ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.114
- Πόντοι
- 5.006
Να έρθεις για καφέ και μετά προβατίνα με ουίσκυ Μάνδρα σταιλ σε πανηγύρια..
Να έρθεις για καφέ και μετά προβατίνα με ουίσκυ Μάνδρα σταιλ σε πανηγύρια..
τα λεφτα δεν εχουν αργιες και ΣΚ..Μόνο εγώ δουλεύω αύριο γαμω την τύχη μου?
Που παίζει τέτοιο σκηνικό ρε τομάρια; Έρχομαι κι εγώ.Να έρθεις για καφέ και μετά προβατίνα με ουίσκυ Μάνδρα σταιλ σε πανηγύρια..
οτι κόκκαλα μεινουν πες να τα βαλει σε μια σακουλιτσα και να τα παρετε για τον Αθηναιο να τα κάνει καμιά σούπα, ή να φτιαξει κανα βραχιολάκι ..Να έρθεις για καφέ και μετά προβατίνα με ουίσκυ Μάνδρα σταιλ σε πανηγύρια..
κάτσε εκει που εισαι εσυ , μην ξανοιγεσαι , δεν ειναι για σένα αυταΠου παίζει τέτοιο σκηνικό ρε τομάρια; Έρχομαι κι εγώ.
Τα σαβάνα όμως ως γνωστόν δεν έχουν τσέπες φίλε ΝΙΠΛΑΚΟ.τα λεφτα δεν εχουν αργιες και ΣΚ..
ειδες και τον Αθηναιο, που περιμενει να φτασει ΣΚ για να ανοιξει το Βουλγαρικο το ουισκι και τα γαριδακια τζαμπο 2κιλα 3 ευρω προσφορα που ειναι για κωλομπαρα για να χαρει 2 μερες και να νομίζει οτι ζει την ζωή ..Και απο Δευτερα παλι στην πουτσα !!
52 ΣΚ ζει τον χρόνο αντε και μία άδεια που παει και στήνει σκηνή σε κανα καμπινγκ και γυρναει με δερματικά ..
μεχρι τα σάβανα θα εχεις ζησει την ζωη σου , ο αλλος και τα σάβανα δανεικά θα είναι ...Τα σαβάνα όμως ως γνωστόν δεν έχουν τσέπες φίλε ΝΙΠΛΑΚΟ.
Ο Αθηναίος είναι ηθικόν ακμαιοτατον και εγώ γέρασα πριν την ώρα μου ο κάθετος..
Έγινε γνωριμία με σιλικονατο υπερόπλο να ξέρεις στον γάμο θα σκάσεις με άρμα....
Θα σου στείλω μήνυμα αύριο να έρθεις για καφεδαρα αν γουστάρεις...Που παίζει τέτοιο σκηνικό ρε τομάρια; Έρχομαι κι εγώ.
Και τι ξέρεις εσύ μέχρι που σηκώνω ρε καναγια;κάτσε εκει που εισαι εσυ , μην ξανοιγεσαι , δεν ειναι για σένα αυτα
τυπε τωρα που συνηθισα με τα 2χιλιαρικα της Αττικης οδου , μονο για 2.500 χιλιαρικα βγαινω απο το σπιτιΘα σου στείλω μήνυμα αύριο να έρθεις για καφεδαρα αν γουστάρεις...
Τύπος, σε εμένα έκανε την παράθεση και την πρόσκληση.τυπε τωρα που συνηθισα με τα 2χιλιαρικα της Αττικης οδου , μονο για 2.500 χιλιαρικα βγαινω απο το σπιτι
Δεν ειναι εκει για σεναΚαι τι ξέρεις εσύ μέχρι που σηκώνω ρε καναγια;
λες να μην το ειδα , απλα πηγα να αρπαξω την ευκαιρία, αφου δεν μπορεις να πας εσυΤύπος, σε εμένα έκανε την παράθεση και την πρόσκληση.
Στεντ και μπαλονάκι καταρχήν, είναι το ίδιο πράγμα. Άσχετε!Δεν ειναι εκει για σενα
θα πας για διπλο μπαιμπας , στεντ , μπαλονακι και τα ρεστα , εχει πολυ χοληστερινη
εσυ εισαι για τιποτα γεμιστα στο φουρνο και μετα 2 μερες νηστεια για να συνελθεις
ειδες που τα ξερεις , καρφωνεσαι !!Στεντ και μπαλονάκι καταρχήν, είναι το ίδιο πράγμα. Άσχετε!
Τα γουρουνοπουλα, αρνιά και προβατίνες, στραβος είσαι και δεν τα έχεις δει πως τα τιμάω; Ένα δίκιο το έχεις για χοληστερίνες και τριγλυκεριδια και διάφορα άλλα τέτοια.
Έχω κάνει ήδη έρευνα και δημόσιες σχέσεις με καρδιολόγους να με αναλάβουν αν γίνει καμία μαλακια. Μάλιστα μου στέλνουν και μήνυμα. Αν περάσουν δέκα λεπτά και δεν έχω απαντήσει, παίρνουν τηλέφωνο έχοντας τον απινιδωτη έτοιμο προς χρήση.ειδες που τα ξερεις , καρφωνεσαι !!
γι αυτο σου λεω , ας το
Μενίδι ????ΝΙΠΛΑΚΟ τον κάλεσα προχθές για σαντουιτσαρα αστακό στο Μενιδιν-Μεντεγιν αλλά με έγραψε στην πουτσα του..
Συγχωρώ όμως διότι είναι αδερφός..
Δεν φοράς?Μενίδι ????
ω να σου γαμησω
εκει θελει αλεξισφαιρο γιλεκο
Καλά τα αρχιδια μου πήρα και εγώ κλειστά ήταν αλλά λέμε τώρα...Μενίδι ????
ω να σου γαμησω
εκει θελει αλεξισφαιρο γιλεκο