Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.423
- Πόντοι
- 12.756
φευγει ο ΚΟυλης ? εκλεισε ο ΣΚΑΙ ?ρε μουνια κερδαμε
φευγει ο ΚΟυλης ? εκλεισε ο ΣΚΑΙ ?ρε μουνια κερδαμε
οχι και οχιφευγει ο ΚΟυλης ? εκλεισε ο ΣΚΑΙ ?
γιατι δεν φουλαρες;εβαλα 150 ευρω καυσιμα στο τανκ , να ειναι ετοιμο για ηρωικη εξοδο αν γινει τιποτα
δεν γεμισε καν
γνωμη σουεβαλα 150 ευρω καυσιμα στο τανκ , να ειναι ετοιμο για ηρωικη εξοδο αν γινει τιποτα
δεν γεμισε καν
ποιος ψηφισε παρον ρε???εκανα προγραμμα εξοικονόμησης , κατεβηκα με προτασεις και ψηφιστηκε παμψηφει στο σπιτι, ενα ναι και ενα παρον ειχαμε απο ψηφους
Δεν θα περιμενω εγω τον Κουλη
μην βγαινεις καθολου απο το σπιτι τωρα μαλακα κατσε μεσα για οικονομια....μονο φαι...αστακουδακια,καραβιδουλες κλπεκανα και κατεβασα σχεδιο/προγραμμα εξοικονόμησης , κατεβηκα με προτασεις και ψηφιστηκε παμψηφει στο σπιτι, ενα ναι και ενα παρον ειχαμε απο ψηφους
Δεν θα περιμενω εγω τον Κουλη
η πινεζα . ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΩποιος ψηφισε παρον ρε???
ΝΑΙη πινεζα . ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΑΣΩ
ΘΑ ΤΗΝ ΧΥΣΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΕ ΕΝΑ 20ΑΡΙΚΟγνωμη σου
μπηκαν κανονες , οροι και προυποθέσεις
ΘΑ ΤΗΝ ΧΥΣΩ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΕ ΕΝΑ 20ΑΡΙΚΟ
γιατι θα μου ετρωγε ενα στυλο ενα μαντιλακι αρωματικο και ενα δεντρακι αρωματικο ο μουνηςγιατι δεν φουλαρες;
γιατι θα μου ετρωγε ενα στυλο ενα μαντιλακι αρωματικο και ενα δεντρακι αρωματικο ο μουνης
δεν ηξερα αν θα φτασει 200 , ανα 50 δινει δωρα
τωρα πηρα 3 απο δαυτα
νομιζει ο βενζινας οτι ειναι ξυπνιος , ε θα τον εγαμησω , δεν ξερει με ποιον εχει να κανει
νομιζει ο βενζινας οτι ειναι ξυπνιος , ε θα τον εγαμησω , δεν ξερει με ποιον εχει να κανει
ειναι διαφορα χρωματα , τουτι φρουτι εχω γινειντεκαυλε το αρωματικο δεντρακι αυτο το πρασινι....
εγω εστειλα χτες μπλε τρανταφυλλα και εκανα θραυση
Μεγάλη νίκη πως σου φάνηκε?ρε μουνια κερδαμε