Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.362
- Πόντοι
- 12.756
δεν υπαρχει πουθενα στο ιντερνετ αυτο το μαγαζι , ΠΟΥΘΕΝΑΑριστοτέλους 82+84 ποντιακό πιροσκί.να σου στείλω μια λαμαρίνα να μου πεις;
στειλε ωραριο
δεν υπαρχει πουθενα στο ιντερνετ αυτο το μαγαζι , ΠΟΥΘΕΝΑΑριστοτέλους 82+84 ποντιακό πιροσκί.να σου στείλω μια λαμαρίνα να μου πεις;
ti egine μαν πηγες στο ραντεβου θανατου με τη νανα?Αναπαυσεως η Αριστοτελους ειναι ?
Να σου βάλω μισή λαμαρίνα με κιμά και μισή με κοτόπουλο;ρε εχεις τρελαθει ρε ?? τι ναι αυτα που λες !!
φτου φτου φτου μακριά απο εμάς
Δεν έχει στο ίντερνετ είναι οικογενειακό από στόμα σε στόμαδεν υπαρχει πουθενα στο ιντερνετ αυτο το μαγαζι , ΠΟΥΘΕΝΑ
στειλε ωραριο
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΛΙΚΟνομιζω τον εκβιαζουν με ριβεντζ πορν τειπ η κατι τετοιο
Στείλε τον άνθρωπο κάτω και θα τα σενιαρω εγώ τα αλλαΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΛΙΚΟ
τι σου εστειλε η γιαγια και σου ειπε να μας το πεις?ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΛΙΚΟ
Εσύ μη κάνεις τη κορόιδα στείλε τη μπουγάτσατι σου εστειλε η γιαγια και σου ειπε να μας το πεις?
γραψε παραγγελιαΝα σου βάλω μισή λαμαρίνα με κιμά και μισή με κοτόπουλο;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δεν έχει στο ίντερνετ είναι οικογενειακό από στόμα σε στόμα
Πότε θα στείλεις τον άνθρωπο;να πω να τα ετοιμάσουν;στείλε και μια 200 σε 20 ρικα.γραψε παραγγελια
μια λαμαρινα με λουκανικο ( δεν τρωω κιμάδες απ εξω )
μια λαμαρινα κοτοπουλο
μια λαμαρινα τυρι ζαμπον αμα εχει
και 1 ποτηρι φυσικο χυμο πορτοκαλι ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΟ
ασε ρε μαλακα με τις τρελές να πουμε , δεν με εφταναν αυτοι που εστελνε ο Μπιρλας εχουμε και άλλατι σου εστειλε η γιαγια και σου ειπε να μας το πεις?
εχει POS ? θα στειλω ανθρωπο με προπληρωμενηΠότε θα στείλεις τον άνθρωπο;να πω να τα ετοιμάσουν;στείλε και μια 200 σε 20 ρικα.
δεν ξερω απο αυτα πολυ δεν ειμαι του πρωινουΕσύ μη κάνεις τη κορόιδα στείλε τη μπουγάτσα
Έχει ΕΧΕΙασε ρε μαλακα με τις τρελές να πουμε , δεν με εφταναν αυτοι που εστελνε ο Μπιρλας εχουμε και άλλα
εχει POS ? θα στειλω ανθρωπο με προπληρωμενη
Καλά κρασιά..δεν ξερω απο αυτα πολυ δεν ειμαι του πρωινου
χωρο να παρκαρουν απ εξω 2 SUV εχει ?Έχει ΕΧΕΙ
Καλά κρασιά..
Θα κλείσω το δρόμο για σένα ΓΙΑ ΣΕΝΑχωρο να παρκαρουν απ εξω 2 SUV εχει ?
τα εδωσα στον Αθηναιο προχθες τυπε , μου ειπε οτι θα σε δειΣτείλε και μια 100 επιπλέον έχω ένα σίγουρο.
Ναι σωθηκαμε τώρα για αυτο κρύβεται ούτε viberτα εδωσα στον Αθηναιο προχθες τυπε , μου ειπε οτι θα σε δει
πανε τα λεφτα , τα εκανε μπλιμπλικιαΝαι σωθηκαμε τώρα για αυτο κρύβεται ούτε viber
Ξέρω γω ο καργιολης,τώρα με πήρε από ένα τηλεφωνικό θάλαμο από έξω.πανε τα λεφτα , τα εκανε μπλιμπλικια
θα τον εγαμησω
viber εκανε απεγκατασταση ?
και μενα με πηρε απο ενα ψιλικατζιδικο ο γαμωσπιτος , θα με παρει μετά είπε , παει μοναστηρακι να παρει τηλεκαρταΞέρω γω ο καργιολης,τώρα με πήρε από ένα τηλεφωνικό θάλαμο από έξω.