baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 14.091
- Πόντοι
- 6.035
για να το λετε θα κανετε χρονια λευκανση.Βγάλτε τη μασέλα και μουλιάστε τη στη χλωρίνη.![]()
για να το λετε θα κανετε χρονια λευκανση.Βγάλτε τη μασέλα και μουλιάστε τη στη χλωρίνη.![]()
τουλάχιστον τριάντα.για να το λετε θα κανετε χρονια λευκανση.![]()
ακουτε τον αθηναιο απο το αγρινιο και νομιζετε οτι ειμαι σαν τον οφορικουε.ΣΙγα ρε Εσμεραλδα![]()
σου αρεσει κωλος με λευκανση πρωκτου;τουλάχιστον τριάντα.![]()
τριαντα χρονια την ιδια μασελα?μονο σουπες τρωτε?τουλάχιστον τριάντα.![]()
εγω εχω πει εισαι σαν πακιστανος δεν σε ειπα αφρικανο μην εισαι ψευτηςακουτε τον αθηναιο απο το αγρινιο και νομιζετε οτι ειμαι σαν τον οφορικουε.![]()
κοιτα τωρα με τον πολεμο θα χασει και το ταξιδι του το τσιμυ.σου αρεσει κωλος με λευκανση πρωκτου;
ωχ λες;κοιτα τωρα με τον πολεμο θα χασει και το ταξιδι του το τσιμυ.![]()
τις καλυτερες δουλειες εχουν πιασει οι πακιστανοι,σαν τους αλβανους,εχεις δει αλβανο να δουλευει πια?εγω εχω πει εισαι σαν πακιστανος δεν σε ειπα αφρικανο μην εισαι ψευτης![]()
Ποιος θα την πληρώσει;σου αρεσει κωλος με λευκανση πρωκτου;
και ειχε κανει κομποδεμα φοβαμαι μην του το φαει ο βικος.ωχ λες;![]()
o κουμπαρος?αποδειχτηκε οντως βλακας και δυστυχως δεν εχει αισθηση του τι γινεται.
ισχυειτις καλυτερες δουλειες εχουν πιασει οι πακιστανοι,σαν τους αλβανους,εχεις δει αλβανο να δουλευει πια?
μπαροςΠοιος θα την πληρώσει;
τριαντα χρονια την ιδια μασελα?μονο σουπες τρωτε?
μπα θα τα κανει μασουρικαι ειχε κανει κομποδεμα φοβαμαι μην του το φαει ο βικος.![]()
δυστυχως αλεξη τον τσιπρα τον σιχαινομαι οσο δεν παει και ομως ο κουλης τα εχει καταφερει τα ιδια καλα με τον ξετσιπωτο.o κουμπαρος?
Κι η κουμπάρα.o κουμπαρος?
Αυτοκινητο τσαμπα απο τον εργοδοτη, σχολασμα στις 1:30, συζυγος με νοικια, ζωάρα κάνει αυτος και μας δουλευει μεσα στα μουτρα μαςσχολασα![]()