ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.311
- Πόντοι
- 5.006
Λίβερπουλ εβλεπα
καφεδακι και περιμενω Τοτεναμ
Λίβερπουλ εβλεπα
καφεδακι και περιμενω Τοτεναμ
ειχε απο το μεσημερι ματσακιαΛίβερπουλ εβλεπα
Γερμανιες και μετά στις 5 Λίβερπουλ της πουταναςειχε απο το μεσημερι ματσακια
τυπαρα σέσκουλα απο τότες που στην ειπανε για ορθογραφικά ξεκίνησες οτοκορρεκτ;η κορμαρα ειναι εφάμιλλή του Μισθωτου που λεει οτι εχει κοιλιακούς?
ετσι και βαρεσει καμμια φρικη παλι και παθει καμμια εμμονη οπως την προηγουμενη φορα θα μας ζαλιζει τα αρχιδια για καμμια εικοσαρια σελιδες και θα γινει παλι ρομπατυπαρα σέσκουλα απο τότες που στην ειπανε για ορθογραφικά ξεκίνησες οτοκορρεκτ;
τύπε ειναι καλο παιδι ο σεσκουλας πλακίτσα κανουμε κουβεντα να γινεταιετσι και βαρεσει καμμια φρικη παλι και παθει καμμια εμμονη οπως την προηγουμενη φορα θα μας ζαλιζει τα αρχιδια για καμμια εικοσαρια σελιδες και θα γινει παλι ρομπα
εμεις γαμαμε απλα λαικα με τα λαθη μας και με ολα μας. το οτοκορεκτ πως μπαινει?ετσι και βαρεσει καμμια φρικη παλι και παθει καμμια εμμονη οπως την προηγουμενη φορα θα μας ζαλιζει τα αρχιδια για καμμια εικοσαρια σελιδες και θα γινει παλι ρομπα
στα μπουκετα δεν παιζει ρολο η ορθογραφια. χρονια στους δρομους.τύπε ειναι καλο παιδι ο σεσκουλας πλακίτσα κανουμε κουβεντα να γινεται
τι δωρο θες για τον γαμο σου;η θες να σου δωσω φακελο με λεφτα;εμεις γαμαμε απλα λαικα με τα λαθη μας και με ολα μας. το οτοκορεκτ πως μπαινει?
τραπεζικη καταθεση για να ειμαι σιγουρος,αν θες για να μην φανεις κανε καταθεση με αιτιολογια φυλλο πορειας και κανε ερανο εδω μεσα.τι δωρο θες για τον γαμο σου;η θες να σου δωσω φακελο με λεφτα;
ωραια πες μου ποσα θες και δωσε μου αριθμο λογαριασμου...τραπεζικη καταθεση για να ειμαι σιγουρος,αν θες για να μην φανεις κανε καταθεση με αιτιολογια φυλλο πορειας και κανε ερανο εδω μεσα.
Ωπα,αρχισανε τα χουβαρνταλικιατι δωρο θες για τον γαμο σου;η θες να σου δωσω φακελο με λεφτα;
Ακομα στους 3 ειμαι Εσυ?ποσους;
ποσα θα μου βαλεις η ποσα θα παρεις?ωραια πες μου ποσα θες και δωσε μου αριθμο λογαριασμου...
3Ακομα στους 3 ειμαι Εσυ?
ρε παπαρα ειναι κοσμοιστορικο γεγονος το οτι βρεθηκε γυναικα να σε παντρευτει θα σου δωσω γερο χαρτι λεμε δωρο...ποσα θα μου βαλεις η ποσα θα παρεις?
Εγώ θα σε στείλω Ποντίων για το τραπέζι που θα κάνεις από πάρτυ μου.ποσα θα μου βαλεις η ποσα θα παρεις?
θα ερθεις να σκαψουμε ενα μερεμετακι 5 πριζες θα βγαλουμε επιπλεον.