Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.320
Πόντοι
6.056

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.362
Πόντοι
12.756
το επιτελικο κρατος του Αλεξουκου αυτη τη φορα εχει παρει τα μετρα του :wanker:
:springsmile:
τωρα ξερεις τι θα γινεται , καθε φορα που θα ριχνει 2 ψιχαλες ( επειδη οι μετεωρολόγοι ειναι για το πουτσο) θα κλεινουν τα παντα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

οχι μαν , θα στειλω κανα γεωργιανο στα γραφεια να ρωτησει που ακριβως ειναι η αιτηση μου , και μετα θα ρωτησει καπακι και για την άλλη

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.457
Πόντοι
12.756
τωρα ξερεις τι θα γινεται , καθε φορα που θα ριχνει 2 ψιχαλες ( επειδη οι μετεωρολόγοι ειναι για το πουτσο) θα κλεινουν τα παντα
διολου απιθανο..και ειμαι και ψηλα δουλεια θα γελασω :tooth:

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
20.944
Πόντοι
6.056

οχι μαν , θα στειλω κανα γεωργιανο στα γραφεια να ρωτησει που ακριβως ειναι η αιτηση μου , και μετα θα ρωτησει καπακι και για την άλλη
Nαι ρε διαφημιζαν την κακοκαιρια μια εβδομαδα,εβαλαν και τους υπαλληλους να μοστραρουν τα οχηματα Κυριακη βραδυ με τα καναλια να μας τα κανουν ζεπελιν καιΔευτερα πρωι δεν ηταν προετοιμασμενοι.Αλλα να μου πεις χιονι ειναι θα λιωσει ρε παπαρες σε 2-3-5 μερες.Συμπαθεια του μισθωτου τωρα τους εξηγει οτι δεν παιρνει μετρα ο τσιφ γιατι θα πεσει λεει σε 10 μερες το πετρελαιο και δεν θα χρειαστει.(Σαν το χιονι)Σαν τις φωτιες,που θα σταματησουν ρε μολις βρουν θαλασσα.Ρε μαλακες,μηπως τελικα δεν υπαρχει ακριβεια αλλα ειμαστε λιγο ανυπομονοι?

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.055
Πόντοι
5.006

Ετσι

Πάω εγώ αν θες με 10% και σου φέρνω τα ψιλα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.362
Πόντοι
12.756
Nαι ρε διαφημιζαν την κακοκαιρια μια εβδομαδα,εβαλαν και τους υπαλληλους να μοστραρουν τα οχηματα Κυριακη βραδυ με τα καναλια να μας τα κανουν ζεπελιν καιΔευτερα πρωι δεν ηταν προετοιμασμενοι.Αλλα να μου πεις χιονι ειναι θα λιωσει ρε παπαρες σε 2-3-5 μερες.Συμπαθεια του μισθωτου τωρα τους εξηγει οτι δεν παιρνει μετρα ο τσιφ γιατι θα πεσει λεει σε 10 μερες το πετρελαιο και δεν θα χρειαστει.(Σαν το χιονι)Σαν τις φωτιες,που θα σταματησουν ρε μολις βρουν θαλασσα.Ρε μαλακες,μηπως τελικα δεν υπαρχει ακριβεια αλλα ειμαστε λιγο ανυπομονοι?
mην αλλαζεις χρωμα στην γραμματοσειρα !!!

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.654
Πόντοι
2.456

Αυτοκινητο τσαμπα απο τον εργοδοτη, σχολασμα στις 1:30, συζυγος με νοικια, ζωάρα κάνει αυτος και μας δουλευει μεσα στα μουτρα μας
Αλεκσανδρο κατω τα χερια απο τον Ηγέτη ,το νου σου το νου σου γιατι σε βλέπω τσιμεντομενο κατω απο τα δικαστήρια

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.211
Πόντοι
5.006
τραγουδαρα...συμφωνεις φιλε τρουμπ?

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
γκει τραγουδι ΓΚΕΙ!!!!!!!!!!!!
(εκτος αν το εχει γραψει ο προεδρος που τοτε προκειται περι αριστουργηματος)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.362
Πόντοι
12.756
μονο το σοι του Μητσοτακη θα μεινει ζωντανο σε λιγο καιρο

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.362
Πόντοι
12.756
θα τον λιντσαρουν φανατικοι δεξιοι και θα ποτισουν με το αιμα του τον μεγαλο περιπατο...
Μακάρι τυπε , αλλα θα τους εξοντωσει ολους, με ελικοπτερο θα φυγει μετα πανω απο καμμενη γη

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.980
Πόντοι
5.506
Μακάρι τυπε , αλλα θα τους εξοντωσει ολους, με ελικοπτερο θα φυγει μετα πανω απο καμμενη γη
στον γονατο θα τον σφαξει με κονσερβοκουτι ενας που ειναι δικος μας ο ΑΘΗΝΑΙΟΣ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom