ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.519
- Πόντοι
- 5.006
Μη βρίζεις αδελφεεχεις γαμησει φοιτητρια?
Μη βρίζεις αδελφεεχεις γαμησει φοιτητρια?
τι ειμαι εγω ρε μαλακα Μπαρος;να πηγαινω τουαλετα με το κινητο;κρυφοκοιτας το νημα σαν την ψιψινελ για να νομιζει ο κοσμος οτι δουλευεις ... ποσο πιο χαμηλά θα πεσεις .. στον πατο χτυπας
εχεις λαγο?εχει γαμησει γοργονα
χεζεις στην φύση ? τόσο χάλια τα πραγματα ?τι ειμαι εγω ρε μαλακα Μπαρος;να πηγαινω τουαλετα με το κινητο;
δεν σε εχει σε εκτιμηση ο νιπληςτι ειμαι εγω ρε μαλακα Μπαρος;να πηγαινω τουαλετα με το κινητο;
δεν ειμαι απατεωνας της καστας του μαλλονδεν σε εχει σε εκτιμηση ο νιπλης
χεζεις στην φύση ? τόσο χάλια τα πραγματα ?
μαλακα μηδεν εννοιες εχεις , παμφτωχος , μερα μπαινει μερα βγαινει ..δεν ειμαι απατεωνας της καστας του μαλλον
τι λες ρε μαλακα ;φτιαγμενος εισαι απο τα χρωματα ;
μαλακα μηδεν εννοιες εχεις , παμφτωχος , μερα μπαινει μερα βγαινει ..
τσικνοπεμπτη θα τσιμπησουμε?
ολη σου η ζωη και τα υπαρχοντα χωράνε μεσα σε μια σχολική τσαντα γυμνασιου ..
γιατι να μην τσιμπησουμε;τσικνοπεμπτη θα τσιμπησουμε?
αφου εσυ θα πληρωσεις εννοειται θα τσιμπησει , κανα 4αρι αρνιατσικνοπεμπτη θα τσιμπησουμε?
ολη σου η ζωη και τα υπαρχοντα χωράνε μεσα σε μια σχολική τσαντα γυμνασιου ..
μπαινεις και μεσα στο σαξο και εισαι κομπλε
μεχρι και η καραφλη νυφίτσα ο Φουρθιωτης ζει καλυτερα απο εσενα ..![]()
![]()
![]()
το οτι εκανες απατεωνιστικα λεφτα και απο συγκυριες δεν εισαι μεσα με Φουρθιωτη δεν σε κανει και κανα σπουδαιο ανθρωπο...
λογω διατροφης.που θα τσιμπησεις σπιτι η εξω?Δεν πιστευω να ψησεις παλι εσυ?γιατι να μην τσιμπησουμε;
ρε μαλακα το οτι κανω διατροφη δεν σημαινει οτι ειμαι αποστειρωμενος..οποτε θελω τρωω οτι θελω..εχω παρει τα κρεατα μου και ειμαι ετοιμος..σιγα μην ψησω εγωλογω διατροφης.που θα τσιμπησεις σπιτι η εξω?Δεν πιστευω να ψησεις παλι εσυ?![]()
![]()
![]()
μονο καθε κυριακη του πασχα ψηνεις?ρε μαλακα το οτι κανω διατροφη δεν σημαινει οτι ειμαι αποστειρωμενος..οποτε θελω τρωω οτι θελω..εχω παρει τα κρεατα μου και ειμαι ετοιμος..σιγα μην ψησω εγω![]()
βγαλαμε την φτωχια διατροφη για να ειναι της μοδας ....ρε μαλακα το οτι κανω διατροφη δεν σημαινει οτι ειμαι αποστειρωμενος..οποτε θελω τρωω οτι θελω..εχω παρει τα κρεατα μου και ειμαι ετοιμος..σιγα μην ψησω εγω![]()
μια φορα εψησα δεν ξερω αν θα το ξανακανωμονο καθε κυριακη του πασχα ψηνεις?![]()
εγω ειμαι καλος στην παρεα στον ψηστη.μια φορα εψησα δεν ξερω αν θα το ξανακανω![]()
![]()