Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.938
- Πόντοι
- 28.246
Κάτι τέτοιο.Τι έχουμε εδώ;;;; ?Ειδύλλιο στην κουζίνα;;; ??
Κάτι τέτοιο.Τι έχουμε εδώ;;;; ?Ειδύλλιο στην κουζίνα;;; ??
Πρόσεχε πρόεδρε!!! Δε θέλουν και πολύ τα ρεμάλια εδώ μέσα να σου κρεμάσουν κουδούνια ???Ναι μαν σεξουαλικό ειδύλλιο
εσυ μην χασεις ...ποτε θα πεσεις σε χειμερια ναρκη ???Τι έχουμε εδώ;;;; ?Ειδύλλιο στην κουζίνα;;; ??
Ναι δεν θα φάω μετά.Πρόσεχε πρόεδρε!!! Δε θέλουν και πολύ τα ρεμάλια εδώ μέσα να σου κρεμάσουν κουδούνια ???
Δεν μου λες αδερφέ, σε φτάνει το σουφλέ με το κοτόπουλο και την σαλάτα της Νανάς; Να βάλω τα γεμιστά (με κιμά) στο ψυγείο για αύριο;Ναι μαν σεξουαλικό ειδύλλιο
Από εκεί γράφω!!! Από τη νάρκη ?εσυ μην χασεις ...ποτε θα πεσεις σε χειμερια ναρκη ???
Ναι Βάλτα για κάβα.και τη Νανά μέσα.Δεν μου λες αδερφέ, σε φτάνει το σουφλέ με το κοτόπουλο και την σαλάτα της Νανάς; Να βάλω τα γεμιστά (με κιμά) στο ψυγείο για αύριο;
Μόνος σου δεν μπορείς να σερβιριστείς; Αφού ΄έτσι κι αλλιώς από την κατσαρόλα και το ταψ΄ί απευθείας τρως.Ναι Βάλτα για κάβα.και τη Νανά μέσα.
Επίσης κάπου διάβασα πως η... Τσιριμπίμ τσιριμπόμ, θέλει λέει 3 οργασμούς ημερησίως και στο ενδιάμεσο το παίζει κιόλας!!! ? Πότε θα μαγειρεύει, πότε θα τρώτε;;; ?Ναι Βάλτα για κάβα.και τη Νανά μέσα.
Όχι θέλω γυναικείο χέρι.Μόνος σου δεν μπορείς να σερβιριστείς; Αφού ΄έτσι κι αλλιώς από την κατσαρόλα και το ταψ΄ί απευθείας τρως.
Όλα γίνονται ΟΛΑΕπίσης κάπου διάβασα πως η... Τσιριμπίμ τσιριμπόμ, θέλει λέει 3 οργασμούς ημερησίως και στο ενδιάμεσο το παίζει κιόλας!!! ? Πότε θα μαγειρεύει, πότε θα τρώτε;;; ?
Είσαι και καλομαθημένος.Όχι θέλω γυναικείο χέρι.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όλα γίνονται ΟΛΑ
ΠάνταΕίσαι και καλομαθημένος.
Αν φτιάξετε σούσι, και χρησιμοποιήσετε την κορμάρα σας για πιατέλα, όχι μόνο θα έλθω για να δοκιμάσω, αλλά θα φέρω και πεπαλαιωμένο σάκε.μαζί με το σουφλέ μου που έχει ζητήσει να δοκιμάσει
σουφλε δεν τρως απο την κορμαρα της?Αν φτιάξετε σούσι, και χρησιμοποιήσετε την κορμάρα σας για πιατέλα, όχι μόνο θα έλθω για να δοκιμάσω, αλλά θα φέρω και πεπαλαιωμένο σάκε.
σουφλε δεν τρως απο την κορμαρα της?
εχει τρομπες εδω μεσα για φουσκωμα ουυυυυυυυυυυυυυυυυΤο σουφλέ δεν πρέπει να κάθεται ώρα έξω από το μαγειρικό σκεύος , διότι ξεφουσκώνει.![]()
εχει τρομπες εδω μεσα για φουσκωμα ουυυυυυυυυυυυυυυυυ
πολυ μπαροουζ διαβαζετε εδω μεσα συντροφοι
κατρακυλα το νημα ακομα και σε αυτο
αυτος το καταγαμησεΒλέπω ότι όλους τους λογοτέχνες που "την έπιναν", τους παίζετε στα δάκτυλα.![]()