Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.320
- Πόντοι
- 6.056
ναι ρε ειχε και φωτο αβαταρ με το πρασινο μαγιο με τα μουτρα και την γυναικομαστια φορα παρτιδα ο αμασητοςειναι τσεκαρισμενο οτι ειναι αυτος ο Αχαχου;
ναι ρε ειχε και φωτο αβαταρ με το πρασινο μαγιο με τα μουτρα και την γυναικομαστια φορα παρτιδα ο αμασητοςειναι τσεκαρισμενο οτι ειναι αυτος ο Αχαχου;
Τα πήρες τα ψιλά;μακρια πολυ , να παω απο θαλασσα στην Αυλιδα και να μπω απο εκει εθνικη προς Αθηνα
τωρα ξερεις τι θα γινεται , καθε φορα που θα ριχνει 2 ψιχαλες ( επειδη οι μετεωρολόγοι ειναι για το πουτσο) θα κλεινουν τα παντατο επιτελικο κρατος του Αλεξουκου αυτη τη φορα εχει παρει τα μετρα του
οχι μαν , θα στειλω κανα γεωργιανο στα γραφεια να ρωτησει που ακριβως ειναι η αιτηση μου , και μετα θα ρωτησει καπακι και για την άλληΤα πήρες τα ψιλά;
διολου απιθανο..και ειμαι και ψηλα δουλεια θα γελασωτωρα ξερεις τι θα γινεται , καθε φορα που θα ριχνει 2 ψιχαλες ( επειδη οι μετεωρολόγοι ειναι για το πουτσο) θα κλεινουν τα παντα
Nαι ρε διαφημιζαν την κακοκαιρια μια εβδομαδα,εβαλαν και τους υπαλληλους να μοστραρουν τα οχηματα Κυριακη βραδυ με τα καναλια να μας τα κανουν ζεπελιν καιΔευτερα πρωι δεν ηταν προετοιμασμενοι.Αλλα να μου πεις χιονι ειναι θα λιωσει ρε παπαρες σε 2-3-5 μερες.Συμπαθεια του μισθωτου τωρα τους εξηγει οτι δεν παιρνει μετρα ο τσιφ γιατι θα πεσει λεει σε 10 μερες το πετρελαιο και δεν θα χρειαστει.(Σαν το χιονι)Σαν τις φωτιες,που θα σταματησουν ρε μολις βρουν θαλασσα.Ρε μαλακες,μηπως τελικα δεν υπαρχει ακριβεια αλλα ειμαστε λιγο ανυπομονοι?τωρα ξερεις τι θα γινεται , καθε φορα που θα ριχνει 2 ψιχαλες ( επειδη οι μετεωρολόγοι ειναι για το πουτσο) θα κλεινουν τα παντα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι μαν , θα στειλω κανα γεωργιανο στα γραφεια να ρωτησει που ακριβως ειναι η αιτηση μου , και μετα θα ρωτησει καπακι και για την άλλη
Ετσιτωρα ξερεις τι θα γινεται , καθε φορα που θα ριχνει 2 ψιχαλες ( επειδη οι μετεωρολόγοι ειναι για το πουτσο) θα κλεινουν τα παντα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχι μαν , θα στειλω κανα γεωργιανο στα γραφεια να ρωτησει που ακριβως ειναι η αιτηση μου , και μετα θα ρωτησει καπακι και για την άλλη
mην αλλαζεις χρωμα στην γραμματοσειρα !!!Nαι ρε διαφημιζαν την κακοκαιρια μια εβδομαδα,εβαλαν και τους υπαλληλους να μοστραρουν τα οχηματα Κυριακη βραδυ με τα καναλια να μας τα κανουν ζεπελιν καιΔευτερα πρωι δεν ηταν προετοιμασμενοι.Αλλα να μου πεις χιονι ειναι θα λιωσει ρε παπαρες σε 2-3-5 μερες.Συμπαθεια του μισθωτου τωρα τους εξηγει οτι δεν παιρνει μετρα ο τσιφ γιατι θα πεσει λεει σε 10 μερες το πετρελαιο και δεν θα χρειαστει.(Σαν το χιονι)Σαν τις φωτιες,που θα σταματησουν ρε μολις βρουν θαλασσα.Ρε μαλακες,μηπως τελικα δεν υπαρχει ακριβεια αλλα ειμαστε λιγο ανυπομονοι?
Παω για μπανιο λεςmην αλλαζεις χρωμα στην γραμματοσειρα !!!
οταν το φας το μπανιο θα ειναι αργαΠαω για μπανιο λες
Αλεκσανδρο κατω τα χερια απο τον Ηγέτη ,το νου σου το νου σου γιατι σε βλέπω τσιμεντομενο κατω απο τα δικαστήριαΑυτοκινητο τσαμπα απο τον εργοδοτη, σχολασμα στις 1:30, συζυγος με νοικια, ζωάρα κάνει αυτος και μας δουλευει μεσα στα μουτρα μας
θα στειλω τους φοροτεχνικούςουπς εφυγα για μεροκαματακι.
και μαυρο πανω απ'ολα.
θα τον λιντσαρουν φανατικοι δεξιοι και θα ποτισουν με το αιμα του τον μεγαλο περιπατο...μονο το σοι του Μητσοτακη θα μεινει ζωντανο σε λιγο καιρο
Μακάρι τυπε , αλλα θα τους εξοντωσει ολους, με ελικοπτερο θα φυγει μετα πανω απο καμμενη γηθα τον λιντσαρουν φανατικοι δεξιοι και θα ποτισουν με το αιμα του τον μεγαλο περιπατο...
στον γονατο θα τον σφαξει με κονσερβοκουτι ενας που ειναι δικος μας ο ΑΘΗΝΑΙΟΣΜακάρι τυπε , αλλα θα τους εξοντωσει ολους, με ελικοπτερο θα φυγει μετα πανω απο καμμενη γη
αμα δεν εχει κανα ματςστον γονατο θα τον σφαξει με κονσερβοκουτι ενας που ειναι δικος μας ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ
ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΙΟ ΜΠΡΟ....ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΑΝΤΟαμα δεν εχει κανα ματς