The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
εισαι πολυ γλυκουλης οταν θες αδερφε![]()
![]()
![]()
Κάνει λίγο γκέι αυτή η παράθεση.
εισαι πολυ γλυκουλης οταν θες αδερφε![]()
![]()
![]()
συγνώμη ... θα είμαι κόσμιαΠιο ήπια ΠΙΟ ΗΠΙΑ
Μην βρίζεις μαν.εισαι πολυ γλυκουλης οταν θες αδερφε![]()
![]()
![]()
γερασες και εσυ ρε μαλακα κλο και σε ενοχλουν ολαΜια παρανθεση στην κουβεντα για το μουνι του αλεξ...ρεζνοβ τελευταια ειναι ιδεα μου η πραγματικα εχουν πολυ θορυβο οι δρομοι???δεν την παλευω με τιποτα τον τελευταιο μηνα ,ειναι λες και χαριζουν βενζινη σε οσους εχουν μπουρδελοαμαξα με φιλτροχοανες και σκαστρες.......τι στον πουτσο συμβαινει?????και η πλακα ειναι πως ειναι και μονιμα πηχτρα οι δρομοι....με βενζινη στο δυευρω.....ΚΑΝΤΕ ενα μπραφτ ρε μουνια της κυβερνησης και βαλτε εξι ευρω το λιτρο να παν να γαμηθουν οι παλιοπουστες γιατι με βλεπω ισοβια!
κατακαθια της κοινωνιας ειναι....συγνώμη ... θα είμαι κόσμια
σε ευχαριστώ πολύ!
οχι δεν λεω φερε και μια κροσσαρα για τον τζιμμηΠροβλέπουμε να έχουμε για όλα τα γούστα.
Μην λησμονείτε ότι έχουμε και μέλη που είναι προβοσκιδολάτρες. Να τα αφήσω παραπονεμένα δηλαδή;
γερασες και εσυ ρε μαλακα κλο και σε ενοχλουν ολα
γαμησετα ,το σκεφτηκα πρωτο αυτο ,αλλα περασε ενα γκολφ με διακοσια στα κοκκινα και παρατησα την αυτοκριτικη και πηρα τηλεφωνο για ραντεβου σε ωρΙλα....Για δυο ωρες δεν ακουγα χριστο!γερασες και εσυ ρε μαλακα κλο και σε ενοχλουν ολα
Έλα μάν πως τα βλέπεις τα ματς σήμερα;γαμησετα ,το σκεφτηκα πρωτο αυτο ,αλλα περασε ενα γκολφ με διακοσια στα κοκκινα και παρατησα την αυτοκριτικη και πηρα τηλεφωνο για ραντεβου σε ωρΙλα....Για δυο ωρες δεν ακουγα χριστο!
γαμα τα μαρτυριο ρε ιδιως μεσημερι καψιμο τελειωςΜια παρανθεση στην κουβεντα για το μουνι του αλεξ...ρεζνοβ τελευταια ειναι ιδεα μου η πραγματικα εχουν πολυ θορυβο οι δρομοι???δεν την παλευω με τιποτα τον τελευταιο μηνα ,ειναι λες και χαριζουν βενζινη σε οσους εχουν μπουρδελοαμαξα με φιλτροχοανες και σκαστρες.......τι στον πουτσο συμβαινει?????και η πλακα ειναι πως ειναι και μονιμα πηχτρα οι δρομοι....με βενζινη στο δυευρω.....ΚΑΝΤΕ ενα μπραφτ ρε μουνια της κυβερνησης και βαλτε εξι ευρω το λιτρο να παν να γαμηθουν οι παλιοπουστες γιατι με βλεπω ισοβια!
οχι δεν λεω φερε και μια κροσσαρα για τον τζιμμη
αλλα μην ειναι με το μαχαιρι στα δοντια 24/7 το μουνι μου και το μουνι μου
στο πουτσο μας κανεις δεν θελει να δει τον σκατζοχοιρο της θειας τι μας το πεταει καθε 2 ποστ στα μουτρα
Περίμενε έρχεται ο Μπάσκεβιτς...Ρε ψιψινελ νομίζεις ότι είσαι ο μόνος χαζός εδώ μέσα ... Έχω μεγάλη λίστα από αύριο εσύ
ηταν "μαλακα" οικειοτητας ρε μπαρμπα...συγγνωμηΠιο κόσμια. Πιο κόσμια γαμώ την πουτάνα μου...
πως βαζω πουτσα που πεταει?Έλα μάν πως τα βλέπεις τα ματς σήμερα;
να πας να του σκασεις τα λαστιχαεχω εντοπισει ενα πουστη με κοκκινο ιμπιζα που κανει σαν ρεταρισμενο f16 μπλοκ 52 ...ο μουλος δεν εχει λεφτα για κηροζινη και του βαζει αμολυβδη.....
μου εχουνε γαμησει την ψυχολογια ,μιλαμε για πολυ θορυβο......ενα δεκαρικο την πουτανα την βενζινη πρεπει να πανε γαμω το κεφαλι τουςγαμα τα μαρτυριο ρε ιδιως μεσημερι καψιμο τελειως
να ξερεις θα σε εχει ο πορτοσαλτε αυριο παραδειγμα σωστου πολιτη που συμφωνεις με την κυβερνησαρα μαςμου εχουνε γαμησει την ψυχολογια ,μιλαμε για πολυ θορυβο......ενα δεκαρικο την πουτανα την βενζινη πρεπει να πανε γαμω το κεφαλι τους
δεν το χω αυτο,χιλιες φορες να τον μαγκωσω και να σκασω αυτον τον μαλακα.....αλλα δεν εχει σωσιμο η κατασταση....μιλαμε περναει στρογγυλοφαναρο και κανει αφτερμπερν γαμω το μουνι της τζουλιας...με εχουν σακατεψει τα νευρα,σπαραλια!να πας να του σκασεις τα λαστιχα