The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.330
- Πόντοι
- 25.467
Παραίνεση να μείνετε.με υβριζεις τωρα? να ξερω να παρω τα μετρα μου
Παραίνεση να μείνετε.με υβριζεις τωρα? να ξερω να παρω τα μετρα μου
σου θυμωσα....αλλα δεν θα σε αφησωΠαραίνεση να μείνετε.
Μουσακά αδερφέ!!!! Μαγείρεψε η μάνα και πήγα και το πήρα σπίτι επειδή κρατάμε αποστάσεις.Η ώρα για το μεσημεριανό![]()
![]()
Το καλύτερο ..Μουσακά αδερφέ!!!! Μαγείρεψε η μάνα και πήγα και το πήρα σπίτι επειδή κρατάμε αποστάσεις.
mην πας σπιτι περιμενε ερχομαιΜουσακά αδερφέ!!!! Μαγείρεψε η μάνα και πήγα και το πήρα σπίτι επειδή κρατάμε αποστάσεις.
έχεις σκεφτεί να μάθεις να το μαγειρεύεις μιας και σου αρέσει τόσο ?mην πας σπιτι περιμενε ερχομαι
Ποιος είπε πως δεν ξέρει;;; Το project master chef ο Καρυπίδαρος το ξεκίνησε!!!!έχεις σκεφτεί να μάθεις να το μαγειρεύεις μιας και σου αρέσει τόσο ?
Θα μου κάνεις μερικά μαθήματα Νανά να μάθω να τον φτιάχνω?έχεις σκεφτεί να μάθεις να το μαγειρεύεις μιας και σου αρέσει τόσο ?
αυτά είναι !!!Ποιος είπε πως δεν ξέρει;;; Το project master chef ο Καρυπίδαρος το ξεκίνησε!!!!
έχουμε πολλά μαθήματα να κάνουμε τα δυο μας ...Θα μου κάνεις μερικά μαθήματα Νανά να μάθω να τον φτιάχνω?
Αχ όχι... Άσε τα γούτσου γούτσου βρε Νανά!!! Εχτές που ήσουν απειλητική με κάποιον (δε θυμάμαι) ήσουν καλύτερη!!!αυτά είναι !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
έχουμε πολλά μαθήματα να κάνουμε τα δυο μας ...
τι να πω ρε φιλε σε ολα τα γατακια εδω μεσα ...αυτοι νομιζουν οτι επειδη καποιοι εχουν παρει ενα χρυσο σκουφο ειναι καποιοι .....εδω εχω συλλογη ολοκληρη σπιτι απο διαφορα ειδη σκουφοι καπελα τζοκευ κλπΠοιος είπε πως δεν ξέρει;;; Το project master chef ο Καρυπίδαρος το ξεκίνησε!!!!
θα συνεχίσω τα γλυκόλογα λοιπόν ... μου φτάνει να μη γράψεις κάποια στιγμή καλό λόγο για μένα ...Αχ όχι... Άσε τα γούτσου γούτσου βρε Νανά!!! Εχτές που ήσουν απειλητική με κάποιον (δε θυμάμαι) ήσουν καλύτερη!!!
Εγώ είπα να ΜΗΝ είσαι γλυκούλα ? Τέλος πάντων, μου αρέσει να σε πειράζω. Δώσε μου λόγο για να γράψω κάτι γλυκό για εσένα ? Και σε πμ αν ντρέπεσαι ? θέλεις να σου γράψω ποιηματάκι;;; Έχω ταλέντο!!! Ρώτα τα παιδιά!θα συνεχίσω τα γλυκόλογα λοιπόν ... μου φτάνει να μη γράψεις κάποια στιγμή καλό λόγο για μένα ...
Οπότε θες...αυτά είναι !!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
έχουμε πολλά μαθήματα να κάνουμε τα δυο μας ...
Νανα αληθεια λεει ...το εχει με τα ποιηματακια και οχι μονο !!!Εγώ είπα να ΜΗΝ είσαι γλυκούλα ? Τέλος πάντων, μου αρέσει να σε πειράζω. Δώσε μου λόγο για να γράψω κάτι γλυκό για εσένα ? Και σε πμ αν ντρέπεσαι ? θέλεις να σου γράψω ποιηματάκι;;; Έχω ταλέντο!!! Ρώτα τα παιδιά!
εγώ πάλι είπα οτι έχω δει σχόλιά σου για μένα και δε μου φάνηκαν πειράγματα ... τα θεώρησα και τα θεωρώ στο όριο της προσβολήςΕγώ είπα να ΜΗΝ είσαι γλυκούλα ? Τέλος πάντων, μου αρέσει να σε πειράζω. Δώσε μου λόγο για να γράψω κάτι γλυκό για εσένα ? Και σε πμ αν ντρέπεσαι ? θέλεις να σου γράψω ποιηματάκι;;; Έχω ταλέντο!!! Ρώτα τα παιδιά!
Δώσε μας την ευκαιρία να σε γνωρίσουμε καλύτερα! Ξεδίπλωσε λοιπόν τις πτυχές της προσωπικότητάς σου στο φιλόξενο σαη μας!!! Όσο για τα αρνητικά μου σχόλια (όπως εσύ λες) δε σε πρόσβαλα πουθενά όπως εσύ προσπαθείς να πετύχεις, υποννοόντας πως είμαι χαζούλης χωρίς μυαλό. Εγώ απλά παραξενεύτηκα όταν σε άλλο νήμα είπες πως "είσαι ενεργή σεξουαλικά από την εφηβεία σου, διανύεις την ωριμότητά σου, έχεις πλούσια σεξουαλική ζωή με σχεδόν καθημερινούς οργασμούς και ΚΑΝΈΝΑΣ μα ΚΑΝΕΝΑΣ εραστής σου, δεν σου ζήτησε πρωκτικό!!!! Αυτό από μόνο του είναι ύποπτο!!! Δε νομίζω να είναι προσβλητικό ?εγώ πάλι είπα οτι έχω δει σχόλιά σου για μένα και δε μου φάνηκαν πειράγματα ... τα θεώρησα και τα θεωρώ στο όριο της προσβολής
σκέψου ... σκέψου ... δε θα το βρεις (το μυαλό) για να γράψεις κάτι καλό και γλυκό για μένα
μόνο όσοι με γνωρίζουν πραγματικά, ξέρουν τι πλάσμα είμαι !!!