Διαγραμμένο μέλος 212554
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2021
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 216
αλήθεια?Τα δαχτυλα οχι και ουτε προδιδουν την ηλικια σας το δακτυλιδι ομως με την τυρκουαζ πετρα, εν μερει την προδιδει.
πάντως είστε παρατηρητικός
αλήθεια?Τα δαχτυλα οχι και ουτε προδιδουν την ηλικια σας το δακτυλιδι ομως με την τυρκουαζ πετρα, εν μερει την προδιδει.
Φέρε τις βίδες ρεπουλαω βιδες για πινακιδες χωρις κεφαλη.
Ξερετε, απο μια ηλικια και περα, εμεις οι κωλο-γεροι κολλαμε σε καποια πραγματα.αλήθεια?
πάντως είστε παρατηρητικός
Μεγάλη κουφάλα!Καταλαβαίνεις τώρα...
Από δω το πας... από κει το πας, γύρω γύρω το φέρνεις...Ξερετε, απο μια ηλικια και περα, εμεις οι κωλο-γεροι κολλαμε σε καποια πραγματα.
Ενα διακριτικο φλερταρισμα ειναι, που το απαιτει το σαβουαρ-βιβρ της ηλικιας μου, 86 ετων πλεον, ετσι μαθαιναμε εμεις την εποχη του μεσοπολεμου.Από δω το πας... από κει το πας, γύρω γύρω το φέρνεις...
Θα ενημερώσω τον ταρίφα, στο λέω.
εσενα σου χαριζω κολλα 2 συστατικων δεν προκειται να βγει η πινακιδα ουτε με καλεμι.A στο καλό!
Εσύ το βιολί σου.πηγες Κοσμίδη;εσενα σου χαριζω κολλα 2 συστατικων δεν προκειται να βγει η πινακιδα ουτε με καλεμι.
Και να μου την πάρει μαζί με τον προφυλακτήρα. Και μετά να τον βγάλεις προς πώληση. Άσε ρε!εσενα σου χαριζω κολλα 2 συστατικων δεν προκειται να βγει η πινακιδα ουτε με καλεμι.
ρε ρε ρε εμεναΦέρε τις βίδες ρε
αν ηταν το βιολι πουλι θα παιζανε πολλη.Εσύ το βιολί σου.πηγες Κοσμίδη;
κανω τροποποιησεις προφυλακτηρων αφαιρω κοματι και βαζω την πινακιδα εσωτερικα.Και να μου την πάρει μαζί με τον προφυλακτήρα. Και μετά να τον βγάλεις προς πώληση. Άσε ρε!
πηγες ποντιων?κανω τροποποιησεις προφυλακτηρων αφαιρω κοματι και βαζω την πινακιδα εσωτερικα.
ρε σαλτα να φας μαριδακι αιγυπτου.πηγες ποντιων?
θα παω φουγαρο δραπετσωνα αυριο....λεει τιποτα ρε μαλακα γιατι εχω καιρο να παω?ρε σαλτα να φας μαριδακι αιγυπτου.![]()
Δώσε τις βίδες του ανθρώπου ρε!κανω τροποποιησεις προφυλακτηρων αφαιρω κοματι και βαζω την πινακιδα εσωτερικα.
για ποιον με περασατε κυριε για τον μαμαλακη.θα παω φουγαρο δραπετσωνα αυριο....λεει τιποτα ρε μαλακα γιατι εχω καιρο να παω?
Ηθελα να δειξω απο την αρχη οτι εχω καλες προθεσεις.Ορίστε, την στεναχώρησες την γυναίκα που δεν είσαι ο Αλέξανδρος. Τι κατάλαβες τώρα;
βρασμενες η αβραστες?Δώσε τις βίδες του ανθρώπου ρε!