Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 27.970
- Πόντοι
- 6.256
εγώ πλάκα κάνω ... λες σου αρέσουν οι πλάκεςααα τα εχετε χασει εντελως οι 2 σας ...
είσαι δειλός!!!ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΚΛΕΙΝΕΙ , ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ
![]()
δε θέλω να λέω ανακρίβειες και μάλιστα δημόσια![]()
![]()
![]()
ότι πεις
Να δω τι θα κάνεις μετά αν πάρουμε όλοι τον Πουλόπουλο.Poulo oloi.
partyΝα δω τι θα κάνεις μετά αν πάρουμε όλοι τον Πουλόπουλο.
Τι λέει μανξυπνησαν πρωι πρωι οι χαζομουνες και ανεβαζουν στο φουμπου γυναικουλιστικες φεμινιστικες πιπες και εγω εγω κλπ
οταν τις κατουρας στα μουτρα μετα το κωλογαμησι τα ξεχνανε αυτα![]()
αντζελε τα πηρα κρανιο τωρα με τις μαλακιες μερα της γυναικας και αρχιδιαΤι λέει μαν
Άσε μαν χάλασε ο κόσμος ΧΑΛΑΣΕαντζελε τα πηρα κρανιο τωρα με τις μαλακιες μερα της γυναικας και αρχιδια
εχει η αλλη η αλογομουρα ενα κατεβατο και καλα ειμαι γυναικα και πρεπει να φας ολα τα σκατα της ψυχης μου για να δω αν "αξιζεις" να εισαι διπλα μου
ρε τραβα γαμησου ναυαγιο κατσε στον πυργο σου και περιμενε τον μαλακα να σκοτωσει τους δρακους για την σαπια ψυχη σου το 2022
καρασκυλα![]()
κρυο βροχη ομιχλη σκοταδια σαν να μην ξημερωσε με τα φωτα ανοιχτα λες και ειναι 9 το βραδυ κλπΤι λέει πάνω;![]()
Κέντρο είσαι μάν;κρυο βροχη ομιχλη σκοταδια σαν να μην ξημερωσε με τα φωτα ανοιχτα λες και ειναι 9 το βραδυ κλπ
κατα τα αλλα ανοιξη![]()
καλαμαριαΚέντρο είσαι μάν;
Ωραία εχω μια δικιά μου εκεί μασάζ,ωραία πόλη η Καλαμαριά.στειλε κανενα 5 κιλό μπουγάτσα ρε μάν.καλαμαρια
κυριολεκτικα ?? μην λες τετοια πραγματα και μας εξαπτεις την φαντασια.....βασικά δεν κάνω οικονομία
έχω κλιματισμό χειμώνα καλοκαίρι
δε θέλω ούτε να κρυώνω, ούτε να ζεσταίνομαι
γαμιέμαι στη δουλειά και αποζητώ ποιότητα στη ζωή μου
όσο μου ζητήσουν θα τα δώσω ... τα καταναλώνω άλλωστε