Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.516
- Πόντοι
- 12.756
κοιτα να δεις ... και εγω πηγα στην Λαοδικης απο πισω στο Ιταλικο και εδωσα 265ναι τις Κυριακες με 15 ευρω το ατομο...την δευτερη φορα ετσι πηγα..
κοιτα να δεις ... και εγω πηγα στην Λαοδικης απο πισω στο Ιταλικο και εδωσα 265ναι τις Κυριακες με 15 ευρω το ατομο...την δευτερη φορα ετσι πηγα..
τι παιρνεις?ναι τις Κυριακες με 15 ευρω το ατομο...την δευτερη φορα ετσι πηγα..
εφαγε και τα ξυλακια που φερνουν για σερβιτσιοχεστηκες απο το φαγητο.
βαζει και στης τσέπεςχεστηκες απο το φαγητο.
τα παντα εχω φαει μεχρι και παπια...φαντασου μεχρι και το χοιρινο μου αρεσε...τι παιρνεις?
το γλυκοξινο ?τα παντα εχω φαει μεχρι και παπια...φαντασου μεχρι και το χοιρινο μου αρεσε...
αφου δεν τρως χοιρινοτα παντα εχω φαει μεχρι και παπια...φαντασου μεχρι και το χοιρινο μου αρεσε...
ναιτο γλυκοξινο ?
μα για αυτο το εγραψα το εφαγα το δικο τουςαφου δεν τρως χοιρινο
ειναι νοστιμο , περιέργωςναι
μα για αυτο το εγραψα το εφαγα το δικο τους
δεν το ξεχωρισε απο τη παπια.αφου δεν τρως χοιρινο
για πες τωρα θα κανονίσεις με μπαρο για τσικνοπέμπτη τρικούβερτο γλέντιναι
ντελιβερι σου φερνει εκει πανω που εισαι ?ναι
δυστυχως ειναι πεμπτη αν ηταν κυριακη θα τσικνιζαμε στο κινεζικο.για πες τωρα θα κανονίσεις με μπαρο για τσικνοπέμπτη τρικούβερτο γλέντι
ναι γιατι να μην φερνει ρε μαλακαρε;λιγο πιο πανω απο Γουναρη ειμαι ..μην με νευριαζεις γιατι θα ερθω και θα σε γαμησω μεσα στο σπιτι σου και θα βιασω το κορμακι σου μεσα στο γκαζονντελιβερι σου φερνει εκει πανω που εισαι ?
δεν ηξερα οτι παει και επαρχία ντελιβεριναι γιατι να μην φερνει ρε μαλακαρε;λιγο πιο πανω απο Γουναρη ειμαι ..μην με νευριαζεις γιατι θα ερθω και θα σε γαμησω μεσα στο σπιτι σου και θα βιασω το κορμακι σου μεσα στο γκαζον
προσπερνω την μαλακια που σε δερνει και απλα σου γραφω οτι εισαι μαλακας απο γεννησιμιου σουδεν ηξερα οτι παει και επαρχία ντελιβερι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
χαλασε , παλια δεν πηγαινε πανω απο Βουλιαγμενης
η νανουκα εχει την λυσει αμα νευριαζειςναι γιατι να μην φερνει ρε μαλακαρε;λιγο πιο πανω απο Γουναρη ειμαι ..μην με νευριαζεις γιατι θα ερθω και θα σε γαμησω μεσα στο σπιτι σου και θα βιασω το κορμακι σου μεσα στο γκαζον
εμενα δεν μου εχεις μιλησει ποτε ετσι ομορφα.προσπερνω την μαλακια που σε δερνει και απλα σου γραφω οτι εισαι μαλακας απο γεννησιμιου σου
σου κανει ναζιαεμενα δεν μου εχεις μιλησει ποτε ετσι ομορφα.