ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 37.471
- Πόντοι
- 6.256
Ξέρεις από Πειραιά;που ειναι αυτο ?
Ξέρεις από Πειραιά;που ειναι αυτο ?
Ξέρεις από Πειρα πειραιωτης ειμαι
πειραιωτης ειμαιΞέρεις από Πειραιά;
Δραπετσώνα Αριστοτέλους 82+84 ποντιακό πιροσκί πολύ καλό καθαρό.το έχει ο Νίκος και η Μαρία είχαν τα σουβλάκια στη πλατεία πρώτα στη πλατεία στο δημαρχειο.ρωσοποντια τα φτιάχνει η Μαρία.δοκιμασε μια.πειραιωτης ειμαι
μερσυ αδερφε ! λεω να παω μεσα στην βδομαδα Γαβριλη να παρω χαλβα και θα περασω και απο εκει !Δραπετσώνα Αριστοτέλους 82+84 ποντιακό πιροσκί πολύ καλό καθαρό.το έχει ο Νίκος και η Μαρία είχαν τα σουβλάκια στη πλατεία πρώτα στη πλατεία στο δημαρχειο.ρωσοποντια τα φτιάχνει η Μαρία.δοκιμασε μια.
Ναι μια χαρά.μερσυ αδερφε ! λεω να παω μεσα στην βδομαδα Γαβριλη να παρω χαλβα και θα περασω και απο εκει !
Ευχαριστώ αδελφέ να βοηθήσουμε το κόσμο..Ο νουμερο 1 οδηγος φαγητου στο λεκανοπεδιο Αττικης.Απο πιροσκι και πιτακια μεχρι αστακους και κοψιδια.Εκτος του φαγητου σας ενημερωνει και για την ιστορια των καταστηματων και των ιδιοκτητων τους
Υγ Πλακα πλακα,δεν κανεις κανενα απ να βγαζεις και τιποτα?![]()
Εσύ μαν που μένεις να σε στείλω συστημενο;Ευχαριστώ αδελφέ να βοηθήσουμε το κόσμο..
Έλα μανΤρομερος ο Αντζελαρας !!! ρωταει τον ευατο του που μένει![]()
![]()
το νημα εχει παει σε άλλη διάσταση
Μα μου λέει η άλλη χθες μπερδεύτηκα και μαλακίες,πήγαινε να δεις αν ερχομαι κυρά μου.
Αναπαυσεως η Αριστοτελους ειναι ?Πήραμε και εύσημα από υπερωκιανιο νιπλη![]()
![]()
![]()
Αριστοτέλους 82+84 ποντιακό πιροσκί.να σου στείλω μια λαμαρίνα να μου πεις;Αναπαυσεως η Αριστοτελους ειναι ?
πηραν τον νιπλη με το μερος τους ο χασοδικης και η θεια σωτηρουλαΜα μου λέει η άλλη χθες μπερδεύτηκα και μαλακίες,πήγαινε να δεις αν ερχομαι κυρά μου.
Όχι μαν σιγά ο νιπλης θέλει 10 σαν και αυτούς 10.πηραν τον νιπλη με το μερος τους ο χασοδικης και η θεια σωτηρουλα![]()
Το πηρα πρεφα,λεω να τον βρισει παιζει να το παρει ψυχραιμα.ΑΛΛΑ να του πει οτι κανει λαθος για φαϊ,ε θα γινει μακελειοΜα μου λέει η άλλη χθες μπερδεύτηκα και μαλακίες,πήγαινε να δεις αν ερχομαι κυρά μου.
ρε εχεις τρελαθει ρε ?? τι ναι αυτα που λες !!πηραν τον νιπλη με το μερος τους ο χασοδικης και η θεια σωτηρουλα![]()
νομιζω τον εκβιαζουν με ριβεντζ πορν τειπ η κατι τετοιοΌχι μαν σιγά ο νιπλης θέλει 10 σαν και αυτούς 10.
10 μαν ειναι πολυ το τοναζ.ΠΟΛΥΌχι μαν σιγά ο νιπλης θέλει 10 σαν και αυτούς 10.