athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.709
- Πόντοι
- 12.756
νιπλης ενεργα εγγυηση.
νιπλης ενεργα εγγυηση.
Μόνο όσοι είναι και παραγωγοί, οι άλλοι δύσκολο.ισχυει...καποιοι μικροι για να σωθουν θα εξαγορασθουν και στο τελος θα μεινουν 4-5 μονο
νομιζω 5 ειναι οι παραγωγοι;Μόνο όσοι είναι και παραγωγοί, οι άλλοι δύσκολο.
εχετε εκπτωση 30% στην εργασια.Αντί να σώσεις την ΔΕΗ, μπορείς να σώσεις κανέναν μικρό και να κάνεις καλές τιμές στα μέλη του μπου.
ΔΕΗνομιζω 5 ειναι οι παραγωγοι;
κερβερος ο νίπλαρος τυπε και παντα κυκλοφορεί με συνοδειανιπλης ενεργα εγγυηση.
εχω την εντυπωση οτι αυτος ειναι ο νιπλας,μονο αυτος εχει βγαλει τρελα λεφτα και ειναι καθαρος σαν σεντονι.κερβερος ο νίπλαρος τυπε και παντα κυκλοφορεί με συνοδεια
Παλιά πήγαινα στο γωνιακό που είχε και κήπο στον ακάλυπτο, τώρα έγινε φούρνος. Όταν έκλεισε, Καράμπαμπα με το γνωστό τύπο με τα γυαλιά στο γύρω γύρω. Τη χειρότερη πλαστικούρα την είχα φάει στο κρέτας ένα μεσημέρι κατά λάθος.Πηγές Καράμπαμπα;
Ναι ο κρετας η χειρότερη επιλογή κάτι Αλβανοί το είχαν απλώς μεγάλα σουβλάκια αλλά μαπα κρέατα και φουλ λαδιλα.τονναλλο που λες τον ΑΒΡΑΆΜ λες καλός χρόνια.Παλιά πήγαινα στο γωνιακό που είχε και κήπο στον ακάλυπτο, τώρα έγινε φούρνος. Όταν έκλεισε, Καράμπαμπα με το γνωστό τύπο με τα γυαλιά στο γύρω γύρω. Τη χειρότερη πλαστικούρα την είχα φάει στο κρέτας ένα μεσημέρι κατά λάθος.
εννοειται το ειδα ..ζαπαρω με την ΠαναθαΑθηναιε έβαλε γκολ ο Τότεναμ το είδες;για σε πήρε ο ύπνος;
Καράμπαμπας!!! Έδωσες ιδέα για αύριο μεσημέρι επειδή τα ξημερώματα δουλεύω και μετά βαριέμαι να οδηγάω Δερβενοχώρια ή ΜάντραΝαι ο κρετας η χειρότερη επιλογή κάτι Αλβανοί το είχαν απλώς μεγάλα σουβλάκια αλλά μαπα κρέατα και φουλ λαδιλα.τονναλλο που λες τον ΑΒΡΑΆΜ λες καλός χρόνια.
Έχει στροφές Δερβενοχώρια κρασί κτλ,άρα πας Μάνδρα πιο ανετα από εθνική κτλΚαράμπαμπας!!! Έδωσες ιδέα για αύριο μεσημέρι επειδή τα ξημερώματα δουλεύω και μετά βαριέμαι να οδηγάω Δερβενοχώρια ή Μάντρα
Τι τσίμπησες;εχω την εντυπωση οτι αυτος ειναι ο νιπλας,μονο αυτος εχει βγαλει τρελα λεφτα και ειναι καθαρος σαν σεντονι.
Τα ξέρω μαν αλλά επειδή σήμερα το βράδυ δουλεύω μέχρι ξημέρωμα, θέλω κάπου κοντά.Έχει στροφές Δερβενοχώρια κρασί κτλ,άρα πας Μάνδρα πιο ανετα από εθνική κτλ
Τι ζαπαρεις ρε δες τη ματσαρα,πιο βαζελο και αρχιδιαεννοειται το ειδα ..ζαπαρω με την Παναθα
Ποια περιοχή;Τα ξέρω μαν αλλά επειδή σήμερα το βράδυ δουλεύω μέχρι ξημέρωμα, θέλω κάπου κοντά.
ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΑΤι ζαπαρεις ρε δες τη ματσαρα,πιο βαζελο και αρχιδια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποια περιοχή;
εεε τσακω
εεε και εσυ