Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.918
- Πόντοι
- 6.256
Αρχιδια ναυαγιων σαν και σενα τυπε....Αρχιδια σπας κατά κύριο λόγο, όχι ναυάγια, μη μπερδευεσαι.
Αρχιδια ναυαγιων σαν και σενα τυπε....Αρχιδια σπας κατά κύριο λόγο, όχι ναυάγια, μη μπερδευεσαι.
Πάρε και τον γαμιά σου για να μαθειςδες τι γράφει στα σχόλια!
Κύκλωμα μαστροπείας: Γνωστή πιανίστα-συνοδός εξαπατά εύπορους άνδρες
Μια νέα καταγγελία για το κύκλωμα μαστροπείας που δρούσε στα νότια προάστια και αποκόμιζε κέρδη 12 εκατ. ευρώ το χρόνο φέρνει στο φως το protothema.grwww.protothema.gr
Αυτη ειναι η φαντασιωση σου τυπε...η καψουρα σου που τους γαμαει ολους;Πάρε και τον γαμιά σου για να μαθεις
Θάνατος......Παναγία μου τα παρφαι τα άτομα...την πυτζαμα μην την εβλαστημας ,αυτη σου δινει για να φας....
περιμενω το 4χιλιαροΠοιοι προσέφυγαν κατά της Αττικής Οδού:
Καρκινοπαθής με τη σύζυγό του, οι οποίοι επέστρεφαν από χημειοθεραπεία, εγκλωβίστηκαν για 8 ώρες και ζητούν 40.000 ευρώ
Οδηγός νεκροφόρας που εγκλωβίστηκε 16 ώρες ζητά 10.000 ευρώ
Καρδιοπαθής με την κόρη της, που εγκλωβίστηκαν για 16 ώρες και ζητούν 18.000 ευρώ
Ξεροχυνω με οδηγο νεκροφορας που εμεινε με τον μακαριτη 16 ωρες εγκλωβισμενος!!!
Γιατί μας ξύπνησες;γιατι δεν κοιμαστε?
11.15 που να ξεραΓιατί μας ξύπνησες;
Αυστραλία ξημερώματα...11.15 που να ξερα
Που ησουν ρε μαλεα ειχαμε ιστορικες εξελιξεις με το πρωτο ηχογραφημενο ποστ σε φορουμ στην ιστορια του διαδικτυου!!!11.15 που να ξερα
το ειδα απο χθες τα πεταει βαριεμαι να τα ανοιξω ομως και τα χανωΠου ησουν ρε μαλεα ειχαμε ιστορικες εξελιξεις με το πρωτο ηχογραφημενο ποστ σε φορουμ στην ιστορια του διαδικτυου!!!
Ναι ρε σιγα μην τα ανοιξω....ορεξη ειχα να ακουω μαλακιες.Δεν μου φτανει που τις διαβαζω κιολας.....το ειδα απο χθες τα πεταει βαριεμαι να τα ανοιξω ομως και τα χανω
Σκέψου όμως τι ξέροχυμα θα ρίχναμε αν έκανε αγωγή ο μακαρίτης γιατί έμεινε με τον οδηγό της νεκροφορας εγκλωβισμένος 16ωρες...Ποιοι προσέφυγαν κατά της Αττικής Οδού:
Καρκινοπαθής με τη σύζυγό του, οι οποίοι επέστρεφαν από χημειοθεραπεία, εγκλωβίστηκαν για 8 ώρες και ζητούν 40.000 ευρώ
Οδηγός νεκροφόρας που εγκλωβίστηκε 16 ώρες ζητά 10.000 ευρώ
Καρδιοπαθής με την κόρη της, που εγκλωβίστηκαν για 16 ώρες και ζητούν 18.000 ευρώ
Ξεροχυνω με οδηγο νεκροφορας που εμεινε με τον μακαριτη 16 ωρες εγκλωβισμενος!!!
Είναι Σάββατο Άργια αύριο.γιατι δεν κοιμαστε?
Μόνο εγώ δουλεύω αύριο γαμω την τύχη μου?Είναι Σάββατο Άργια αύριο.
Θα έρθω για καφεΜόνο εγώ δουλεύω αύριο γαμω την τύχη μου?
Να έρθεις για καφέ και μετά προβατίνα με ουίσκυ Μάνδρα σταιλ σε πανηγύρια..Θα έρθω για καφε