baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.269
- Πόντοι
- 5.097
μαλακια εκανες μπαγκλαντες εχουν καλυτερο επιτοκιο.Πακιστανικη τραπεζα , μολις εγινα πελατης
Δεν ξερω αν νιωθω καλα ..
μαλακια εκανες μπαγκλαντες εχουν καλυτερο επιτοκιο.Πακιστανικη τραπεζα , μολις εγινα πελατης
Πακιστανικη τραπεζα , μολις εγινα πελατης
Ο νομος 105 εχει καταργηθεισιγα μην δωσω και αναφορα σε δηλωση του ν.105 ...ομως εχω δηλωσει οτι ειμαι τιμιος οποτε δεν θα επρεπε καν να ρωτας
Ολα καλα,μην ανησυχεις,απλα οταν μεινεις απενταρος μην ρωτας πως θα πληρωσεις την δεηΠακιστανικη τραπεζα , μολις εγινα πελατης
και μια μαιμου δωρο στους καλους πελατες.Τι τόκο δίνει, και σε ποιά ήδη;
εγω παντως θα επενδυσω ουκρανια οταν τελειωσουν ολα αυτα.Ολα καλα,μην ανησυχεις,απλα οταν μεινεις απενταρος μην ρωτας πως θα πληρωσεις την δεη
Αυτοκινητο τσαμπα απο τον εργοδοτη, σχολασμα στις 1:30, συζυγος με νοικια, ζωάρα κάνει αυτος και μας δουλευει μεσα στα μουτρα μας
δεν ειναι θεμα τοκου , ειναι οτι εχει παρα πολυ καλους δεικτες αξιολογησης . ευτυχως ανοιξα σε υποκαταστημα εκτος ΠακιστανΤι τόκο δίνει, και σε ποιά ήδη;
Δεν πιστευω να μας τσουβαλιαζεις ολους στην ιδια κατηγορια.Παρε μια βοηθειαχαχαχαχαχαχαχα τι μαλακες ειστε ρε
Για πεςδεν ειναι θεμα τοκου , ειναι οτι εχει παρα πολυ καλους δεικτες αξιολογησης . ευτυχως ανοιξα σε υποκαταστημα εκτος Πακισταν
τι θες να μαθεις ?Για πες
ουπς εφυγα για μεροκαματακι.
και μαυρο πανω απ'ολα.
Τα παντατι θες να μαθεις ?
δεν ειναι θεμα τοκου , ειναι οτι εχει παρα πολυ καλους δεικτες αξιολογησης . ευτυχως ανοιξα σε υποκαταστημα εκτος Πακισταν
οχι ρε , μια χαρα ειναι , 10μυρια πελατες εχει , παει μια χαρα , πρεπει να ειναι και κατι αγγλοι απο πισωΡε μπας και είναι κάνα σορτάρισμα;
Μαλακα να μην τα αφησουμε ετσι τα παιδια...ολο και καποιο ιδρυμα θα τα δεχτει.Πεφτει το επιπεδο.Οι βιντεοταινιες του Ταμτακου ειναι οσκαρικες μπροστα σε αυτα που βαζετε
καλως τον ερωτευμενο με τον θηλυκο Σταθη ΨαλτηΜαλακα να μην τα αφησουμε ετσι τα παιδια...ολο και καποιο ιδρυμα θα τα δεχτει.