athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 56.370
- Πόντοι
- 12.756
αμε οτι θελει ο φιλος μουθα ερθεις να σκαψουμε ενα μερεμετακι 5 πριζες θα βγαλουμε επιπλεον.
αμε οτι θελει ο φιλος μουθα ερθεις να σκαψουμε ενα μερεμετακι 5 πριζες θα βγαλουμε επιπλεον.
Μη βρίζεις μαν3
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ρε παπαρα ειναι κοσμοιστορικο γεγονος το οτι βρεθηκε γυναικα να σε παντρευτει θα σου δωσω γερο χαρτι λεμε δωρο...
να παω και σκλαβενιτη για μπουμπλικια?Εγώ θα σε στείλω Ποντίων για το τραπέζι που θα κάνεις από πάρτυ μου.
Ναι πήγαινε πάρε πολλά ΠΟΛΛΑνα παω και σκλαβενιτη για μπουμπλικια?![]()
![]()
![]()
φοβαμαι μην βγουμε στο πανω διαμερισμα.αμε οτι θελει ο φιλος μου
ολο το σαη χωμένο τύπε στην αλητεία και στα μπουκέταστα μπουκετα δεν παιζει ρολο η ορθογραφια.χρονια στους δρομους.
Ναι,το σκεφτηκα κι εγω,τσιμπα τα μπουμπλικια χωρις να πληρωσεις,ασε να σε πιασουν και ζητα μετα να στειλουν καβα δωρο στο σπιτινα παω και σκλαβενιτη για μπουμπλικια?![]()
![]()
![]()
να φορεσω του αθηναιου τσεμπερι και να τον ξαμολυσω?Ναι,το σκεφτηκα κι εγω,τσιμπα τα μπουμπλικια χωρις να πληρωσεις,ασε να σε πιασουν και ζητα μετα να στειλουν καβα δωρο στο σπιτι![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι ρε,τρελος εισαι,θα δουν και τα τατου και θα νομιζουν εσκασε κανενας τζιχαντισηςνα φορεσω του αθηναιου τσεμπερι και να τον ξαμολυσω?![]()
Κανονικά πρέπει να κάνεις δώρο σε όλο το νήμα.ποσα θα μου βαλεις η ποσα θα παρεις?![]()
θα γινω δωρητης οργανων μετα θανατο.Κανονικά πρέπει να κάνεις δώρο σε όλο το νήμα.
Πεντακαθαρος ειναι,και με αποφαση δικαστηριουπαιδια η κλοπη ειναι νιπλικο πραγμα...μην στιγματιζεστε οπως ο πυραμιδας Amway![]()
Να σου πω, τι θα έλεγες να σου κάνει δώρο το νήμα γαμήλιο ταξίδι σε 5άστερο στο Ντόνετσκ?θα γινω δωρητης οργανων μετα θανατο.
εισαγγελεας εισαι?Πεντακαθαρος ειναι,και με αποφαση δικαστηριου![]()
Έρχονται κανόνια.παιδια η κλοπη ειναι νιπλικο πραγμα...μην στιγματιζεστε οπως ο πυραμιδας Amway![]()
ισχυει...καποιοι μικροι για να σωθουν θα εξαγορασθουν και στο τελος θα μεινουν 4-5 μονοΈρχονται κανόνια.
Kάτι για Volton και Zenith πήρε το αυτί μου, αν και δεν το κόβω κιόλας... το αυτί...![]()
νιπλης ενεργα εγγυηση.ισχυει...καποιοι μικροι για να σωθουν θα εξαγορασθουν και στο τελος θα μεινουν 4-5 μονο
Αντί να σώσεις την ΔΕΗ, μπορείς να σώσεις κανέναν μικρό και να κάνεις καλές τιμές στα μέλη του μπου.νιπλης ενεργα εγγυηση.![]()