Νέα

Φύλλο Μηδέν (Η λέσχη των ηττημένων)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα The Saint*
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιο μέλος γράφει τις πιο αξιόπιστες κριτικές;

• Annapurna

Ψήφοι: 1 4,3%
  • Elganador

Ψήφοι: 2 8,7%
  • Κανείς από τους δύο

Ψήφοι: 4 17,4%
  • Τα βυζιά της Μπακοδήμου (άσχετο αλλά κλασικό)

Ψήφοι: 7 30,4%
  • Ο κώλος της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου (πάλι άσχετο αλλά μου αρέσει)

Ψήφοι: 14 60,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Ο κώλος θέλει δυνατό εργαλείο, δεν είναι μουνί. Μήπως ήτανε τίποτα χούφταλα με 80%-85% maximum στύση;
Είπε πως "κανένας δεν ζήτησε!!!" όχι πως κανείς δεν τα κατάφερε!!!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Για να γυρέψεις πρέπει και να ξέρεις ότι είσαι ικανός και να τον καρφώσεις εκεί μέσα.
Περιμένω την παραπονιάρα να μας πει ? εξαπέλυσε μύδρους εναντίον μου την ίδια στιγμή που μεροληπτεί καταφανώς υπέρ άλλων μελών προσφερόμενη να φτιάξει γαλακτομπούρεκο αν θυμάμαι καλά ?

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Δώσε μας την ευκαιρία να σε γνωρίσουμε καλύτερα! Ξεδίπλωσε λοιπόν τις πτυχές της προσωπικότητάς σου στο φιλόξενο σαη μας!!! Όσο για τα αρνητικά μου σχόλια (όπως εσύ λες) δε σε πρόσβαλα πουθενά όπως εσύ προσπαθείς να πετύχεις, υποννοόντας πως είμαι χαζούλης χωρίς μυαλό. Εγώ απλά παραξενεύτηκα όταν σε άλλο νήμα είπες πως "είσαι ενεργή σεξουαλικά από την εφηβεία σου, διανύεις την ωριμότητά σου, έχεις πλούσια σεξουαλική ζωή με σχεδόν καθημερινούς οργασμούς και ΚΑΝΈΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ εραστής σου, δεν σου ζήτησε πρωκτικό!!!! Αυτό από μόνο του είναι ύποπτο!!! Δε νομίζω να είναι προσβλητικό ?
μα να απολογηθώ εγώ γιατί δε μου έχουν ζητήσει πρωκτικό?
κάποτε το είχα μεγάλη φαντασίωση και σχεδόν απωθημένο το να το δοκιμάσω
σε έναν το ζήτησα και μου είπε δεν το κάνει κέφι ... το είχε δοκιμάσει παλιά αλλά δεν ...
σε άλλον το ζήτησα μου είπε δεν το έχω κάνει ποτέ μου και δεν το ξέρω
κάποιος μου το ζήτησε, το δέχτηκα και τελικά δεν έγινε
με κάποιον ξεκινήσαμε, φάνηκε να μου αρέσει (και μάλιστα πολύ) αλλά πόνεσα πάνω στο πάθος και δεν ολοκληρώθηκε η πράξη
ορίστε ... δίνω πληροφορίες, όχι για να με γνωρίσετε, αλλά για να καταλάβετε ΟΛΟΙ εδώ μέσα οτι δε θα πρέπει να είστε κάφροι με τις γυναίκες ... κρατήστε την καφρίλα για τους φίλους και κολλητούς σας!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.281
Πόντοι
28.246
Περιμένω την παραπονιάρα να μας πει ? εξαπέλυσε μύδρους εναντίον μου την ίδια στιγμή που μεροληπτεί καταφανώς υπέρ άλλων μελών προσφερόμενη να φτιάξει γαλακτομπούρεκο αν θυμάμαι καλά ?
Είδες για να μην είναι κωλόγεροι;

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
σε έναν το ζήτησα και μου είπε δεν το κάνει κέφι ... το είχε δοκιμάσει παλιά αλλά δεν ...
με κάποιον ξεκινήσαμε, φάνηκε να μου αρέσει (και μάλιστα πολύ) αλλά πόνεσα πάνω στο πάθος και δεν ολοκληρώθηκε η πράξη
ορίστε ... δίνω πληροφορίες, όχι για να με γνωρίσετε, αλλά για να καταλάβετε ΟΛΟΙ εδώ μέσα οτι δε θα πρέπει να είστε κάφροι με τις γυναίκες ... κρατήστε την καφρίλα για τους φίλους και κολλητούς σας!
Εδώ μέσα όλοι φίλοι και κολλητοί είμαστε!!! Με παρεξήγησες!!! ?Πού σου φέρθηκα κάφρικα εγώ;;; Και αυτές οι εξηγήσεις είναι πλήρως αποδεκτές από εμένα!!! Το κόβω άμεσα και πάμε για συνταγή γαλακτομπούρεκο!!! Θα σου γράψω και ποιηματάκι! Αν θέλεις!

