baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.908
- Πόντοι
- 6.035
κορμαρα ειναι.δεν λεει ψεματα ο νιπλης...στο υπογραφω στα μαραμενα του μπαρμπα μου
κορμαρα ειναι.δεν λεει ψεματα ο νιπλης...στο υπογραφω στα μαραμενα του μπαρμπα μου
κορμαρα ειναι.
κορμαρα ηταν.
ΚΑΝΟΝΙΖΩ ΠΑΡΤΟΥΖΑΆλλα λόγια να γαμιόμαστε...
Το ίδιο γράφει κι ο Ρετσίνωφ, που τον έχει κάνει χαλάκι εισόδου η φιλενάδα του, τα ίδια κι ο Μουνίπουλόβερ που του βγήκε σουρτούκω η καινούργια γκόμενα και θέλει όλο βόλτες και ταβέρνες, τα ίδια κι ο Κολλιαβούτας που έμπλεξε με μητρομάνες και αναγκάζεται να "τακτοποιεί" την μέλλουσα πεθερά του και την μέλλουσα κουνιάδα του, τα ίδια και ο Βάρύδιας, που του έχει περάσει χαλκά στ΄αρχίδια η αραβωνιάρα και τον σέρνει, τα ίδια και ο Καρυπήδουλος που παντρολογιέται με την Έλενα, και ψήνει για γκόμενα την Τζοάνα...
Τελικά ο Ατενέζος ήταν ο πιό ειλικρινής από όλους σας που τον κοροϊδεύαμε.
όλο μαλακίες λες ... μήπως να βγούμε για καφέ, να σου δείξω το μουνί μου να στανιάρεις ?η νανα ειναι ο Αλεξ
όλο μαλακίες λες ... μήπως να βγούμε για καφέ, να σου δείξω το μουνί μου να στανιάρεις ?
και που ξερουμε οτι και ο αλεξ δεν εχει μουνι?όλο μαλακίες λες ... μήπως να βγούμε για καφέ, να σου δείξω το μουνί μου να στανιάρεις ?
να νευριάζεις συχνότερα!συμφωνω και εμενα το ιδιο οταν εχω νευρά το μουνι με γαληνεύει
δημοσια να το κανεις για να εχεις μαρτυριες.όλο μαλακίες λες ... μήπως να βγούμε για καφέ, να σου δείξω το μουνί μου να στανιάρεις ?
προσεξε μην σου απαντησει αναλογα ο αλεξ.και που ξερουμε οτι και ο αλεξ δεν εχει μουνι?
θα παω εγω να δω, μαρτυραςδημοσια να το κανεις για να εχεις μαρτυριες.![]()
πόσο χαμηλά θα πέσεις ? θα πάρεις και πίπα ?και που ξερουμε οτι και ο αλεξ δεν εχει μουνι?
στηριζω ο λογος σου φωτογραφια.θα παω εγω να δω, μαρτυρας
μην βριζεις ρε γουμανπόσο χαμηλά θα πέσεις ? θα πάρεις και πίπα ?
εχεις και πουτσο δλδ?πόσο χαμηλά θα πέσεις ? θα πάρεις και πίπα ?
Είσαι μπαράκι?τι λεει μπρο θα ανοιξουν τα μπαρακια?θα ακουσουμε βαμπολειο βαμπολεια?![]()
Πιο ήπια ΠΙΟ ΗΠΙΑόλο μαλακίες λες ... μήπως να βγούμε για καφέ, να σου δείξω το μουνί μου να στανιάρεις ?
αυτες ειναι οι γυναικες που θελετε ρε εδω μεσα?
το μουνι μου ο πουτσος μου πιπες αρχιδια γαβ γαβ ποιοτητα λεμε![]()