kafearkoudas
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 26
- Like
- 17.789
- Πόντοι
- 4.496
Εγώ από την αρχή το είπα ? αλλά εσύ ήσουν στραβωμένη μαζί μου ?ααα, εσύ τελικά είσαι νούμερο ... κοίτα που ίσως γίνεις ο αγαπημένος μου ... !!!
Εγώ από την αρχή το είπα ? αλλά εσύ ήσουν στραβωμένη μαζί μου ?ααα, εσύ τελικά είσαι νούμερο ... κοίτα που ίσως γίνεις ο αγαπημένος μου ... !!!
Κατ'αρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι πριν αποκτήσω τη φήμη του mean drunk...λέω ΠΑΝΤΑ αυτό που θέλω, ΔΕΝ παίρνω πάντα αυτό που επιθυμώ
θεωρώ πως ο συναισθηματισμός μου από τη μία και οι κακές εμπειρίες των αντρών ή το οτι πολλοί είναι κακομαθημένοι από την άλλη ευθύνεται πολλές φορές για την παραπάνω ανακολουθία
Είμαστε άρρωστοι με τον μπακλαβά δυστυχώς...3 ωριτσες ελειψα και το κανατε σκατα το νημα ..
σάλια γεμισε
Είπαμε ήπιες!!! Αλλά τόόόσο πολύ!!! ?Κατ'αρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι πριν αποκτήσω τη φήμη του mean drunk...
Η ένταση μου οφείλεται στις προσλαμβάνουσές μου, δεν είναι απότοκος κακοποίησης η οποία μεταφέρεται. Δεν σε ψέγω για οτιδήποτε, απλά σε διορθώνω.
Επί τω τέλει και ουσιαστικά στο κέντρο της ουσίας της συζήτησης μας, από την ανακολουθία των συντρόφων μας ως την ακολουθία του Φιμπονάτσι ο σημαντικότερος παράγοντας όλων είναι ο Ηνίοχος. Αυτός που οδηγεί την κατάσταση στον δικό του σκοπό και όχι ο επιβάτης που απλά οδηγείται εκεί που θέλουν οι άλλοι. Είναι θέμα επιλογής. Αν ο σύντροφος δεν ανταποκρίνεται τον στέλνουμε και βρίσκουμε άλλον. Γιατί νομίζεις πως οι άντρες πληρώνουμε; Για να κάνουν αυτό που θέλουμε...
Υ.Γ. Συγγνώμη που @@ την σοβαρή σας συζήτηση... ???
μουνι μπαγκλαβα λες ε? μουνιτριχες μπλεγμενες με υγρα και στις ακρες τυρίλας ''και καλα κρέμα''??Είμαστε άρρωστοι με τον μπακλαβά δυστυχώς...
Eλα μάν για ψαράκι ήσουν;3 ωριτσες ελειψα και το κανατε σκατα το νημα ..
σάλια γεμισε
αργώ να στείλω κάποιον ...Κατ'αρχάς να ξεκαθαρίσουμε κάτι πριν αποκτήσω τη φήμη του mean drunk...
Η ένταση μου οφείλεται στις προσλαμβάνουσές μου, δεν είναι απότοκος κακοποίησης η οποία μεταφέρεται. Δεν σε ψέγω για οτιδήποτε, απλά σε διορθώνω.
Επί τω τέλει και ουσιαστικά στο κέντρο της ουσίας της συζήτησης μας, από την ανακολουθία των συντρόφων μας ως την ακολουθία του Φιμπονάτσι ο σημαντικότερος παράγοντας όλων είναι ο Ηνίοχος. Αυτός που οδηγεί την κατάσταση στον δικό του σκοπό και όχι ο επιβάτης που απλά οδηγείται εκεί που θέλουν οι άλλοι. Είναι θέμα επιλογής. Αν ο σύντροφος δεν ανταποκρίνεται τον στέλνουμε και βρίσκουμε άλλον. Γιατί νομίζεις πως οι άντρες πληρώνουμε; Για να κάνουν αυτό που θέλουμε...
Δεν είχες καθηγητή το Βαρουφάκη;;; ?αργώ να στείλω κάποιον ...
δίνω πολλές ευκαιρίες ΑΝ κάτι μου αρέσει εννοώ
δεν είναι θέμα ηττοπάθειας ... μην παρεξηγηθώ
(όσοι με γνωρίζουν καταλαβαίνουν πολύ καλά τι εννοώ)
ίσως το κάνω γιατί έτσι και αποφασίσω να γυρίσω φύλλο, δεν υπάρχει πισωγύρισμα
και αυτό σίγουρα το εισπράττει ο άλλος
Υ.Γ. στο Πανεπιστήμιο επέλεξα σαν μάθημα επιλογής τη Θεωρία Παιγνίων ... μάθημα στρατηγικής λέει ... τίποτα δε μου άφησε ... μου άρεσαν τα μαθηματικά ωστόσο (μάθημα καθαρά μαθηματικής σκέψης και θεώρησης ...) ... επίσης, όσο και να το προσπάθησα δεν έμαθα σκάκι ... δεν το έχω με τη στρατηγική, παρόλο που έχω λογική την οποία χρησιμοποιώ ... επίσης, δεν έχω αυτό το "γυναικείο", να λέω το ένα για να καταφέρω το άλλο (το σιχαίνομαι ...!!!)
Ελα ρε και τρώω τώραμουνι μπαγκλαβα λες ε? μουνιτριχες μπλεγμενες με υγρα και στις ακρες τυρίλας ''και καλα κρέμα''??
τόσο μερακλης είσαι τύπε ?
πιο μετα τυπε, τωρα καφεδακι ομελετα φρυγανισμενο ψωμακι , πρεσινεντ βουτηρα μπεικον κτλEλα μάν για ψαράκι ήσουν;
Για που λέει ο δρόμος;πιο μετα τυπε, τωρα καφεδακι ομελετα φρυγανισμενο ψωμακι , πρεσινεντ βουτηρα μπεικον κτλ
Υ.Γ. στο Πανεπιστήμιο επέλεξα σαν μάθημα επιλογής τη Θεωρία Παιγνίων ... μάθημα στρατηγικής λέει ... τίποτα δε μου άφησε ... μου άρεσαν τα μαθηματικά ωστόσο (μάθημα καθαρά μαθηματικής σκέψης και θεώρησης ...) ... επίσης, όσο και να το προσπάθησα δεν έμαθα σκάκι ... δεν το έχω με τη στρατηγική, παρόλο που έχω λογική την οποία χρησιμοποιώ ... επίσης, δεν έχω αυτό το "γυναικείο", να λέω το ένα για να καταφέρω το άλλο (το σιχαίνομαι ...!!!)
δεν ξερω ακομα , πρεπει να παρω τα τηλεφωνα μου να δω που εχει αστακουδακιαΓια που λέει ο δρόμος;
στο ΠΑ.ΠΕΙ. σπούδασα και όχι οικονομικάΔεν είχες καθηγητή το Βαρουφάκη;;; ?
Ετσι,για δες τι γίνεται..δεν ξερω ακομα , πρεπει να παρω τα τηλεφωνα μου να δω που εχει αστακουδακια
Αστείο για τη θεωρία παιγνίων! Το αγαπημένο του Γιάνη!στο ΠΑ.ΠΕΙ. σπούδασα και όχι οικονομικά