troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 32.892
- Πόντοι
- 5.506
εγω ενα δεν περασα στην ζωη μου....ευτυχως
εγω ενα δεν περασα στην ζωη μου....ευτυχως
μην σιγονταρεις ρε αδερφε....Ο Αθηναιος έχει τριπλό βάρδιες φουλ δουλειά ΦΟΥΛ
Του πήγα λιγο σουπιτσα να πάρει δυνάμεις..μην σιγονταρεις ρε αδερφε....![]()
![]()
![]()
θα φαει 2 γουλιες και θα γυρισει πλευρο να ξανακοιμηθει.....Του πήγα λιγο σουπιτσα να πάρει δυνάμεις..
Ο Τάσος πώς και δεν τραμπουκησε σήμερα, έχει πάρει τα χάπια του;δες τι γράφει στα σχόλια!
![]()
Κύκλωμα μαστροπείας: Γνωστή πιανίστα-συνοδός εξαπατά εύπορους άνδρες
Μια νέα καταγγελία για το κύκλωμα μαστροπείας που δρούσε στα νότια προάστια και αποκόμιζε κέρδη 12 εκατ. ευρώ το χρόνο φέρνει στο φως το protothema.grwww.protothema.gr
Τον Πουλίκα τον ακολουθώ στο F/b, πίνει κάτι τρίφυλλα ξεγυρισμένα αλλά έχει πλήρη διαύγεια μυαλού!!!εγω ενα δεν περασα στην ζωη μου....ευτυχως
Ρε ψιψινελ νομίζεις ότι είσαι ο μόνος χαζός εδώ μέσα ... Έχω μεγάλη λίστα από αύριο εσύΟ Τάσος πώς και δεν τραμπουκησε σήμερα, έχει πάρει τα χάπια του;![]()
Στο οκτάμιλο ήταν απροσδόκητα καλός...Τον είχα για τεράστιο μαλάκα στην αρχή αλλά στην τελική είναι πανέξυπνος.Σε σκληρούς στίχους έχω την εντύπωση πως δεν παίζεται όπως το παρακάτω
Ποτε δεν ημουν φαν,απλα σε μερικα εχει καλο φλοου που κολλαει με το σαμπλακιΣτο οκτάμιλο ήταν απροσδόκητα καλός...Τον είχα για τεράστιο μαλάκα στην αρχή αλλά στην τελική είναι πανέξυπνος.Σε σκληρούς στίχους έχω την εντύπωση πως δεν παίζεται όπως το παρακάτω
Ψυχη δεν παταει εδω,το πρωι μονο πριν πατε στο καφενειο τα γεροντια περνανε να πουν ενα γεια
ΠΥΤΖΑΜΟΠΑΝΤΟΦΛΟΠΑΠΛΩΜΑΤΑΚΗΔΕΣ.....ΑΙΣΧΟΣΨυχη δεν παταει εδω,το πρωι μονο πριν πατε στο καφενειο τα γεροντια περνανε να πουν ενα γεια![]()