Psixopathis
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2021
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Εχω παρει εξιτηριο, εχεις μεινει πισω.τα φάρμακα φταίνε στο λέω
Εχω παρει εξιτηριο, εχεις μεινει πισω.τα φάρμακα φταίνε στο λέω
προαυλιζεισαι,ΠΡΟΑΥΛΙΖΕΣΑΙΕχω παρει εξιτηριο, εχεις μεινει πισω.
αδερφες τσικιτιτας τυπε...ρε μαλακες τι κωλαρες ΚΩΛΑΡΕΣ εχει στη φαρμα. ? ? ?
ναι ρε την πηρε το ματι μου και ψες στα κλεφτα γυμναστρια χορευτρια πουτσοσηκωστρα κλπ. ? ? ?αδερφες τσικιτιτας τυπε...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σήμερα. ΣΗΜΕΡΑ!
Καινούργιο είναι. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ!
θα γινεις καλα θα ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ εμεις ειμαστε εδωπαντως σημερα αισθανθηκα οπως αισθανεται ο αθηναιος καθε μερα και μολις συνηδειτοποιησα τι γολγοθα τραβαει.![]()
![]()
![]()
αθηναιο συγνωμη για οσα σου ειπα εισαι ηρωας.θα γινεις καλα θα ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΑ εμεις ειμαστε εδω
καλα θα εισαι ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ δωσε μας λιγο χρονο ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟαθηναιο συγνωμη για οσα σου ειπα εισαι ηρωας.![]()
![]()
![]()
δεν εχω χρονο μου κλεισε το βουρλο το αστρα ζενεκα μετραω μερες.καλα θα εισαι ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ δωσε μας λιγο χρονο ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ
μια χαρα ρε σιγα και η γυναικα αστρα ζενεκα θα κανει μην μασας ΜΗΝ ΜΑΣΑΣδεν εχω χρονο μου κλεισε το βουρλο το αστρα ζενεκα μετραω μερες.![]()
![]()
![]()
ποιός θα κληρονομήσει τις γάτες?μια χαρα ρε σιγα και η γυναικα αστρα ζενεκα θα κανει μην μασας ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ
δεν εχω χρονο μου κλεισε το βουρλο το αστρα ζενεκα μετραω μερες.![]()
![]()
![]()
δεν εχω χρονο μου κλεισε το βουρλο το αστρα ζενεκα μετραω μερες.![]()
![]()
![]()
οκ το ακυρωνω και κλεινω αλλου και μου πεφτει παλι αστρα τι κανω.μπορείτε να το αλλάξετε, εκτός και αν είστε ημιπιτσιρικάς που προς το παρόν δικαιούστε μόνο αυτό![]()
ποιός θα κληρονομήσει τις γάτες?
είσαι καλά τα σιχαίνομαι εγώ αυτάΕνδιαφέρεστε να γίνετε γατοπατήρ;![]()