Koronaki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2014
Like
2.463
Πόντοι
446
Ειναι δυσκολο να το κατανοησουμε γιατι συνηθως συμβαινει το αντιθετο !!! :thumbsup:
Βεβαια εσυ απο μεριας σου καταθετεις τις δικες σου εμπειριες!!! :kneel:
Πολυ πιθανον να φταει οτι αργησες να κανεις εγγραφη εδω στο μπου !!! :wink:

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Εδώ μέσα όλοι φίλοι και κολλητοί είμαστε!!! Με παρεξήγησες!!! ?Πού σου φέρθηκα κάφρικα εγώ;;; Και αυτές οι εξηγήσεις είναι πλήρως αποδεκτές από εμένα!!! Το κόβω άμεσα και πάμε για συνταγή γαλακτομπούρεκο!!! Θα σου γράψω και ποιηματάκι! Αν θέλεις!
η έκθεσή μου στο site είναι συνειδητή
κάποια σχόλιά μου ίσως να φαίνονται προκλητικά ή υπερβολικά ...
είναι η αλήθεια μου όμως ... και είναι αδιαμφισβήτητη!
ίσως ένας από τους λόγους που επέλεξα την είσοδό μου στο bou, που πολλοί από εδώ μέσα με ρωτάτε, να είναι κι αυτός:
ανταλλαγή εμπειριών με στόχο να καταλάβω περισσότερο τη σεξουαλική μου ζωή, το σεξουαλικό μου γίγνεσθαι και φέρεσθαι
οι σχέσεις μου με το αντρικό φύλο πάντα ήταν άριστες!
πίστευα οτι θα μπορούσατε να με βοηθήσετε απλά με το να σας παρακολουθώ και να συμμετέχω στις συζητήσεις σας όταν ήταν κάτι να πω ...
μη μου το χαλάτε ... !!!
Υ.Γ. το γαλακτομπούρεκο δεν είναι η σπεσιαλιτέ μου από τα σιροπιαστά ... ο μπακλαβάς είναι

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Της Νανούκας οι εραστές
-δεν της ζητάνε κώλο ?
Σε ένανε τον έδωσε
-μα δεν τον πήρε όλο ?

Είναι γυναίκα ζόρικη
-μας απαντάει στα ίσια ?
Μάλλον τη στεναχώρησα
-που είπα για γαμήσια ??

Είναι καλή μαγείρισσα
-φτιάχνει και μπουρεκάκια?
με τον Αντζελο ψηνότανε
να πάνε για σουβλάκια ?

Γεια σου Νανά απ'τον Πειραιά
- το όμορφο λιμάνι ⛴️. - μια μπύρα θα την πίναμε μες το Πασαλιμάνι!!!

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
η έκθεσή μου στο site είναι συνειδητή
κάποια σχόλιά μου ίσως να φαίνονται προκλητικά ή υπερβολικά ...
είναι η αλήθεια μου όμως ... και είναι αδιαμφισβήτητη!
ίσως ένας από τους λόγους που επέλεξα την είσοδό μου στο bou, που πολλοί από εδώ μέσα με ρωτάτε, να είναι κι αυτός:
ανταλλαγή εμπειριών με στόχο να καταλάβω περισσότερο τη σεξουαλική μου ζωή, το σεξουαλικό μου γίγνεσθαι και φέρεσθαι
οι σχέσεις μου με το αντρικό φύλο πάντα ήταν άριστες!
πίστευα οτι θα μπορούσατε να με βοηθήσετε απλά με το να σας παρακολουθώ και να συμμετέχω στις συζητήσεις σας όταν ήταν κάτι να πω ...
μη μου το χαλάτε ... !!!
Υ.Γ. το γαλακτομπούρεκο δεν είναι η σπεσιαλιτέ μου από τα σιροπιαστά ... ο μπακλαβάς είναι
Τον φτιάχνεις με φυστίκι Αιγίνης;;;

