Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.938
- Πόντοι
- 28.246
Οι άντρες πάντα βγαίνουν καλύτεροι μάγειρες από τις γυναίκες.αυτήν την ερώτηση μάλλον εγώ θα έπρεπε να την κάνω καθώς θεωρώ τον εαυτό μου καλή μαγείρισσα
Οι άντρες πάντα βγαίνουν καλύτεροι μάγειρες από τις γυναίκες.αυτήν την ερώτηση μάλλον εγώ θα έπρεπε να την κάνω καθώς θεωρώ τον εαυτό μου καλή μαγείρισσα
να δοκιμάσει το σουφλέ μου κι ας μου πει τη γνώμη του βρε παιδιάΈχουμε επαγγελματία από την Ιταλία με 5 αστέρια μισελεν.
Στείλτο σε μένα και θα σου πωνα δοκιμάσει το σουφλέ μου κι ας μου πει τη γνώμη του βρε παιδιά
α, ναι ... έτσι φημολογείταιΟι άντρες πάντα βγαίνουν καλύτεροι μάγειρες από τις γυναίκες.
Τι θα φάμε σήμερα?α, ναι ... έτσι φημολογείται
αλλά κάτι κάνω κι εγώ η κακομοίρα στην κουζίνα μου
κοτόπουλο ψητό και ζουμερό με πράσινη σαλάτα ανάμεικτηΤι θα φάμε σήμερα?
και που κουβαλάει το αγόρι 5 λάστιχα michelin μαζί με αστέριαΈχουμε επαγγελματία από την Ιταλία με 5 αστέρια μισελεν.
Ορφανό, δεν ψήθηκε με τίποτα άλλο;κοτόπουλο ψητό και ζουμερό με πράσινη σαλάτα ανάμεικτη
το κοτόπουλο συνηθίζω να το μαγειρεύω με πολλούς διαφορετικούς τρόπους αλλά πάντα ορφανό ... δεν ξέρω γιατίΟρφανό δεν ψήθηκε με τίποτα άλλο;
μάλλον για αλλανιάρικο το κόβωΟρφανό, δεν ψήθηκε με τίποτα άλλο;
Στο πορτμπαγκάζκαι που κουβαλάει το αγόρι 5 λάστιχα michelin μαζί με αστέρια
Καλά δεν θα πει τίποτα ο Άντζελο, θα το ταράξει έτσι κι αλλιώς.το κοτόπουλο συνηθίζω να το μαγειρεύω με πολλούς διαφορετικούς τρόπους αλλά πάντα ορφανό ... δεν ξέρω γιατί
μαζί με το σουφλέ μου που έχει ζητήσει να δοκιμάσειΚαλά δεν θα πει τίποτα ο Άντζελο, θα το ταράξει έτσι κι αλλιώς.
Μην τον φοβάσαι αυτόν. Θα τα χωρέσει.μαζί με το σουφλέ μου που έχει ζητήσει να δοκιμάσει
Όλα μαζί ΟΛΑ και τη μαγειρισα.μαζί με το σουφλέ μου που έχει ζητήσει να δοκιμάσει
Θέλω και εγώ σουφλέ!!!!!μαζί με το σουφλέ μου που έχει ζητήσει να δοκιμάσει
Στο πορτμπ
Η μαγείρισσα θα πάρει και αυτή κάποιο λαστιχο ως ανταμοιβή ή θα περιμένουμε τον αστεράτο να έρθειΌλα μαζί ΟΛΑ και τη μαγειρισα.
μπακλαβά καλύτερα ...Θέλω και εγώ σουφλέ!!!!!
Από γλυκά το χεις? Μήπως γαλακτομπουρεκο???
Τι έχουμε εδώ;;;; ?Ειδύλλιο στην κουζίνα;;; ??Όλα μαζί ΟΛΑ και τη μαγειρισα.
Ναι μαν σεξουαλικό ειδύλλιοΤι έχουμε εδώ;;;; ?Ειδύλλιο στην κουζίνα;;; ??