celebre
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2019
- Like
- 21.170
- Πόντοι
- 6.056
Mια ακουω και ανησυχω Αρχισες διαιτα?ηρθε η πιτσα
Mια ακουω και ανησυχω Αρχισες διαιτα?ηρθε η πιτσα
Με 16 κομμάτια μικρηMια ακουω και ανησυχω Αρχισες διαιτα?
γλίτωσες !αν σου πω οτι δεν εχω φαει ποτε μου απο κανενα στην γεφυρα θα το πιστεψεις?
Όχι δα μη λέμε και ότι θέλουμε.γλίτωσες !
εμ, δεν ήξερες ... δε ρώταγες ?Παλιά πήγαινα στο γωνιακό που είχε και κήπο στον ακάλυπτο, τώρα έγινε φούρνος. Όταν έκλεισε, Καράμπαμπα με το γνωστό τύπο με τα γυαλιά στο γύρω γύρω. Τη χειρότερη πλαστικούρα την είχα φάει στο κρέτας ένα μεσημέρι κατά λάθος.
να πας Οινόη, μετά την Αγια Σωτήρα, στο ΘανάσηΚαράμπαμπας!!! Έδωσες ιδέα για αύριο μεσημέρι επειδή τα ξημερώματα δουλεύω και μετά βαριέμαι να οδηγάω Δερβενοχώρια ή Μάντρα
έτσι ... πριν χρόνια ... τώρα όμως ? ξέρεις σίγουρα ?Πολύ καλό σουβλάκι πριν χρόνια Καράμπαμπας και Αβραάμ.
Τώρα χαλιά,επιτρεψου μου να ξέρω γιατί δίπλα εκεί εμένα και πήγαινα πάρα πολύ συχνά.έτσι ... πριν χρόνια ... τώρα όμως ? ξέρεις σίγουρα ?
αυτό λέω κι εγώ ... χάλια πλέον στη γέφυρα τα μαγαζιάΤώρα χαλιά,επιτρεψου μου να ξέρω γιατί δίπλα εκεί εμένα και πήγαινα πάρα πολύ συχνά.
μιλα ξεκαθαρα,εισαι γευσιγνωστρια?γλίτωσες !
με τ'αρχιδια η χωρις?Καραμπελας στην αρχή της Τζαβέλας.
Τρομερη σαλτσα
είμαι Πειραιώτισα απλάμιλα ξεκαθαρα,εισαι γευσιγνωστρια?
οχι πολυβιος?Τώρα χαλιά,επιτρεψου μου να ξέρω γιατί δίπλα εκεί εμένα και πήγαινα πάρα πολύ συχνά.
Μόνο Κοσμίδης τώρα ΜΟΝΟ.οχι πολυβιος?
ε και?εγω ειμαι παλαιοτερος ολων σας και παρολα αυτα δεν γνωριζω απο φαγητΑΔΙΚΑ.είμαι Πειραιώτισα απλά
Δε ντρέπεσαι έχουμε γυναίκα στη συζήτηση αληταρα.μιλα ξεκαθαρα,εισαι γευσιγνωστρια?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
με τ'αρχιδια η χωρις?
ποναμε σαν περιοχη στα σουβλακια ποναμε,για το ρολοι εχω ακουσει παρα πολλη καλα λογια.Μόνο Κοσμίδης τώρα ΜΟΝΟ.