baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.827
- Πόντοι
- 6.035
να λες την αληθεια τπτ δεν επιασε.Δεν εχω γυρίσει ακόμη
Λείπω κανα μήνα διακοπε
Λίγα πραματα μου είπαν πάντως![]()
να λες την αληθεια τπτ δεν επιασε.Δεν εχω γυρίσει ακόμη
Λείπω κανα μήνα διακοπε
Λίγα πραματα μου είπαν πάντως![]()
η γαμιολα επρεπε να ειχε σπιτι εκαλη και απο την αττικη οδο να γλυτωνε παλι τα μπαλακια μας θα επερνε,αν δεν ειχε και πιστωτικη μαζι του στα παγκακια στην πλατεια στο κεφαλαρι θα κοιμοταν.οχι ρε τι αυτοκινητα εχει πολυ χιονι
η γαμιολα επρεπε να ειχε σπιτι εκαλη και απο την αττικη οδο να γλυτωνε παλι τα μπαλακια μας θα επερνε,αν δεν ειχε και πιστωτικη μαζι του στα παγκακια στην πλατεια στο κεφαλαρι θα κοιμοταν.![]()
ε μα τον μαλακα αφου ηταν δαχτυλιδι δεν πεταχτηκε στο δευτερο σπιτι του,λιγο πιο πανω ειναι ο τειρεσιας.![]()
ντροπη ρε ενα φιλο-φιδι εχουμε
εγω αλλο σκεφτομαι...μηπως ο Νιπλακος εβγαλε χιονιστρες στα ποδαρακια τουτελικα νιπλης δεν εχει φτασει ακομα σπιτι του,η πινεζα συνεχιζει το παρτυ.![]()
θα φαει και τα πομολατελικα νιπλης δεν εχει φτασει ακομα σπιτι του,η πινεζα συνεχιζει το παρτυ.![]()
εγω αλλο σκεφτομαι τοσες ωρες μηπως ειχε κουλουριαστει στο πισω καθισμα και περιμενε το τελος.εγω αλλο σκεφτομαι...μηπως ο Νιπλακος εβγαλε χιονιστρες στα ποδαρακια του![]()
εχει τις ατυχιες της και αυτη,δεν μπορει να προσεγγισει η μεταφορικη.θα φαει και τα πομολα
πιο μουνοπανο θα γινει λογικαεγω αλλο σκεφτομαι τοσες ωρες μηπως ειχε κουλουριαστει στο πισω καθισμα και περιμενε το τελος.![]()
![]()
αυτη η δοκιμασια θα τον στιγματισει και δεν θα ειναι ποτε ξανα ο ιδιος.
![]()
Κάπου δεν έχετε κάνει σωστά τον πολλαπλασιασμό, αλλά αυτό δεν αλλάζει την κεντρική ιδέα, με την οποία και συμφωνώ.Οριστε μαλακες μπορει να εισασταν 11 ωρες κλεισμενοι στο ψωλοκρυο χωρις φαγητο και νερο και μετα να κοιμηθηκατε στα πατωματα σαν αστεγοι αλλα ο τεραστιος ηγετης Γκουφης αναγκασε τον Μπομπολα να σας δωσει 2 χιλιαρικα αποζημιωση στον καθενα!!!
Ποσοι να εισασταν αραγε;2 χιλιαδες;5 χιλιαδες;
Αρα του Μπομπολα θα του κοστισει η ολη ιστορια ενα κατοσταρακι χιλιαδες...ενω αμα επρεπε να αναγκαστει ο Γκουφης ή τον πηγαινανε οι πολιτες δικαστικα θα πληρωνε τα μαλλιοκεφαλα του!
Υ.Γ
Σε αυτους που εγκλωβιστηκαν σε Μεσογειων,Κατεχακη,τρενα κτλ προφανως θα τους αποζημιωσει ο παρτε τα αρχιδια μου τα δυο...
θα παει σαρβαιβορ και θα λεει οτι εχει περασει ζορικα και θα εξιστορει σαν βετερανος πολεμου οτι ηταν ενας απο τους εγκλωβισμενους της αττικης οδου.πιο μουνοπανο θα γινει λογικα![]()
θα παει σαρβαιβορ και θα λεει οτι εχει περασει ζορικα και θα εξιστορει σαν βετερανος πολεμου οτι ηταν ενας απο τους εγκλωβισμενους της αττικης οδου.![]()
ο αθηναιος και για 500 ευρω εγκλωβιζοτανε εθελοντικα.Κάπου δεν έχετε κάνει σωστά τον πολλαπλασιασμό, αλλά αυτό δεν αλλάζει την κεντρική ιδέα, με την οποία και συμφωνώ.![]()
Κόπηκε στα καστινγκ λόγω ύψους!θα παει σαρβαιβορ και θα λεει οτι εχει περασει ζορικα και θα εξιστορει σαν βετερανος πολεμου οτι ηταν ενας απο τους εγκλωβισμενους της αττικης οδου.![]()