baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.829
- Πόντοι
- 6.035
μαλλον ομελετα με λουκανικα και απακι.τι φάμε?
τι θα μαγειρεψεις?
μαλλον ομελετα με λουκανικα και απακι.τι φάμε?
τι θα μαγειρεψεις?
ο μαλακας εχει τσακισει ξηροκαρπια,ουισκυ με κοκα κολα,μπουρδελο η διατροφη τουτι φάμε?
τι θα μαγειρεψεις?
μαλλον ομελετα με λουκανικα και απακι.
τόση ώρα από την τουαλέτα γράφεις?μαλλον ομελετα με λουκανικα και απακι.
ρε γαμημενε δεν ηπια ουισκι χθες γιατι εκανες το παγωνι,νερο και αμυγδαλα ολο το βραδυ,απο δω περα δεν θα την πατησω σαν τον νιπλη θα εχω μονιμα στο αυτοκινητο κονιακ και σταφιδες.ο μαλακας εχει τσακισει ξηροκαρπια,ουισκυ με κοκα κολα,μπουρδελο η διατροφη του
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
![]()
στυλάκι θα είναι στον γάμο, ΣΤΥΛΑΚΙ!ο μαλακας εχει τσακισει ξηροκαρπια,ουισκυ με κοκα κολα,μπουρδελο η διατροφη του
![]()
σαχλαμαρες.τόση ώρα από την τουαλέτα γράφεις?
δεν έχεις πιαστεί στην λεκάνη?
τριχες.στυλάκι θα είναι στον γάμο, ΣΤΥΛΑΚΙ!
σαχλαμαρες.
τριχες.
καλα να παθει ηθελε να το παιξει τσιμυς στο εβερεστ καμπ.η σκεψη μας ΚΑΙ σημερα ειναι στον ΝΤΕΛΗΚΑΝΗ μας Νιπλαρο
οταν γυρισει η οργη του ομως θα ειναι παροιμιωδης φιλε-Μπαρο..καλυτερα να απεχουμε λιγο καιρο μεχρι να ηρεμησεικαλα να παθει ηθελε να το παιξει τσιμυς στο εβερεστ καμπ.
παμε παρακατω.
ο μαλακας ο τσιμυς εχθες ειχε την ευκαιρια του να κανει προπονηση για το εβερεστ καμπ,επρεπε να πηγαινει παραγγελιες ποδαρατο αλλα επειδη ειναι εργασια και οχι ταξιδι θα ειχε λουφαξει στη ζεστη της κουζινας.οταν γυρισει η οργη του ομως θα ειναι παροιμιωδης φιλε-Μπαρο..καλυτερα να απεχουμε λιγο καιρο μεχρι να ηρεμησει![]()
![]()
![]()
Το 2000 εσύ κοίτα να κάνεις νιάου.οταν γυρισει η οργη του ομως θα ειναι παροιμιωδης φιλε-Μπαρο..καλυτερα να απεχουμε λιγο καιρο μεχρι να ηρεμησει![]()
![]()
![]()
ο μαλακας ο τσιμυς εχθες ειχε την ευκαιρια του να κανει προπονηση για το εβερεστ καμπ,επρεπε να πηγαινει παραγγελιες ποδαρατο αλλα επειδη ειναι εργασια και οχι ταξιδι θα ειχε λουφαξει στη ζεστη της κουζινας.![]()
![]()
![]()
ποιος θα δωσει ρε 2000 ο νιπλης;θα τα τσεπωσει και θα τα βαλει στο μικρο του χρηματοκιβωτιο για ωρα αναγκηςΤο 2000 εσύ κοίτα να κάνεις νιάου.
??? θα ζητησω να μου στείλουν καμμία φωτονα λες την αληθεια τπτ δεν επιασε.
στην φωτο ειναι ο νιπλης με την αεροσυνοδο της ετζιαν?Πλεμπαιοι σας εδωκε ο Γκουφης ντιο κιλιαντες γιουρο και σας εβαλε να κοιμηθειτε στα πατωματα της ξενοδοχειαρας στο αεροδρομιο που ουτε απεξω δεν θα μπορουσατε να πατε και τον βριζετε και απο πανω;Ποση αχαριστα πια;
![]()
εχω πληροφοριες οτι ο χιονιας δεν ακουμπησε εκει.??? θα ζητησω να μου στείλουν καμμία φωτο![]()
Μέρος του διαιτολογίου σου να φανταστώ?μαλλον ομελετα με λουκανικα και απακι.
Φακ νιουζ...ο Νιπλαρος ειναι αυτος.στην φωτο ειναι ο νιπλης με την αεροσυνοδο της ετζιαν?