώς αγαπητέ;Γλυκά εγώ δεν τρώω.
Καμιά σαβούρα τύπου πίτσες και πιτόγυρα,1 φορά την εβδομάδα ή 1 στις 15 μέρες ελέω λοκντάνουν.Προ λοκντάουν,1 τον μήνα.
Καλά εγώ δεν ήμουν και ποτέ ιδιαίτερα φαν των γλυκών γεύσεωνρε φιλε μιλαμε για σπιτικες σοκολατοπιτες,κεικ γαματα κλπ...τα εκοψα τι να κανω
κάτσε να δουμε τι έχει σημερα το μενούβουλιμια η ανορεξια?![]()
![]()
![]()
σγκεκριμενα γλυκα...ειδικα σοκολατοπιτα,ρολα κανελας και κεικ με σοκολατα γαμανεΚαλά εγώ δεν ήμουν και ποτέ ιδιαίτερα φαν των γλυκών γεύσεων
σουβλάκι τυλιχτό τρελό γάιδαρο με καλαμάκι μόσχου και καλαμποκόπιτα!απεξω εχω να φαω πολλους μηνες...ολα σπιτικα...πιτσες,σουβλακια και αυτα μια δυο φορες τον μηνα..εκοψα τελειως και τα γλυκα σπιτικα και αυτα..αυτο με πονεσε πολυ
σε πανε ροδέλα μωρη ?σγκεκριμενα γλυκα...ειδικα σοκολατοπιτα,ρολα κανελας και κεικ με σοκολατα γαμανε