The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.385
- Πόντοι
- 25.467
είσαι καλά τα σιχαίνομαι εγώ αυτά
Θαυμάσια!
Θα σας υποβάλλουμε σε μια καινοτόμο θεραπεία και θα τα λατρέψετε!
είσαι καλά τα σιχαίνομαι εγώ αυτά
παντως σημερα αισθανθηκα οπως αισθανεται
αμα το ακυρωσεις τωρα, νομιζω δεν μπορεις να ζητησεις νεο ραντεβου για 30 ημερες....οκ το ακυρωνω και κλεινω αλλου και μου πεφτει παλι αστρα τι κανω.![]()
Απο αγαπη ρε τυπε στο εκλεισεγαμησε τα μερα που ναι κωλος γιναμε.![]()
αμα το ακυρωσεις τωρα, νομιζω δεν μπορεις να ζητησεις νεο ραντεβου για 30 ημερες....
πρεπει να επιλεξεις αναμεσα σε εναν προωρο θανατο λογω αστρα ζενεκα ή σε μια βασανιστικη αναμονη αλλων 30 ημερων οταν ολοι οι υπολοιποι θα εχουμε ηδη εμβολιαστει...
για δωσε μου τα αμκα σου να δω διαθεσιμοτητα.Απο αγαπη ρε τυπε στο εκλεισε
μην σε στεναχωρει εσενα αυτο , θα φυγεις απο κοντα μας σε λιγες μερεςρε μαλακα μου στη φαρμα τι ακαματες ειναι πως κρατανε ετσι τη σκουπα ουτε ενα χαλακι δεν μπορουν να στρωσουν.![]()
![]()
![]()
τι λέτε κύριε, διαπρέπω στην καινούργια κλινική ως προϊστάμενος τμήματος.Θαυμάσια!
Θα σας υποβάλλουμε σε μια καινοτόμο θεραπεία και θα τα λατρέψετε!![]()
μονο Αστρα μου βγαζει το γαμημενο , εχω φτασει να βαζω ΤΚ Κομοτηνης , ελικοπτερο θα παρω και θα παωρε γαμημενα καριολια υπαρχει τροπος γαμω τα κοκκαλακια σας να ψαχνετε για αλλα εμβολια ΧΩΡΙΣ να πειραξετε το ραντεβου σας ΖΩΑ
Κοιτα λιγο Μυκονο , εκει λεω να κλεισω εγω αν δεν βρω εδω εκτος Αστραγια δωσε μου τα αμκα σου να δω διαθεσιμοτητα.![]()
πως το ξερεις οτι ειναι αστρα αφου μετα το κλεισιμο του πρωτου ραντεβου σου δειχνει ενδεικτικη ημερομηνια για δευτερο.μονο Αστρα μου βγαζει το γαμημενο , εχω φτασει να βαζω ΤΚ Κομοτηνης , ελικοπτερο θα παρω και θα παω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κοιτα λιγο Μυκονο , εκει λεω να κλεισω εγω αν δεν βρω εδω εκτος Αστρα
ναι φιλε γιατι αυτα εχουν πλεον παρα πολλα..οποιαδηποτε αλλη μερα ομως μπορει να αλλαξουν τα πραγματα και να βρεις το πφαιζερ...εμενα μου πηρε και τις 2 φορες αρκετες μερες αλλα τελικα τα καταφεραμονο Αστρα μου βγαζει το γαμημενο , εχω φτασει να βαζω ΤΚ Κομοτηνης , ελικοπτερο θα παρω και θα παω
γαμεί το Άστρα. Θα έχεις και έκπτωση στο μπουκάλι στο ματογιάνι Μυκόνου.μονο Αστρα μου βγαζει το γαμημενο , εχω φτασει να βαζω ΤΚ Κομοτηνης , ελικοπτερο θα παρω και θα παω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κοιτα λιγο Μυκονο , εκει λεω να κλεισω εγω αν δεν βρω εδω εκτος Αστρα
ξερω και τις παρενεργειες που θα βιωσει και τελικα θα γινει το μοιραιο...ριγη,ασταθεια,υψηλο πυρετο,παραλληρημα και τελος πνευμονικη εμβολημην σε στεναχωρει εσενα αυτο , θα φυγεις απο κοντα μας σε λιγες μερες
οποιος ειναι εξυπνος εχει εκπτωση στη μυκονο οποιος ειναι βλακας πληρωνει αδρα.γαμεί το Άστρα. Θα έχεις και έκπτωση στο μπουκάλι στο ματογιάνι Μυκόνου.
εγω ηδη εκπτωση εκειγαμεί το Άστρα. Θα έχεις και έκπτωση στο μπουκάλι στο ματογιάνι Μυκόνου.
μπορεί να έχει παντρευτεί στη ζωή του και να ξέρει αυτά τα συμπτώματαξερω και τις παρενεργειες που θα βιωσει και τελικα θα γινει το μοιραιο...ριγη,ασταθεια,υψηλο πυρετο,παραλληρημα και τελος πνευμονικη εμβολη![]()
εγω ειμαι υγιεστατος και δεν φοβαμαι εσυ δηλωνεις υγιεις και χεζεσαι να κανεις αστρα.ξερω και τις παρενεργειες που θα βιωσει και τελικα θα γινει το μοιραιο...ριγη,ασταθεια,υψηλο πυρετο,παραλληρημα και τελος πνευμονικη εμβολη![]()
μονο τα αλανια μαλακα τσιμογιαννη κανουν πφαιζερ εσυ σαν αρκουδιαρης θα κανεις ζενεκα και θα το πληρωσεις φυσικαεγω ειμαι υγιεστατος και δεν φοβαμαι εσυ δηλωνεις υγιεις και χεζεσαι να κανεις αστρα.