Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 79.047
- Πόντοι
- 12.756
Κίρρωση ήπατος αγορίνα ?Εγω προσωπικά εχω να πιω εστω και μια σταγονα αλκοόλ πανω απο τρια χρονια
Ολα καλα θα πάνε
Κίρρωση ήπατος αγορίνα ?Εγω προσωπικά εχω να πιω εστω και μια σταγονα αλκοόλ πανω απο τρια χρονια
δηλαδη ολες αυτες τις χοντρες νηφαλιος τις πηδας???!!!!!Εγω προσωπικά εχω να πιω εστω και μια σταγονα αλκοόλ πανω απο τρια χρονια
Οχι, εχω δυσανεξία στο αλκοόλΚίρρωση ήπατος αγορίνα ?
Ολα καλα θα πάνε
Το τεστ κοπωσης το βγάζεις?δεν μου αρεσουν οι αιματολογικες σου θα κανουμε πληρες τσεκ απ ΠΛΗΡΕΣ
ευχαριστο αυτο....αυριο [ρωι στο υπογειο για αιματολογικες και θα σου κανουμε πληρη διαγνωσηΕκανα υπερυχο συκωτι , το εχω υπο ελεγχο.
Δεν το εχουμε ξαναπεί?δηλαδη ολες αυτες τις χοντρες νηφαλιος τις πηδας???!!!!!
![]()
Εκανα υπερυχο συκωτι , το εχω υπο ελεγχο.
για πλακα το εχω..περπαταω 1,5 ωρα στο πολυ χαλαρο ανηφορες κατηφορες κλπΤο τεστ κοπωσης το βγάζεις?
Δεν είχα πιει σταγόνα όλο το λοκνταουν (το δεύτερο) αλλά μέσα στο μεγαλοβδομαδο το γάμησα,ΤΟ ΓΑΜΗΣΑΕγω προσωπικά εχω να πιω εστω και μια σταγονα αλκοόλ πανω απο τρια χρονια
να του ξανακανουμε και συκωτι , ποτέ δεν ξερεις που βρήκαν το συκώτι του οι αλλοι συναδελφοιευχαριστο αυτο....αυριο [ρωι στο υπογειο για αιματολογικες και θα σου κανουμε πληρη διαγνωση
ετσι την πιναν και οι αρχαιοιΔεν το εχουμε ξαναπεί?
Μονο λεμοναδα λουξ νερωμενη κατα το 1/3
Δεν ξερω τι στο πουτσο ειναι αυτο, αλλα δεν χρειαζεται καλα ειμαι.Ελαστογραφία ήπατος κάνατε;
Λεμοναδα κεκαρμένηετσι την πιναν και οι αρχαιοι
![]()
πάρε ποδήλατογια πλακα το εχω..περπαταω 1,5 ωρα στο πολυ χαλαρο ανηφορες κατηφορες κλπ
πες μας λιγο βάρος και υψος , να κανονίσουμε την κάσα , μπορει η μελαμίνη να μην σε κραταειΚατσε να παρω ενα τηλεφωνο να μου ετοιμασουνε τα φαγια , εχω να φαω απο χθες.![]()
Μπαρμπα δεν το εγραψα για πλακα ρει..απο τα 29 γυμναζομαι,ακομα και οταν καπνιζα 2 πακετα την ημερα 1 ωρα περπατημα το ειχνα χαλαρα 5 φορες την βδομαδαγια πλακα το εχω..περπαταω 1,5 ωρα στο πολυ χαλαρο ανηφορες κατηφορες κλπ
δεν μπορω ρε φιλε υπαρχει θεμα στο γονατοπάρε ποδήλατο
Οχι ρε τωρα θα τα ψησουν , τι το περασες τον psycho.πες μας λιγο βάρος και υψος , να κανονίσουμε την κάσα , μπορει η μελαμίνη να μην σε κραταει
να του ξανακανουμε και συκωτι , ποτέ δεν ξερεις που βρήκαν το συκώτι του οι αλλοι συναδελφοι
Να μην εχει πιει και φαει τίποτα το πρωι , για να κανει και τεστ εγκυμοσύνης