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
Κατ' αρχάς, να τα πάρω με την σειρά γιατί είναι πολλά και έχω πιεί και τσίπουρα.
Η ταινία είναι όντως πολύ καλή κι ας είναι λίγο συναισθηματική. Όποιος έχει καλή επαφή με τη θηλυκή πλευρά του, περνάει καλύτερα με τις γυναίκες, αποδεδειγμένα.
ΝΑΝΑ, θα σε μαλώσω. Τα λόγια είναι σημαντικά, πρέπει να λες πάντα με ακρίβεια αυτό που εννοείς και να εννοείς πάντα αυτό που λες...
Από το δεν μου το ζήτησε κάνεις μέχρι το δε βρήκα τον σωστό άνθρωπο για την πράξη υπάρχει μεγάλη διαφορά.
Προσοχή, δεν υπονοώ τεχνηέντως και υποχθόνια κάτι, απλά δηλώνω το προφανές.
Υ.Γ. μη μου στενοχωρείς τον ?, είναι πολύ ευαίσθητο παιδί, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα...

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Κατ' αρχάς, να τα πάρω με την σειρά γιατί είναι πολλά και έχω πιεί και τσίπουρα.
Η ταινία είναι όντως πολύ καλή κι ας είναι λίγο συναισθηματική. Όποιος έχει καλή επαφή με τη θηλυκή πλευρά του, περνάει καλύτερα με τις γυναίκες, αποδεδειγμένα.
ΝΑΝΑ, θα σε μαλώσω. Τα λόγια είναι σημαντικά, πρέπει να λες πάντα με ακρίβεια αυτό που εννοείς και να εννοείς πάντα αυτό που λες...
Από το δεν μου το ζήτησε κάνεις μέχρι το δε βρήκα τον σωστό άνθρωπο για την πράξη υπάρχει μεγάλη διαφορά.
Προσοχή, δεν υπονοώ τεχνηέντως και υποχθόνια κάτι, απλά δηλώνω το προφανές.
Υ.Γ. μη μου στενοχωρείς τον ?, είναι πολύ ευαίσθητο παιδί, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα...
σε ευχαριστώ για τα σχόλια και τις συμβουλές σου

Count Montechristo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2021
Κριτικές
4
Like
1.665
Πόντοι
481
σε ευχαριστώ για τα σχόλια και τις συμβουλές σου
Μη με προσβάλλεις σε παρακαλώ. Καθηγητής δεν είμαι και σιχαίνομαι τις συμβουλές. Είμαι υπέρμαχος της ατομικής ελευθερίας και πράξης, απλά η εμπειρία είναι σημαντική, αμείλικτη και σοφή. Αν λες πάντα αυτό που θες θα παίρνεις ακριβώς αυτό που θες, χωρίς παρερμηνείες και απογοητεύσεις. Μιλώ εκ πείρας...

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Μη με προσβάλλεις σε παρακαλώ. Καθηγητής δεν είμαι και σιχαίνομαι τις συμβουλές. Είμαι υπέρμαχος της ατομικής ελευθερίας και πράξης, απλά η εμπειρία είναι σημαντική, αμείλικτη και σοφή. Αν λες πάντα αυτό που θες θα παίρνεις ακριβώς αυτό που θες, χωρίς παρερμηνείες και απογοητεύσεις. Μιλώ εκ πείρας...
λέω ΠΑΝΤΑ αυτό που θέλω, ΔΕΝ παίρνω πάντα αυτό που επιθυμώ
θεωρώ πως ο συναισθηματισμός μου από τη μία και οι κακές εμπειρίες των αντρών ή το οτι πολλοί είναι κακομαθημένοι από την άλλη ευθύνεται πολλές φορές για την παραπάνω ανακολουθία

nick77r

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Like
5.469
Πόντοι
2.306
θεωρώ πως ο συναισθηματισμός μου από τη μία και οι κακές εμπειρίες των αντρών ή το οτι πολλοί είναι κακομαθημένοι από την άλλη ευθύνεται πολλές φορές για την παραπάνω ανακολουθία
Εδω ειμαστε εμείς να σου προσφέρουμε νέες και όμορφες εμπειρίες

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Δε μου είπες για τον μπακλαβά ?με φυστίκι Αιγίνης;;;

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
εγώ τον φτιάχνω με καρύδι ... έχουμε δική μας παραγωγή, έχουμε δικές μας καρυδιές
Έχω αρχίσει να σε ερωτεύομαι να ξες!!! Για πες μου κι άλλα τέτοια πρόστυχα σιροπιαστά ?

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom