ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 35.577
- Πόντοι
- 5.006
Όχι σε αυτή τη σελίδα του νήματος![]()
Πώς πάει αδελφέ;τι κατηφορα ρε τι γολγοθας.....
Όχι σε αυτή τη σελίδα του νήματος![]()
Πώς πάει αδελφέ;τι κατηφορα ρε τι γολγοθας.....
το μουνι με γαληνεύει
Μάλλον με την έννοια τα γάμησεςΠροσωπικά πάντα είχα απορία γιατί αυτή η έκφραση χρησιμοποιείται αρνητικά.
παλι μουνι τα εκανες.τι κατηφορα ρε τι γολγοθας.....
για εκλερ που παει ο βαρος αδερφε? παλαμιδιου η ποντιων?Πώς πάει αδελφέ;
πλατεια σερφιωτου.για εκλερ που παει ο βαρος αδερφε? παλαμιδιου η ποντιων?
Υπάρχει και ο γυναικείος κώλος.![]()
Ο κώλος δεν έχει την αντίθετη επίδραση; Δεν είναι σαν διεγερτικό αφέψημα;Στην ηλικία που βρίσκομαι, έχω λάβει εκατοντάδες φαρμακευτικές αγωγές.
Συνεπώς τολμώ να δηλώσω με βεβαιότητα, ότι το μουνί είναι το καλύτερο υπναγωγό μετά τον γυναικείο κώλο.![]()
25 Μαρτίου.για εκλερ που παει ο βαρος αδερφε? παλαμιδιου η ποντιων?
α μπραβο !!Ο κώλος δεν έχει την αντίθετη επίδραση; Δεν είναι σαν διεγερτικό αφέψημα;
για δείξε μας πως το κανειςχωρις.![]()
συμφωνω και εμενα το ιδιο οταν εχω νευρά το μουνι με γαληνεύειτο μουνι με γαληνεύει
Ο κώλος δεν έχει την αντίθετη επίδραση; Δεν είναι σαν διεγερτικό αφέψημα;
Κωλονημα το καταντησατεΚαι μια και συζητάμε για κώλους, ΚΩΛΑΡΑ η Μaira.
Που είσαι ρε κλο;τί γίνεται χάθηκες εσύ και ο ασθενής σου,ολα καλά;εχω ριξει τρελο γελιο με δυο τυπακια στο σαη.....τι μορφες ρε σεις ειναι αυτες?......καρτουν πραγματικα...ο ενας ανοιγει νηματα θελω να χυνουν φωτο της δικιας μου ,θελω καβατζες να πουτσαρω και να με παιρνουν ματι και ο αλλος μπαινει στα νηματα ,τα μπαχαλευει και τον κραζει για τα σκηνικα που ψαχνει....η παλαβωμαρα εχει βαρεσει κοφτες![]()
![]()
..υγ ...μια και λεμε για παλαβωμαρα,ειδατε τον τριμαλακα ασθενη μηδεν ,να περιφερει το ψηφιακο του ναυαγιο σε κανα νημα?
Ετοιμάζεσαι για Τσικνοπέμπτη;κωλος γιναμε.![]()
που λεφτα για πολυτελειες.Ετοιμάζεσαι για Τσικνοπέμπτη;