baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.879
- Πόντοι
- 6.035
εγω βλεπω τα αμεα στη φαρμα.Βλέπω τους μπλε και κόκκινους σάπακλες στο νησί,έκατσα μέσα απόψε δεν είχα διάθεση![]()
εγω βλεπω τα αμεα στη φαρμα.Βλέπω τους μπλε και κόκκινους σάπακλες στο νησί,έκατσα μέσα απόψε δεν είχα διάθεση![]()
Δεν ήθελα νίκη ενα πεναλτυ έπρεπε να βάλουν οι άχρηστοι!Αν πας και πονταρεις αυτην την εποχη Παναθηναικο στο στοιχημα και πας κουβά, τότε σιγουρα δεν φταιει ο Παναθηναικος
Τον δάγκωσε τον Κουτσαβάκη η καλλιεργημένη καλλιτέχνις Σάσα?εγω βλεπω τα αμεα στη φαρμα.
δεν ξερω ελειπα.Τον δάγκωσε τον Κουτσαβάκη η καλλιεργημένη καλλιτέχνις Σάσα?
Στα ντουζένια της στον Θέμο ήταν τούμπανο,τώρα μόνο το σώμα έμεινεδεν ξερω ελειπα.![]()
![]()
τι ασχημια αυτη η σασα και την εχουν θεοποιηση,πρεζακοφατσα.
τπτ χαλια,απογοητευση και η αλιεν η ηλιαδη το ιδιο.Στα ντουζένια της στον Θέμο ήταν τούμπανο,τώρα μόνο το σώμα έμεινε
Αυτή έχει κάνει χειρότερο botoxτπτ χαλια,απογοητευση και η αλιεν η ηλιαδη το ιδιο.
νομίζω στην πασαρέλα έχουν ανοίξει πολλά και καλά ... πήγα σε μια μπυραρία εκεί ... τρέλα ήταν !Αμερικαν αλλά έχω να φάω χρόνια τέτοια πράγματα εκεί.
Στη γωνιακια;νομίζω στην πασαρέλα έχουν ανοίξει πολλά και καλά ... πήγα σε μια μπυραρία εκεί ... τρέλα ήταν !
πριν το παγωτατζίδικο που είναι πριν από το Belle Amie ... γωνία είναι ?Στη γωνιακια;
Μεσογωνια.πριν το παγωτατζίδικο που είναι πριν από το Belle Amie ... γωνία είναι ?
κατάλαβες ποια ... ξεχνάω τα ονόματα των μαγαζιών ... συγνώμη!Μεσογωνια.
Χαλβάς Δραπετσώνας ή Γαβριηλίδης.Μόνο Κοσμίδης τώρα ΜΟΝΟ.
Για σουβλάκια λέμε μάν.Χαλβάς Δραπετσώνας ή Γαβριηλίδης.
Δεν υπάρχει κοσμιδης.
Κοσμιδης υπάρχει μόνο στην Αγία βαρβαρα
για τα σουβλάκια Κοσμίδη νομίζω μίλαγαν .....Χαλβάς Δραπετσώνας ή Γαβριηλίδης.
Δεν υπάρχει κοσμιδης.
Κοσμιδης σουβλάκια που έχει?Για σουβλάκια λέμε μάν.
ο Χαλβάς Δραπετσώνας είναι Κοσμίδης -ΓαβρίληςΧαλβάς Δραπετσώνας ή Γαβριηλίδης.
Δεν υπάρχει κοσμιδης.
Ταμπούρια.Κοσμιδης σουβλάκια που έχει?
Δεν υπάρχει κοσμιδης ποια στην δραπετσωνα. Γιαυτό έγινε Χαλβάς Δραπετσώνας. Απλά έχει μείνει το όνομα γιατί είναι το όνομα της γυναίκας του Γαβριηλίδηο Χαλβάς Δραπετσώνας είναι Κοσμίδης -Γαβρίλης