Διαγραμμένο μέλος 212554
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2021
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 216
μου είχες συστηθεί για 40αρης ... σου ρίχνω ... θα σέβεσαι ...ε και?εγω ειμαι παλαιοτερος ολων σας και παρολα αυτα δεν γνωριζω απο φαγητΑΔΙΚΑ.
μου είχες συστηθεί για 40αρης ... σου ρίχνω ... θα σέβεσαι ...ε και?εγω ειμαι παλαιοτερος ολων σας και παρολα αυτα δεν γνωριζω απο φαγητΑΔΙΚΑ.
Ναι καλά και μετά ξύπνησες παλιότερως ολωνε και?εγω ειμαι παλαιοτερος ολων σας και παρολα αυτα δεν γνωριζω απο φαγητΑΔΙΚΑ.
παλια υπησχε και η ταβερνα ο χαιδος που εχει γινει πλεον 'ΟΛΑ ΣΟΥΒΛΑ' και παντα οταν περναγα ερχοταν στο μυαλο μου το μουνι της χαιδως.Δε ντρέπεσαι έχουμε γυναίκα στη συζήτηση αληταρα.
Καλός ο χαιδως ωραία παιδάκια.παλια υπησχε και η ταβερνα ο χαιδος που εχει γινει πλεον 'ΟΛΑ ΣΟΥΒΛΑ' και παντα οταν περναγα ερχοταν στο μυαλο μου το μουνι της χαιδως.
μου είχες συστηθεί για 40αρης ... σου ρίχνω ... θα σέβεσαι ...
τι ρε ειστε μεγαλυτεροι εμου?Ναι καλά και μετά ξύπνησες παλιότερως ολων
μα τι θυμήθηκες τώρα ...παλια υπησχε και η ταβερνα ο χαιδος που εχει γινει πλεον 'ΟΛΑ ΣΟΥΒΛΑ' και παντα οταν περναγα ερχοταν στο μυαλο μου το μουνι της χαιδως.
τι ρε ειστε μεγαλυτεροι εμου?
γεννημα θρεμα και δεν αλλαζω περιοχη est1980.
73.τι ρε ειστε μεγαλυτεροι εμου?
τι θυμηθηκα?μα τι θυμήθηκες τώρα ...
ω να σου γαμησω εσυ εισαι σειρα με τον ημιτασιον γιακουζα του σαη.
Tι ειναι αυτα που διαβαζω???μα να απολογηθώ εγώ γιατί δε μου έχουν ζητήσει πρωκτικό?
κάποτε το είχα μεγάλη φαντασίωση και σχεδόν απωθημένο το να το δοκιμάσω
σε έναν το ζήτησα και μου είπε δεν το κάνει κέφι ... το είχε δοκιμάσει παλιά αλλά δεν ...
σε άλλον το ζήτησα μου είπε δεν το έχω κάνει ποτέ μου και δεν το ξέρω
κάποιος μου το ζήτησε, το δέχτηκα και τελικά δεν έγινε
με κάποιον ξεκινήσαμε, φάνηκε να μου αρέσει (και μάλιστα πολύ) αλλά πόνεσα πάνω στο πάθος και δεν ολοκληρώθηκε η πράξη
ορίστε ... δίνω πληροφορίες, όχι για να με γνωρίσετε, αλλά για να καταλάβετε ΟΛΟΙ εδώ μέσα οτι δε θα πρέπει να είστε κάφροι με τις γυναίκες ... κρατήστε την καφρίλα για τους φίλους και κολλητούς σας!
το 1980, το Μάρτιο, είδα για πρώτη φορά περίοδο ... τι μας λες βρε νινάκι ?τι ρε ειστε μεγαλυτεροι εμου?
ω να σου γαμησω και σενα σε καπη επεσα.το 1980, το Μάρτιο, είδα για πρώτη φορά περίοδο ... τι μας λες βρε νινάκι ?
Ούτε Χ δεν μπορείτε να φέρετε!!!!! Χάσατε και πέναλτι αν έμαθα καλά?? Μας γαμησατε το στοίχημα!!!!!!ρε μαλακες εφαγα γκολ απο Παναιτωλικο
Τι λέει μαν;
ελα ρε μαν πως και ετσι νωρις?
αυριο λεω να κατεβω πασαλιμανι,τι προταση εχεις για βρωμικο?λες να παω αμερικαν χαουζ για το φημισμενο μπεργκερ η να παω σωτηρος?Τι λέει μαν;
Αν πας και πονταρεις αυτην την εποχη Παναθηναικο στο στοιχημα και πας κουβά, τότε σιγουρα δεν φταιει ο ΠαναθηναικοςΟύτε Χ δεν μπορείτε να φέρετε!!!!! Χάσατε και πέναλτι αν έμαθα καλά?? Μας γαμησατε το στοίχημα!!!!!!
Αμερικαν αλλά έχω να φάω χρόνια τέτοια πράγματα εκεί.αυριο λεω να κατεβω πασαλιμανι,τι προταση εχεις για βρωμικο?λες να παω αμερικαν χαουζ για το φημισμενο μπεργκερ η να παω σωτηρος?
Τι λέει μαν;
Βλέπω τους μπλε και κόκκινους σάπακλες στο νησί,έκατσα μέσα απόψε δεν είχα διάθεσηελα ρε μαν πως και ετσι νωρις?
Βλέπω τους μπλε και κόκκινους σάπακλες στο νησί,έκατσα μέσα απόψε δεν είχα διάθεση