troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.906
- Πόντοι
- 5.506
αληθεια ψυρισες της βιδες?για ποιον με περασατε κυριε για τον μαμαλακη.![]()
αληθεια ψυρισες της βιδες?για ποιον με περασατε κυριε για τον μαμαλακη.![]()
και γιατι δεν εστελνες ενα κουτι εργολαβους που ειναι γλυκο της ηλικιας σας.Ηθελα να δειξω απο την αρχη οτι εχω καλες προθεσεις.
μου χρειαστηκαν σε καποια δουλεια.αληθεια ψυρισες της βιδες?
Αδελφέ τι λέει;πηγες ποντιων?
εχω ενα πονο αδερφε απο την πεμπτη...Αδελφέ τι λέει;![]()
Άσε αδελφέ και εγώ.παω για κανένα μιλφειγ τώραεχω ενα πονο αδερφε απο την πεμπτη...
Ποναει ο ερωτας ο γαμημενος, ποναει.εχω ενα πονο αδερφε απο την πεμπτη...
πουλαω πρωκτοσιναλαρ τιμες αδελφικες.εχω ενα πονο αδερφε απο την πεμπτη...
Τότε έχουμε πολλή δουλειά. ΄Ωχ, όχι πάλι ρε πούστη μου. Όχι πάλι!εχω ενα πονο αδερφε απο την πεμπτη...
Αδελφικες, η, αδελφιστικες;πουλαω πρωκτοσιναλαρ τιμες αδελφικες.
ονιεκουριτιδα οξεια μαλιστα ετσι ονομαζεται η παθηση του τρουμπακη.Τότε έχουμε πολλή δουλειά. ΄Ωχ, όχι πάλι ρε πούστη μου. Όχι πάλι!
να κανεις παρεα με της αλλες αδελφέςαδελφικες.
ενδιαφερεστε για αλοιφουλα?Αδελφικες, η, αδελφιστικες;![]()
Νταξ, τώρα ηρέμησα. Θα περάσει γρήγορα.ονιεκουριτιδα οξεια μαλιστα ετσι ονομαζεται η παθηση του τρουμπακη.
τον αθηναιο τι τον εκανες?να κανεις παρεα με της αλλες αδελφές![]()
προτεινω να το αναλάβει ο Αθηναιος θα απογειωθεί!Γι αυτο πρεπει να σβησει το νημα
Οχι, αλλα ο Τρουμπακης ειναι εγγονος μου και θελω να τον σεβεστε.ενδιαφερεστε για αλοιφουλα?![]()
βρηκες αγοραστη για το παλτο ανοιξιατικα?Νταξ, τώρα ηρέμησα. Θα περάσει γρήγορα.
εσυ ξερεις που εισαι κολλητος του και τα λετετον αθηναιο τι τον εκανες?
Κάτι πήγε να γίνει από Τουρκία μεριά, αλλά δεν έκατσε η φάση.βρηκες αγοραστη για το παλτο ανοιξιατικα?![]()
ergolaboi me sokolata h me marmelada?Κάτι πήγε να γίνει από Τουρκία μεριά, αλλά δεν έκατσε η φάση.
Πάω στο ζαχαροπλαστείο τώρα που είναι ακριβώς από κάτω για εργολάβους. Τι το θελες και τους ανέφερες; ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΣ!