The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
πωω κατηφορα.....
Αφού μας γράφετε στις (αποτριχωμένες πλέον) αρχιδάρες σας, και η μόνη σας ασχολία είναι το γούτσου γούτσου με τις γκόμενες...
πωω κατηφορα.....
τα Α-Ω ειναι το μαριναρισμα και η προετοιμασια ο αθηναιος εχει βρει τον τροπο και κρυβει τις μπριζολες κατω απο την μασχαλη του απο το μαγαζι μεχρι το σπιτι,αυτο ειναι το μυστικο της ωριμανσης.Σκέπτομαι ποσά κιλα κρέας να παρω για τσικνοπεμπτη επισης αγχώνομαι αν μου δωσει ο Αθηναιος την σούπερ συνταγή για της μπριζόλες![]()
αλλο αυτο....η ψυχη μου ειναι μαζι σαςΑφού μας γράφετε στις (αποτριχωμένες πλέον) αρχιδάρες σας, και η μόνη σας ασχολία είναι το γούτσου γούτσου με τις γκόμενες...
τι λεει μπρο θα ανοιξουν τα μπαρακια?θα ακουσουμε βαμπολειο βαμπολεια?πωω κατηφορα.....
τα Α-Ω ειναι το μαριναρισμα και η προετοιμασια ο αθηναιος εχει βρει τον τροπο και κρυβει τις μπριζολες κατω απο την μασχαλη του απο το μαγαζι μεχρι το σπιτι,αυτο ειναι το μυστικο της ωριμανσης.![]()
ανοιχτα ειναι ρε βαρο...απο το σαββατο θα πινουμε και ορθιοι μαλιστα...τελειωσε η πανδημιατι λεει μπρο θα ανοιξουν τα μπαρακια?θα ακουσουμε βαμπολειο βαμπολεια?![]()
θα πεταξεις κονφετι και χαρτοπολεμο?θα γεμισεις τον κοσμο με αφρο?θα ντυθεις ο μικρος σεριφης?ανοιχτα ειναι ρε βαρο...απο το σαββατο θα πινουμε και ορθιοι μαλιστα...τελειωσε η πανδημια
ολα θα τα κανω ΟΛΑθα πεταξεις κονφετι και χαρτοπολεμο?θα γεμισεις τον κοσμο με αφρο?θα ντυθεις ο μικρος σεριφης?![]()
μιλησε μας πες την άποψη σου τι πρεπει να αλλάξεικαταντια η σημερινη κοινωνια.![]()
αλλο αυτο....η ψυχη μου ειναι μαζι σας
Άλλα λόγια να γαμιόμαστε...
Το ίδιο γράφει κι ο Ρετσίνωφ, που τον έχει κάνει χαλάκι εισόδου η φιλενάδα του, τα ίδια κι ο Μουνίπουλόβερ που του βγήκε σουρτούκω η καινούργια γκόμενα και θέλει όλο βόλτες και ταβέρνες, τα ίδια κι ο Κολλιαβούτας που έμπλεξε με μητρομάνες και αναγκάζεται να "τακτοποιεί" την μέλλουσα πεθερά του και την μέλλουσα κουνιάδα του, τα ίδια και ο Βάρύδιας, που του έχει περάσει χαλκά στ΄αρχίδια η αραβωνιάρα και τον σέρνει, τα ίδια και ο Καρυπήδουλος που παντρολογιέται με την Έλενα, και ψήνει για γκόμενα την Τζοάνα...
Τελικά ο Ατενέζος ήταν ο πιό ειλικρινής από όλους σας που τον κοροϊδεύαμε.
απαξιωση...Άλλα λόγια να γαμιόμαστε...
Το ίδιο γράφει κι ο Ρετσίνωφ, που τον έχει κάνει χαλάκι εισόδου η φιλενάδα του, τα ίδια κι ο Μουνίπουλόβερ που του βγήκε σουρτούκω η καινούργια γκόμενα και θέλει όλο βόλτες και ταβέρνες, τα ίδια κι ο Κολλιαβούτας που έμπλεξε με μητρομάνες και αναγκάζεται να "τακτοποιεί" την μέλλουσα πεθερά του και την μέλλουσα κουνιάδα του, τα ίδια και ο Βάρύδιας, που του έχει περάσει χαλκά στ΄αρχίδια η αραβωνιάρα και τον σέρνει, τα ίδια και ο Καρυπήδουλος που παντρολογιέται με την Έλενα, και ψήνει για γκόμενα την Τζοάνα...
Τελικά ο Ατενέζος ήταν ο πιό ειλικρινής από όλους σας που τον κοροϊδεύαμε.
Αδελφέ μη σε χάσω το βραδυανοιχτα ειναι ρε βαρο...απο το σαββατο θα πινουμε και ορθιοι μαλιστα...τελειωσε η πανδημια
πηρε αυξηση.Παρεμπιπτοντως ο μισθωτος που εχει εξαφανιστει
![]()
ευτυχως που ειμαι ο μοναδικος Ανδρας.απαξιωση...
Έχει τριπλό βάρδιεςΠαρεμπιπτοντως ο μισθωτος που εχει εξαφανιστει
![]()