LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.344
- Πόντοι
- 8.645
Και ευτυχώς που καθαρά από τύχη επέστρεψα ολόκληρος,
Με 1,58 ύψος δε σε λες και ολόκληρο
Και ευτυχώς που καθαρά από τύχη επέστρεψα ολόκληρος,
μποχουμ-γκλαντμπαχ 0-2 καρλ χαινζ ρουμενιγκε"Με σκότωσε γιατί την αγαπούσα.
Γιατί την είχα σαν μικρό παιδί.
Κι όλα τα λάθη της τα συγχωρούσα.
Πικρή ζωή μαζί μου να μην δεί."
Συμπέρασμα;
Ο καθένας πρέπει να παίρνει το ντρόγκι που "τον κάνει".![]()
Προσπάθησα, αλλά μου την έφαγε κάποια κουφάλα με πιο πλούσιο βιογραφικό.ειχες πιασει δουλεια φυλακας εκει?
ο αθηναιος ητανεΠροσπάθησα, αλλά μου την έφαγε κάποια κουφάλα με πιο πλούσιο βιογραφικό.
χρημα πορνεια και ναρκωτικα φερνουν τηλεθεαση ρε τασο....οχι ο γαμιολης ο αθηναιος με το σωβρακο να κοιματε27 ανεβαινουμε![]()
Με τον παραδοσιακό τρόπο.ο αθηναιος ητανε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
σε χαρτακια το γλυφες μπαρμπα η σταγονες?
χρημα πορνεια και ναρκωτικα φερνουν τηλεθεαση ρε τασο....οχι ο γαμιολης ο αθηναιος με το σωβρακο να κοιματε
φερτε πισω τον αθηναιο με το σωβρακο με τα λουλουδακια
Τυπε τι ποστ είχες παιξει εδώ, respect
Καλησπέρα ,γραφω πρώτη φορα εδώ συμφωνώ σε ολα αυτα που λες εκτός απο το πρώτο κομματι (Σαν πουτανα δεν θα γαμηθω ποτέ με όποιον να ναι, τι να κάνω, για να γίνει αυτό πρέπει και να μου το βγάλει ο άλλος. Συγγνώμη αν σας το χαλάω αλλά ναι, έτσι είναι, προτιμώ να είμαι αληθινή από το να προσποιούμαι οργασμούς και καυλες τη στιγμή που είμαι μαζί σας.) η ποιο πολοι δεν εννοούν να το παίξεις και να προσποιηθείς δήθεν αλλά όταν πληρώνεις το Α΄΄ αντίτιμο θέλεις εστω να περάσεις καλα αυτην την ωρα ....να προσφερεις της αναλογίες υπηρεσιες ...και κατι άσχετο περσι τον ιονίου σε ένα καφέ στο κολωνακι (χωρίς να ξερω ποια εισαι εδώ σε γνώρισα αποτι φωτο και έμαθα) με φλέρταρες και σε φλερταρα χωρις κατι παραπανο,
θα ηθελα να καλέσω το γραφειο να βρεθούμε και νομιζω θα με θυμοσουν ... δεν ειναι θεμα τα 160 ευρω αλλά αυτο που με κανει να μην κανω την κίνηση ειναι η υπηρεσιες οχι τοσο καλες που αναφέρονται από πολλους !!![]()
δηλαδη ο φυλακας της σικαλης ηταν κουφαλα?Προσπάθησα, αλλά μου την έφαγε κάποια κουφάλα με πιο πλούσιο βιογραφικό.
Είχε πολλά χρόνια προϋπηρεσία ένεκα της άμεσης πρόσβασης στην πρώτη ύλη. Που να τον κοντράρεις!!!δηλαδη ο φυλακας της σικαλης ηταν κουφαλα?
ετσι εξηγειται λοιπον η σημερινη του διανοητικη και ψυχολογικη του κατασταση και το γεγονος οτι κατεληξε να ζει με την μανα του και να της κλεβει εικοσαρικα για αερογαμιες στι μεταξι!!!Είχε πολλά χρόνια προϋπηρεσία ένεκα της άμεσης πρόσβασης στην πρώτη ύλη. Που να τον κοντράρεις!!!
βαλε πινεζαοτι ναναι ο αλλος μου λεει κατι για φωτο συνατσακη![]()
ο πουλικακος καθ ομολογιαν ειχε συμμετασχει σε πειραματα με λσδ....μια χαρα ο μητσος