celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 22.761
- Πόντοι
- 6.256
O δικος σου θα ναι κανενας στομαχοπονος απο τις λιγουρεςΆσε αδελφέ και εγώ.παω για κανένα μιλφειγ τώρα![]()
O δικος σου θα ναι κανενας στομαχοπονος απο τις λιγουρεςΆσε αδελφέ και εγώ.παω για κανένα μιλφειγ τώρα![]()
Έτσι μάν.τι λέει;O δικος σου θα ναι κανενας στομαχοπονος απο τις λιγουρες![]()
![]()
![]()
Καλα,εσυ?Ο αλλος εχασε τους κωδικους ή του κοψανε το ρευμαΈτσι μάν.τι λέει;![]()
Όχι μαν έχει κάτι νταλαβερια όταν ηρεμήσει θα φανεί.Καλα,εσυ?Ο αλλος εχασε τους κωδικους ή του κοψανε το ρευμα![]()
Μαρμελάδα.ergolaboi me sokolata h me marmelada?
ιεροσυλια.Μαρμελάδα.
Να τον χαίρεσαι. Ωραίο εγγόνι έχεις.Οχι, αλλα ο Τρουμπακης ειναι εγγονος μου και θελω να τον σεβεστε.
Τι λέει μάν τι τσιμπησες;Να τον χαίρεσαι. Ωραίο εγγόνι έχεις.
Εργολάβους με μαρμελάδα και κάτι πτι φουρ.Τι λέει μάν τι τσιμπησες;
γιατι?Να τον χαίρεσαι. Ωραίο εγγόνι έχεις.
Kαι λιγα κολυβα και θα ταν ετοιμο το μνημοσυνοΕργολάβους με μαρμελάδα και κάτι πτι φουρ.
Δεν έχει γιατί.γιατι?
τι κανω λαθος?Δεν έχει γιατί.
Παίχτηκε πουθενά φάση με μνημόσυνο και δεν μου το είπες; Να δεις πως τα τσακίζω τα κόλυβα...Kαι λιγα κολυβα και θα ταν ετοιμο το μνημοσυνο![]()
Το θέμα δεν είναι τι κάνεις λάθος, αλλά τι δεν κάνεις σωστά.τι κανω λαθος?
τι? εισαι αδερφος σε ακουωΤο θέμα δεν είναι τι κάνεις λάθος, αλλά τι δεν κάνεις σωστά.
Αν σου πω, δεν θα το κατανοήσεις καλά. Θα πρέπει να κάνεις το λάθος και να μαθαίνεις από τα λάθη σου για να μην τα επαναλαμβάνεις. Μόνο έτσι θα μάθεις.τι? εισαι αδερφος σε ακουω
αυτο κανω....συνεχομενα λαθη για να μαθω καλυτερα..Αν σου πω, δεν θα το κατανοήσεις καλά. Θα πρέπει να κάνεις το λάθος και να μαθαίνεις από τα λάθη σου για να μην τα επαναλαμβάνεις. Μόνο έτσι θα μάθεις.